TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κακός έπρεπε να ρωτήσεις πρινόλα δεν τα ξέρω τύπε, αλλά τι χρήματα έβγαλα από τη τσέπη σίγουρα το ξέρω καλύτερα από εσένα
Τα respect στά χαρίζω
κακός έπρεπε να ρωτήσεις πρινόλα δεν τα ξέρω τύπε, αλλά τι χρήματα έβγαλα από τη τσέπη σίγουρα το ξέρω καλύτερα από εσένα
Τα respect στά χαρίζω
φ.π.α είναι αυτό...?
ορέ που πάμε...?οχι παραβολο
Καλησπέρα. Από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα από Δευτέρα ως Σάββατο. Αν καταφέρω κάποια στιγμή να βρω μια αξιόπιστη και έμπιστη babysitter θα μπορώ και αργότερα.καλησπέρα Ναταλία, μέχρι τι ώρα δουλεύεις??
Καλησπέρα. Από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα από Δευτέρα ως Σάββατο. Αν καταφέρω κάποια στιγμή να βρω μια αξιόπιστη και έμπιστη babysitter θα μπορώ και αργότερα.
και μία ώρα το ραντεβού, και φ.π.α 20ε ρε πού πάμε σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας ορεφ.π.α είναι αυτό...?
καλησπέρα Ναταλία ,αναλ κάνεις ???
Καλησπέρα σε όλη την ερωτική παρέα. Πολλοί μου ζητήσατε να αναρτήσω το πρόγραμμα μου.
Προσφερω gfe ερωτική επαφή με κλασσικό κολπικό σεξ σε διάφορες στασεις, πολλά φιλιά, φιλια με γλώσσα, χάδια, στοματικό, 69. (Λατρεύω το γλυφομούνι). Δεν κάνω cim. Μια ώρα, δύο εκτονώσεις με χύσιμο στο σώμα και στο πρόσωπο: 80 ευρώ, στον χώρο σας ή σε ξενοδοχείο. Οτιδήποτε πέραν του στάνταρ προγράμματος μου, κατόπιν λογικης αμοιβαίας συμφωνίας.
μην τους μαλωνεις.ειναι πολλοι αυτοι.χορταινω γελιο με τις ατακες σου.παντως μπορει και να το κανουν για να εχουν ποστ.το γελιο στην υποθεση ειναι οτι οχι μονο δεν κοιτατε ΜΙΑ σελιδα πισω ορισμενοι,αλλα δε θυμαστε και τι κανατε χθες
ακριβως απο κατω απο το ποστ της κοπελλας που εβαλε το προγραμμα της ειχες ρωτησει παλι.
σημερα ρωτας για το προγραμμα????
διαβαζεις καθολου ή απλα προσπερνας???
μην τους μαλωνεις.ειναι πολλοι αυτοι.χορταινω γελιο με τις ατακες σου.παντως μπορει και να το κανουν για να εχουν ποστ.
λες να είναι της CIA η KGB...?μα δεν τους μαλωνω. ισα ισα που γελαω με κατι τετοια.
εδω κοιτα και <<κλαψε>>
λες να είναι της CIA η KGB...?
μα δεν τους μαλωνω. ισα ισα που γελαω με κατι τετοια.
εδω κοιτα και <<κλαψε>>
Γιατι ? Πηρε συνταξη η Αννιτα ?λες να είναι της CIA η KGB...?