pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
δυστυχως ειναι προς προσωπικη χρηση...αυτα ειναι,εμεις θα φαμε,θα μας πεταξεις κανενα κοκκαλακι?
δυστυχως ειναι προς προσωπικη χρηση...αυτα ειναι,εμεις θα φαμε,θα μας πεταξεις κανενα κοκκαλακι?
Δεν βρίσκει τουλάχιστον κάποες photos που νατης μοιάζουν.Είδα τους σοκολατούχους βύζους και μουρλάθηκα ,είδα και την αληθινή photo και ψιλοξενέρωσα :S
μοναχοφάη!!δυστυχως ειναι προς προσωπικη χρηση...
πες του ταμοναχοφάη!!
.. του ανεξαρτητου γραφειουαν κρινω απ την τελευταία φωτο που έχει βάλει στο προφιλ της,η οποία είναι η μόνη αληθινή μαλλον κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι η ρια
μπα!τι εγινε μας θυμηθηκες?τα ρωσομοντελα εχουν ρεπο σημερα γι αυτο εεεεεεεεπες του τα
:SΚαλησπερα Ναταλι.
Ειμαι ο blizardeye και σε καλωσοριζω στο σαιτ.
έλα ρε γκρίνια, δε σας ξέχασα, τρέχω πανικόβλητος.μπα!τι εγινε μας θυμηθηκες?τα ρωσομοντελα εχουν ρεπο σημερα γι αυτο εεεεεεεε
纳塔利你好,我是Deuka并欢迎您到我的网站。
Λάθος δικό μου.Ο mihla υπέθεσε ότι η 3η φωτο στο προφιλ της είναι αληθινή κι εγώ το πήρα τοῖς μετρητοῖς.που παίζει τέτοια φωτό;
αν κρινω απ την τελευταία φωτο που έχει βάλει στο προφιλ της,η οποία είναι η μόνη αληθινή μαλλον κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι η ρια
Αμα γκουγκλαρεις στο google ολα γινονται.ρε συ δευκα που τα εμαθες τα κινεζικα?! Σωστος!!!
Καλημερααααα κάνουμε duo with Danielaglx
Οποίος ενδιαφέρεται να στείλει pm ;)
Τι εννοείς;