Νέα

Ναταλία Γερμανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Βασικά πιστεύω γι αυτό τις κάλεσε η γερμανου ...για να δείξει ότι αυτή κρατιέται ενώ τα μοντέλα μπαταλεψαν.η αλήθεια είναι ότι η γερμανου καλύτερα έχει διατηρηθεί και στο γυαλί τουλάχιστον
αρα τελικα οι πολλες πουτσες δεν σπανε τις γυναικες στο προσωπο οπως νομιζαμε

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Προχθές είχε φέρει τα μοντέλα της δεκαετίας του 90,το είδατε;τουτουντζη,σουλιωτη,κουλιανου,δουνια.είχαν γίνει όλες σα γαμώ τον αντίχριστό τους.μόνο η σουλιωτη που είναι και η μεγαλύτερη ήταν μες την καυλα και παραμένει σκυλί του πολέμου.φοβερή μιλφάρα.οι άλλες σα σκατα κατάντησαν.είναι η μοίρα της ελλεηνίδας να μένει κακογαμημένη και να κατανταει σαβουρα.εκείνη η κουλιανου πως έγινε έτσι.καλά όχι ότι μ άρεσε και ποτέ.η δουνια  πόσο ξενέρωτη ήταν...έχει κι αυτή τη σοβαρή ντεκαυλε φωνή,γτπ...η τουτουντζη μια ζωή σα λέσβία.η μόνη φορά που μ άρεσε ήταν σ ένα σίριαλ που είχε παίξει με τον συσοβίττη που φορούσε ξανθια περούκα μακριά και ήταν τόσο θεόμουνο που δε μπορούσα να καταλάβω με τίποτα ποια είναι.
Βασικά πιστεύω γι αυτό τις κάλεσε η γερμανου ...για να δείξει ότι αυτή κρατιέται ενώ τα μοντέλα μπαταλεψαν.η αλήθεια είναι ότι η γερμανου καλύτερα έχει διατηρηθεί και στο γυαλί τουλάχιστον φαινόταν πιο αξιογαμητη.από κοντά δεν ξέρω βέβαια.
Α!και την επόμενη μέρα βλέπω διαφήμιση στην τηλεόραση με την νταρίλη...και η μιλφάρα δεν παίζεται.μουναρος!η νταρίλη ήταν αμερικανα κάτι τέτοιο.
Είναι η μοίρα της μπριζόλας ελλεηνίδας τελικά,ανεραστα πλάσματα φυλακισμένα στα κομπλεξ τους.για λύπηση.

μα δεν βλέπεις πόσα φίλτρα της βάζουν? πόση θωλούρα πέφτει στα δικά της πλάνα? αν δεν έριξαν τα ίδια φίλτρα και στις άλλες λογικό να φαινόταν καλύτερη
αν τη δεις σε άλλη φάση, με άλλο φωτισμό και χωρίς όλα τα φίλτρα είναι άλλος άνθρωπος
χώρια του ότι ποτέ δεν ήταν όμορφη κατα τη γνώμη μου
αλλά έχει καλο σώμα αυτό της το αναγνωρίζω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μα δεν βλέπεις πόσα φίλτρα της βάζουν? πόση θωλούρα πέφτει στα δικά της πλάνα? αν δεν έριξαν τα ίδια φίλτρα και στις άλλες λογικό να φαινόταν καλύτερη
αν τη δεις σε άλλη φάση, με άλλο φωτισμό και χωρίς όλα τα φίλτρα είναι άλλος άνθρωπος
ασε μας μωρη,τραβα στο θρεντ σου που πεταχτηκες αμεσως

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
:S

URL]]

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
όντως μπορεί να ναι το γυαλί.
Αλλά!όντως ποτέ δεν ήταν όμορφη...είναι χειρότερη τώρα απ ότι 15 χρόνια πριν;αρχίδια,καλύτερη παίζει να ναι τώρα.και έχει σώμα ζουμπουρλουδικο καυλα.και βγάζει σεξουαλικότητα.
Οι άλλες αν τις συγκρίνεις με το πως ήταν στα νιάτα τους απορεις γιατί δεν έχουν αυτοκτονήσει ακόμα.και εντελώς ψυγεία και απωθητικες.εξαιρείται η σουλιωτη η καυλα!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
  Η Γερμανου στους περισσοτερους άντρες δεν αρεσει γιατί τους κομπλάρει...

Αντικειμενικά δεν είναι άσχημη και αν σκεφτεις και την ηλικία της διατηρείται σουπερ. Απλά δεν είναι η διαχειρησιμη γκομενα που την έχεις για το σεξ και θα σου πει ναι αφεντη και θα κοιτάει τα παιδιά και το σπίτι. Αντίθετα συμπεριφέρεται σαν άντρας στην προσωπική της ζωη. Εχει λεφτά, παντρευεται όποιος γουσταρει αλλά μετά τον φτύνει, με τον Ιβριο χωρίσαν απο ότι είχα ει σε μια συνεντευξη γιατί αυτός ήθελε παιδιά και αυτή όχι, ζει τηγ ζωή της, χτυπαει τα 20χρονα γκομενάκια και δόξα το θεό...Ποιος αντρας δεν θα θελε να χε μια αντιστοιχη ζωη με τις μικρούλες τα λεφτά και τη διασημότητα?

