Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Περιοχές? Ααα και κάτι ακόμα.Φωτογραφιες γυμνή πάνω από τα παιχνίδια του παιδιού???Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο
Περιοχές? Ααα και κάτι ακόμα.Φωτογραφιες γυμνή πάνω από τα παιχνίδια του παιδιού???Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο
δεν ειναι τιποτα,απλη κλωνοποιηση... ;)ενα έχω να πω , οι κριτικές του φίλου μου Γιάννη Rus , λείπουν από πολλά νήματα !
Περιοχές? Ααα και κάτι ακόμα.Φωτογραφιες γυμνή πάνω από τα παιχνίδια του παιδιού???
κλωνος ο γιαννης δεν ηταν ποτε! παντα ενημερωνε για ότι συναντουσε.. Ειχε όμως τις δικες του προτιμήσεις στα κορίτσια...δεν ειναι τιποτα,απλη κλωνοποιηση... ;)
Σωστός.. Κάνω και εγώ κάτι βλακωδης ερωτήσεις..Εδώ την γαμανε στο δίπλα δωαμτιο μερικοί.
Τι σου φαίνεται παράξενο....Αλλά νταλα γκόμενά είναι
Καλησπέρα καυλίτσα......Καλησπέρα σε όλους! Για οικογενειακούς λόγους θα λείψω εκτός Αθηνών και θα είμαι πάλι διαθέσιμη από Παρασκευή πρωί.
Και καθοταν αυτος και περιμενε 6 ωρες σαν τον Χάτσικο?
Δεν είναι πολλά για μια που έχει νήμα στο μπου, συνεπώς είναι διάσημη80 ευρώ για αυτή την εμφάνιση δεν είναι πολλά;
μέχρι το περασμένο μήνα προσέφερε τις υπηρεσίες της και με 60 ευρώπουλα80 ευρώ για αυτή την εμφάνιση δεν είναι πολλά;
όλα τα ξέρεις εσύ τυπε μούμέχρι το περασμένο μήνα προσέφερε τις υπηρεσίες της και με 60 ευρώπουλα
Τώρα που έγινε φίρμα και απέκτησε δική της σελίδα στο μπου ανέβηκε ένα 20αρικο
όλα δεν τα ξέρω τύπε, αλλά τι χρήματα έβγαλα από τη τσέπη σίγουρα το ξέρω καλύτερα από εσέναόλα τα ξέρεις εσύ τυπε μού
φ.π.α είναι αυτό...?μέχρι το περασμένο μήνα προσέφερε τις υπηρεσίες της και με 60 ευρώπουλα
Τώρα που έγινε φίρμα και απέκτησε δική της σελίδα στο μπου ανέβηκε ένα 20αρικο