You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οντως καβλιαρη αλεξ στο #18 δεν βλεπω τιποτα απ το κειμενο μου ουτε και στην παραθεση απο κατω..τεστ 1-2
Επισκέπτης
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!(θεωρητικα , μην μου πει κανενας τωρα οτι μπορει να μην πιασεις με την 1η)
πωπω δεν το ηξερα...αρα δηλαδη για να μην ειναι αμαρτια για καθε εκσπερματωση πρεπει να κανουμε παιδι?
δεν ειναι σιγουρο οτι χανεται μια ζωη γιατι η γυναικα δεν συλλαμβανει παντα με την 1η.....κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!(θεωρητικα , μην μου πει κανενας τωρα οτι μπορει να μην πιασεις με την 1η)
Αν μπορείς ξανακάνε το ποστ...
σαν απειλη το διαβασα στην αρχη...αν εισαι μαγκας κανε ποστ και καλα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κωστακη δε πρεπει να κανεις σεξ καθολου... μονο με τη γυναικα που θα παντρευτεις μετα το γαμο οφκορς... κ χωρις προφυλαξεις ετσι? δεν βλεπεις κατι θρησκους με 800 παιδια? ε κατι τετοιο
μην εισαι αμαρτωλος τεκνον μου...
μην εισαι αμαρτωλος τεκνον μου...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και πιστευει οπως ο ιδιος το αισθανεται....!αλλα κατι τετιοι ειναι που μας πανε πισω...!
δεν πα να ειναι και παπαδες εγω πιστευω με το δικο μου τροπο...!μην αρχισουμε τωρα να λεμε για παπαδες που τους φωναζανε φροσω κ ετσι....!και πηδιοντουσαν μεταξυ τους.....! η που τα περνουνε χοντρα τα φραγκα) ειχα τον κολητο μου τωρα να μου λεει οτι Μ πεμπτη εσκαγε παπας και επαιρνε απο το μαγαζι του μπουγατσουλα με κιμα....! (και την εβαζε και κατω απο το ρασο)
η πιστη ειναι προσωπικο θεμα του καθενος....!αλλα οι τυπαδες ειναι πολυ πισω..!
δεν πα να ειναι και παπαδες εγω πιστευω με το δικο μου τροπο...!μην αρχισουμε τωρα να λεμε για παπαδες που τους φωναζανε φροσω κ ετσι....!και πηδιοντουσαν μεταξυ τους.....! η που τα περνουνε χοντρα τα φραγκα) ειχα τον κολητο μου τωρα να μου λεει οτι Μ πεμπτη εσκαγε παπας και επαιρνε απο το μαγαζι του μπουγατσουλα με κιμα....! (και την εβαζε και κατω απο το ρασο)
σαν απειλη το διαβασα στην αρχη...αν εισαι μαγκας κανε ποστ και καλα
Χαχαχα.
Ε τώρα αν εισαι μαγκας ΞΑΝΑΚΑΝΕ post
κατι δεν παει καλα..κι αλλα εγραψα...σαν απειλη το διαβασα στην αρχη...αν εισαι μαγκας κανε ποστ και καλα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
κατα την θρησκεια το σεξ πριν το γαμο ειναι αμαρτια....!και ο αυνανισμος....!γιατι υποτιθεται οτι με καθε εκσπερματωση χανεται μια ζωη....!
Οπότε εγώ θεωρούμαι παιδοκτόνος κατά συρροή;;;
το γραφω χωρις παραθεση του παπαγιωργη...ελεγα λοιπον να μπει ο πατερ στο σαιτ τους και να τους καλεσει στο σαιτ κατα της πορνειας
Το σεξ δεν ειναι καθολου σημαντικο στις μερες μας.
Εχει απενεχοποιηθει και εχει γινει κοινο.συνηθισμενο.
Δεν προκαλει καμμια ευχαριστηση πια.
Πιο διεγερτικο ειναι να κανεις συναισθηματικο υποχειριο τον αλλον
παρα να κανεις σεξ μαζι του πια...
Επισκέπτης
ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει και πιστευει οπως ο ιδιος το αισθανεται....!αλλα κατι τετιοι ειναι που μας πανε πισω...!
χαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
οχι απλα παιδοκτονος.....!Οπότε εγώ θεωρούμαι παιδοκτόνος κατά συρροή;;;
για να σε στυσουνε στα 5 μετρα εισαι........!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
χαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)
ενταξει υποτιθεται οτι οταν εκσπερματωνεις στον υπνο σου δεν το κανεις εσκεμενα....!
(ονειροξη λεγεται)
καλα αφου δεν ειναι σημαντικο μεινε κανα μηνα χωρις σεξ και τα λεμε...Το σεξ δεν ειναι καθολου σημαντικο στις μερες μας.
Επισκέπτης
Αληθεια δοκιμασε κανεις την συνταγη αυτη προς το τελος που λενε οι τυποι για να μην σου σηκωνεται?λολ
το φαρμακο που περιγραφουν τα παιδια ειναι και κατα τηε ονειροξης!!!μπουχαχαχααχχαχα αυτο ακριβως...δεν νομιζω κανεις χριστιανος να ακουλουθει κατα γραμμα αυτα τα πραγματα.Γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι πανω.Με ενα μετρο ενταξει αλλα δεν μπορουμε να φτανουμε στα ακρα..Και αυνανισμο να μην κανεις λογο θρησκειας θελεις δεν θελεις θα εκσπερματωσεις στον υπνο σου μετα απο καιρο (ονειροξη το λενε αυτο νομιζω)
εμεις ψαχνουμε διεγερτικα κι αυτοι ταναποδα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