Νέα

Φανατισμός κατά του sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!(θεωρητικα , μην μου πει κανενας τωρα οτι μπορει να μην πιασεις με την 1η)

Επισκέπτης
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!(θεωρητικα , μην μου πει κανενας τωρα οτι μπορει να μην πιασεις με την 1η)

πωπω δεν το ηξερα...αρα δηλαδη για να μην ειναι αμαρτια για καθε εκσπερματωση πρεπει να κανουμε παιδι?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Αν μπορείς ξανακάνε το ποστ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ειναι σιγουρο οτι χανεται μια ζωη γιατι η γυναικα δεν συλλαμβανει παντα με την 1η..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κωστακη δε πρεπει να κανεις σεξ καθολου... μονο με τη γυναικα που θα παντρευτεις μετα το γαμο οφκορς... κ χωρις προφυλαξεις ετσι? δεν βλεπεις κατι θρησκους με 800 παιδια? ε κατι τετοιο
μην εισαι αμαρτωλος τεκνον μου...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και πιστευει οπως ο ιδιος το αισθανεται....!αλλα κατι τετιοι ειναι που μας πανε πισω...!
δεν πα να ειναι και παπαδες εγω πιστευω με το δικο μου τροπο...!μην αρχισουμε τωρα να λεμε για παπαδες που τους φωναζανε φροσω κ ετσι....!και πηδιοντουσαν μεταξυ τους.....! η που τα περνουνε χοντρα τα φραγκα) ειχα τον κολητο μου τωρα να μου λεει οτι Μ πεμπτη εσκαγε παπας και επαιρνε απο το μαγαζι του μπουγατσουλα με κιμα....! (και την εβαζε και κατω απο το ρασο)
η πιστη ειναι προσωπικο θεμα του καθενος....!αλλα οι τυπαδες ειναι πολυ πισω..!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!

Οπότε εγώ θεωρούμαι παιδοκτόνος κατά συρροή;;; :huh:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το γραφω χωρις παραθεση του παπαγιωργη...ελεγα λοιπον να μπει ο πατερ στο σαιτ τους και να τους καλεσει στο σαιτ κατα της πορνειας

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το σεξ δεν ειναι καθολου σημαντικο στις μερες μας.

Εχει απενεχοποιηθει και εχει γινει κοινο.συνηθισμενο.

Δεν προκαλει καμμια ευχαριστηση πια.

Πιο διεγερτικο ειναι να κανεις συναισθηματικο υποχειριο τον αλλον
παρα να κανεις σεξ μαζι του πια...

Επισκέπτης
ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και πιστευει οπως ο ιδιος το αισθανεται....!αλλα κατι τετιοι ειναι που μας πανε πισω...!
δεν πα να ειναι και παπαδες εγω πιστευω με το δικο μου τροπο...!μην αρχισουμε τωρα να λεμε για παπαδες που τους φωναζανε φροσω κ ετσι....!και πηδιοντουσαν μεταξυ τους.....! η που τα περνουνε χοντρα τα φραγκα) ειχα τον κολητο μου τωρα να μου λεει οτι Μ πεμπτη εσκαγε παπας και επαιρνε απο το μαγαζι του μπουγατσουλα με κιμα....! (και την εβαζε και κατω απο το ρασο)
η πιστη ειναι προσωπικο θεμα του καθενος....!αλλα οι τυπαδες ειναι πολυ πισω..!

χαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει υποτιθεται οτι οταν εκσπερματωνεις στον υπνο σου δεν το κανεις εσκεμενα....!
(ονειροξη λεγεται)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το σεξ δεν ειναι καθολου σημαντικο στις μερες μας.

Εχει απενεχοποιηθει και εχει γινει κοινο.συνηθισμενο.

Δεν προκαλει καμμια ευχαριστηση πια.

Πιο διεγερτικο ειναι να κανεις συναισθηματικο υποχειριο τον αλλον
παρα να κανεις σεξ μαζι του πια...
καλα αφου δεν ειναι σημαντικο μεινε κανα μηνα χωρις σεξ και τα λεμε...

Επισκέπτης
Αληθεια δοκιμασε κανεις την συνταγη αυτη προς το τελος που λενε οι τυποι για να μην σου σηκωνεται?λολ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το φαρμακο που περιγραφουν τα παιδια ειναι και κατα τηε ονειροξης!!!μπουχαχαχααχ
εμεις ψαχνουμε διεγερτικα κι αυτοι ταναποδα....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγω δεν ειπα οτι δεν πρεπει να κανει κανεις σεξ

Ειπα οτι δεν προκαλει καμμια ευχαριστηση πλεον..Ειναι πολυ συνηθισμενο.

Με οποια και να το κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom