χαχαχαχα εδω γελαμε ε αν ειχα εγω αναγκη να κανουν σχολια ασχετοι που δεν με ξερουν ζητω που καηκαμε ασε να κανουν αυτοι που με ξρουν καλα απλα εδω μεσα μπαινει και η κουτση μαρια αυτο βλεπω και ολοι γαμιαδες και γκουβαρνταδες ειναι αντε να βρειτε κανενα ευρω και μετα τα λεμε α και κατι αλλο αντε να βρειτε τισ αλλοδαπες ολες που το παιζουν μοντελα εμεις αρεσουμε και ετσι!!!!!!!!!
νομιζω δεν ειδες καν αυτο που σου ειπα.
καποιοι εδω μεσα οπως αυτος που εγραψε μετα απο μενα δεν ηταν ασχετος. και ειπε παρομοια πραγματα με μενα.
Σκεφτηκες ομως οτι αυτη τη στιγμη ακομα και να ηθελα να σε δω βλεποντας τετοια συμπεριφορα ριχνω μαυρο?
δεν ειμαι κουβαρντας αλλα οταν δεινω τα χρηματα μου θελω να αξιζουν εσυ με ολο τον τροπο σου δειχνεις οτι θα πανε χαμενα.οι υπηρεσιες καιη συμπεριφορα κερδιζουν τους περισοτερους.οποτε προτιμω μια ξενη που θα σεβαστει και το τελευταιο ευρο μου απο μια που θα τα παρει και θα φερθει σαν να μου κανει και χαρη.στο κατω κατω ναι πολοι εδω μεσα ειναι λαθος ισως και εγω αλλα δεν προκειτε να δωσω ουτε ενα 10ευρο σε μια που θα πληρωθει για να με βριζει οποτε αλλαξε πορια η αλαξε επαγγελμα.
στο λεει ενας κουβαρντας γαμιας που δεν εχει προβλημα στο να πληρωσει αμα οταν φυγει η αλλη αυτος δεν μπορει να σηκωθει απτο κρεβατι.
και στο κατω κατω οι μισοι απο αυτος που βριζεις εδω μεσα ειναι οι κουβαρνταδες γαμιαδες που κατα καιρους σταχουν ακουμπησει και κατα την γνωμη μου θα ειναι κουτοι εαν το ξανακανουν με οσα τους εσουρες ακομα και εαν εχεις δικιο γιατι πολοι σε δεχτηκαν και μαλιστα σου ειπαν και κατι για δικο σου κερδος