maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
καλως τονα κιας αργησε τιποτα σπουδαιο διαμαρτυριες για το μνημονιο και την ελειψη ρευστοτητοςωπ αργησα ε?
τι εχασα εδω??
καλως τονα κιας αργησε τιποτα σπουδαιο διαμαρτυριες για το μνημονιο και την ελειψη ρευστοτητοςωπ αργησα ε?
τι εχασα εδω??
Tίποτα το ιδιαίτεροωπ αργησα ε?
τι εχασα εδω??
καλως τονα κιας αργησε τιποτα σπουδαιο διαμαρτυριες για το μνημονιο και την ελειψη ρευστοτητος
πάλι?Tίποτα το ιδιαίτερο
Μία φάλαινα ήθελε να αυξήσει την πελατεία της
o yes yes!!!
Την ημερισια καταναλωση σε θερμιδες ηθελε να αυξησει...Και βριζει κιολας η φακλανα...Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, καποιοι την εχουν παρει και αν μη τι αλλο, θα επρεπε να σεβαστει οτι την ταϊζουν...Αλλα κλασικη κομπλεξικη με την εμφανηση της, γκομενα...Ειπε καποιος για τη συμπεριφορα της και νομιζε οτι εκραξε την εμφανηση της...Τι να πεις...Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...Tίποτα το ιδιαίτερο
Μία φάλαινα ήθελε να αυξήσει την πελατεία της
Ε που να τολμησει κανεις να την συγκρατησει...Πρεπει παντως να εσπασε καθε ρεκορ, muted με 28 ποσταρισματα.
Μπα νομίζω ότι υπήρξε και κάποιος με 6Πρεπει παντως να εσπασε καθε ρεκορ, muted με 28 ποσταρισματα.
Πού δεν περναω ?Μπα νομίζω ότι υπήρξε και κάποιος με 6
*Γειά σου ρε δικηγόρε δεν περνάς ούτε για ένα γειά μαυρη πέτρα έριξες πίσω σου
ΩΩΩΩ ναι, ΩΩΩ ναι
Ασε τα σάπια ρε!!! απο το θρεντ μας λεω, να μας πείς μια καλημέρα μια καλησπέρα κατι βρε αδερφεΠού δεν περναω ?
Καθε μερα εδω μεσα λιωνω.
καλοοοοο ταιριαζει στην περιπτωση
Ποιο μωρε? της ΑΕΚ? Ε δεν ετυχε. Τωρα ασχολουμαι με πουτανες και πολιτικη.Ασε τα σάπια ρε!!! απο το θρεντ μας λεω, να μας πείς μια καλημέρα μια καλησπέρα κατι βρε αδερφε
Συνώνυμα είναιΠοιο μωρε? της ΑΕΚ? Ε δεν ετυχε. Τωρα ασχολουμαι με πουτανες και πολιτικη.
λαθος τυπεΠρεπει παντως να εσπασε καθε ρεκορ, muted με 28 ποσταρισματα.
ρε παιδες ,συγνωμη και με ολη μου την αγαπη για σας , πως γαμήσατε τετοιο τεθωρακισμενο ????????????/ ουτε την 10ετια 70 που ημασταν στρατιωτες χαμενοι στο πουθενα για μηνες δεν το αποτολμούσαμε ............. τετοια μουνια κυκλοφορτουν εξω και ζητουν εστω και με πληρωμη.... μην τα φτύνετε.... εκτος και αν το τεθωρακισμενο προφερει κατι σπεσιαλ που δεν μας λετε !!!!!εχει πλακα που λεει η φοτο ειναι 100% αληθινες.σκεψου να μην ειναι...
Προσφερει σπαλομπριζολα μετα απο καθε εκτονωση...ρε παιδες ,συγνωμη και με ολη μου την αγαπη για σας , πως γαμήσατε τετοιο τεθωρακισμενο ????????????/ ουτε την 10ετια 70 που ημασταν στρατιωτες χαμενοι στο πουθενα για μηνες δεν το αποτολμούσαμε ............. τετοια μουνια κυκλοφορτουν εξω και ζητουν εστω και με πληρωμη.... μην τα φτύνετε.... εκτος και αν το τεθωρακισμενο προφερει κατι σπεσιαλ που δεν μας λετε !!!!!