TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ουτε της μιας ούτε της άλλης ανήκει στην τρίτη ομάδαλες να είναι της CIA η KGB...?
ουτε της μιας ούτε της άλλης ανήκει στην τρίτη ομάδαλες να είναι της CIA η KGB...?
Συγνωμη. Εμπερδευτην ! χαχαχαουτε της μιας ούτε της άλλης ανήκει στην τρίτη ομάδα
μέχρι το περασμένο μήνα προσέφερε τις υπηρεσίες της και με 60 ευρώπουλα
Τώρα που έγινε φίρμα και απέκτησε δική της σελίδα στο μπου ανέβηκε ένα 20αρικο
έχει να πληρώσει τη babysiter η αλβανιδα τωρα και ανεβασε τη τιμηΑ δλδ πήρε και αύξηση ενώ κανονικά οι τιμές θα έπρεπε να πέφτουν...Οκ. Ας τα σκάσουν άλλοι, από μένα ούτε μισό ευρώ.
πως προέκυψε το ''Αλβανίδα'' γνωρίζεις κάτι παραπάνω φίλε μου?πρέπει να τα λέμε αυτά.έχει να πληρώσει τη babysiter η αλβανιδα τωρα και ανεβασε τη τιμη
πως προέκυψε το ''Αλβανίδα'' γνωρίζεις κάτι παραπάνω φίλε μου?πρέπει να τα λέμε αυτά.
το θεμα μας ειναι,απο που ειναι,η αν γαμιεται καλα?.....
εχουμε ξεφυγει λιγο,απο το τι συζηταμε εδω μεσα νομιζω...
ψάξε λίγο στο fb και θα βρεις το προφίλ της και του άντρα τηςπως προέκυψε το ''Αλβανίδα'' γνωρίζεις κάτι παραπάνω φίλε μου?πρέπει να τα λέμε αυτά.
Προσφερω ερωτικές υπηρεσίες σε διάφορες στασεις, φιλια με γλώσσα, στοματικό, 69. (Λατρεύω το γλυφομούνι). Δεν κάνω cim. Μια ώρα που συμπεριλαμβάνει δύο εκτονώσεις με τελείωμα στο σώμα και στο πρόσωπο: 80 ευρώ, στον χώρο σας ή σε ξενοδοχείο. Επίσης, προσφέρω χαλαρωτικό-αισθησιακο μασάζ σε όλο το σώμα με χειρωνακτική εκτόνωση: 40 ευρώ για μια ώρα ή, με στοματικό happy ending: 50 ευρω ( ισχύουν και σε αυτές τις περιπτώσεις οι δύο εκτονώσεις). Τρίο με ζευγάρια: 180 ευρώ την ώρα.
Ωρες επικοινωνίας 9 το πρωί με 5 το απόγευμα από Δευτέρα έως Σάββατο αυστηρά όχι αποκρυψεις, μόνο σοβαρές προτάσεις 6932254566 Σας παρακαλώ θερμά να μην με καλείτε μετά τις 11 το βράδυ
συντομα θα τιμηθεις ...μονο και μονο για την βυζομαλακια... θα μπω ολος εκει μεσα και θα βγω απο την αλλη...Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά. Επέστρεψα Αθήνα και είμαι δυναμικά στην διάθεση σας. Σας παραθέτω και το πρόγραμμα μου ολοκληρωμένο.
Καλη Κυριακη... και μια φωτο στα 4 θα ηταν ότι πρεπει!!Πολλά φιλιά παντού***
συμφωνώ και εγώ μια στα 4 θα ήταν ότι πρέπει!!!Καλη Κυριακη... και μια φωτο στα 4 θα ηταν ότι πρεπει!!
αναμενουμεΚαλή Κυριακή! Υπόσχομαι να φωτογραφηθώ.