gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
μηπως ειναι η ρια??επειδη κατι πηρε το αυτι μου οτι σκοπευε να επιστρεψει απ το εξωτερικο
Τί λες τώρα! Από που δηλαδή;
μηπως ειναι η ρια??επειδη κατι πηρε το αυτι μου οτι σκοπευε να επιστρεψει απ το εξωτερικο
Κι ομως pilo, δεν ταξερεις τοσο καλα..αυτη ειναι η φιλη της, η οποια εμενε μονιμα Αμβουργο κι ηταν παντρεμενη μ ενα τυπο που ειχε fkk..βραζιλιανες κι οι δυο απο Σαλβαντορ..αυτη εγινε τςακωτη πανω, η αλλη που λεω εγω ειχε το ιδιο θεμα Αθηνα, αλλα ηταν σα να μην εγινε..να τον ακους τον Ρωσο..οχι φιλε,πορτογαλεζα ηταν,εμενε οντως Λισσαβωνα κ το εκανε απο καθαρα οικονομικη αδυναμια....και κουκλαρα και κορμαρα!
Κι ομως pilo, δεν ταξερεις τοσο καλα..αυτη ειναι η φιλη της, η οποια εμενε μονιμα Αμβουργο κι ηταν παντρεμενη μ ενα τυπο που ειχε fkk..βραζιλιανες κι οι δυο απο Σαλβαντορ..αυτη εγινε τςακωτη πανω, η αλλη που λεω εγω ειχε το ιδιο θεμα Αθηνα, αλλα ηταν σα να μην εγινε..να τον ακους τον Ρωσο..
περιμενε, σε λιγο θα βγει καποιος αλεξανδρος για να σου συστηθεί
έλα ντε?Κατι ασχετο. Γιατι το θεμα ειναι sticky;
Κατι ασχετο. Γιατι το θεμα ειναι sticky;
Καλησπερα Ναταλι, ειμαι ο ΑλεξανδροςΓεια σας
Καλησπέρα Ναταλί. Είμαι ο Άγιος και σε καλωσορίζω στο σάιτ.
Στις φωτος του προφιλ της παντως τα βυζα δεν ειναι τα ιδια
Δεν βρίσκει τουλάχιστον κάποες photos που νατης μοιάζουν.Είδα τους σοκολατούχους βύζους και μουρλάθηκα ,είδα και την αληθινή photo και ψιλοξενέρωσα :Sαν κρινω απ την τελευταία φωτο που έχει βάλει στο προφιλ της,η οποία είναι η μόνη αληθινή μαλλον κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι η ρια
πολλα glx μαζευτηκανε τελευταια...nataliaglx , danielaglx ....να βγει και ενας kostasglx να μας στραποναρει να ισιωσουμε...
αυτα ειναι,εμεις θα φαμε,θα μας πεταξεις κανενα κοκκαλακι?ρε παλι σε ουορναρανε ????αλπουλι πες αλευρι....σε μια βδομαδα ερχεται η μιλφαρα μου απο τζοχανεσμπουργκ κ μεσα αυγουστου η αλλη απο μοσχα...
ρε παλι σε ουορναρανε ????πολλα glx μαζευτηκανε τελευταια...nataliaglx , danielaglx ....να βγει και ενας kostasglx να μας στραποναρει να ισιωσουμε...
αλπουλι πες αλευρι....σε μια βδομαδα ερχεται η μιλφαρα μου απο τζοχανεσμπουργκ κ μεσα αυγουστου η αλλη απο μοσχα...