Δεν νομίζω να είναι τόσο ακομπλεξάριστη και άνετη όσο θέλει να περνιέται...
Επίσης απ'τις επιλογές της στους άντρες αμφιβάλλω πολύ για το αν είναι και έξυπνη γυναίκα.
Γιατί οκ, να τα φτιάξεις με ένα πιπίνι που δεν έχει μυαλό και έχει μόνο κορμί και μπόλικη λίμπιντο και να τον έχεις για σεξ να το καταλάβω.
Αλλά ποιός ο λόγος να επισημοποιήσεις τη σχέση?
Μήπως καψουρεύτηκες το πιπίνι που δεν ξέρει ούτε να μιλήσει? Τι λέει αυτό για 'σενα?
Ή μήπως ξέρεις πως το πιπίνι θα μείνει μαζί σου μόνο αν του χαρίσεις λίγη απ'τη δημοσιότητα σου?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
όντως μπορεί να ναι το γυαλί.
Αλλά!όντως ποτέ δεν ήταν όμορφη...είναι χειρότερη τώρα απ ότι 15 χρόνια πριν;αρχίδια,καλύτερη παίζει να ναι τώρα.και έχει σώμα ζουμπουρλουδικο καυλα.και βγάζει σεξουαλικότητα.
Οι άλλες αν τις συγκρίνεις με το πως ήταν στα νιάτα τους απορεις γιατί δεν έχουν αυτοκτονήσει ακόμα.και εντελώς ψυγεία και απωθητικες.εξαιρείται η σουλιωτη η καυλα!

ε όχι και ζουμπουρλούδικο!
είναι αδύνατη και γυμνασμένη!
πέτρα οι κοιλιακοί!
απο μάπα είναι αστα να πάνε αλλά όντως παίζει να είναι καλύτερη απο παλιά
τις άλλες δεν τις είδα δεν έχω άποψη...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ελλα μωρε και εσυ αστο να παλικαρη με τις ανωμαλιες του ησυχο  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μάριε πλάκα πλάκα πώς μεταμορφώθηκες έτσι; Κοίτα πώς μίλαγες.
Λες κι ήρθε η δασκάλα απ' το dangerous minds στο σχολείο σου και σ'εκανε άνθρωπο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Επανάληψη το παρταλι οι μαλακες :headbang: :headbang: :headbang:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ε όχι και ζουμπουρλούδικο!
είναι αδύνατη και γυμνασμένη!
πέτρα οι κοιλιακοί!
απο μάπα είναι αστα να πάνε αλλά όντως παίζει να είναι καλύτερη απο παλιά
τις άλλες δεν τις είδα δεν έχω άποψη...

σιγα μην ελεγε γυναικα καλη κουβεντα για αλλη... τρατζικ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
σιγα μην ελεγε γυναικα καλη κουβεντα για αλλη... τρατζικ

Ενώ οι άντρες όταν θάβουν τις γυναίκες είναι αντικειμενικοί ε?
Δεν έχω κανένα θέμα, λετρεύω τη γυναικεία ομορφιά και είναι σχεδόν το αποκλειστικό μου θέμα σε όλες μου τις φωτογραφήσεις.
Στα σχόλια μου συνήθως είμαι πολύ πιο επιεικής απ'τους περισσότερους εδώ μέσα αλλά, ένα αρνητικό να πω "είμαι γυναίκα άρα τα λεω απο ζήλια"
ενω αν ήμουν άντρας, και οχετό να της έσουρνα, τότε "σιγά δεν έγινε και τίποτα τη γνώμη του λέει ο άνθρωπος".  :jerking:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ενώ οι άντρες όταν θάβουν τις γυναίκες είναι αντικειμενικοί ε?
Δεν έχω κανένα θέμα, λετρεύω τη γυναικεία ομορφιά και είναι σχεδόν το αποκλειστικό μου θέμα σε όλες μου τις φωτογραφήσεις.
Στα σχόλια μου συνήθως είμαι πολύ πιο επιεικής απ'τους περισσότερους εδώ μέσα αλλά, ένα αρνητικό να πω "είμαι γυναίκα άρα τα λεω απο ζήλια"
ενω αν ήμουν άντρας, και οχετό να της έσουρνα, τότε "σιγά δεν έγινε και τίποτα τη γνώμη του λέει ο άνθρωπος".  :jerking:
το χερακι εκει που ξερεις καλη μου ... οσο για το σχολιακι σου δε με πειθεις... η κατινια ειναι το τελευταιο χουι στη ζωη της καθε γυναικας

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ναταλια  Γερμανου..η απολυτη φλομπα.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.