Νέα

Ναταλία Γερμανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κατσε να το δουμε και του χρονου αν γραφει ημερομηνια γεννησης 1966

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
φοβερο γουστο στους αντρες και στυλαρα,κουκλαρα η ναταλια!!!!!!!!!!απτις πιο συμπαθεις μορφες της tv...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κλασσικο ματσωμενο πατσαβουρομιλφ,που παλευει την εκ πρωιμιου χαμενη μαχη με το χρονο.
λογικο να γερναει ασχημα,ποτε δεν ηταν αντικειμενικα ομορφη(π.χ.δραγουμη).
μιας και ειμαι κατω των 30 οι σιτεμενες μου ναι ακομα απωθημενο..
ετσι με κοστος μεχρι 100ε εξυπακουεται πως το γαμαγα,αυστηρα ακαποτα απο ολες τις τρυπες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η θεμης η φιλεναδα της...

μενουν και κοντα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κλασσικο ματσωμενο πατσαβουρομιλφ,που παλευει την εκ πρωιμιου χαμενη μαχη με το χρονο.
λογικο να γερναει ασχημα,ποτε δεν ηταν αντικειμενικα ομορφη(π.χ.δραγουμη).
μιας και ειμαι κατω των 30 οι σιτεμενες μου ναι ακομα απωθημενο..
ετσι με κοστος μεχρι 100ε εξυπακουεται πως το γαμαγα,αυστηρα ακαποτα απο ολες τις τρυπες.

να σου δωσει 100 εννοεις?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
τσάμπα μάγκας με τα αρχίδια του πατέρα της
Σιγά τη μαγκιά...

Κοροιδεύει τον κόσμο κάνοντας την έξυπνη κ την ακομπλεξάριστη-ανεξάρτητη ενώ το επάγγελμα της είναι ''κόρη Φρέντυ Γερμανού''...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να σου δωσει 100 εννοεις?
εγω ειμαι κουασιμοδος-μπαζογαμιας-ανωμαλος και θα δινα μεχρι 100ε για ολες τις τρυπες της.
εσυ απο την αλλη,για να κραζεις σε καθε συλλογη,λογικα θα εισαι παιδαρας-γαμιας μοντελων,
οποτε μπορει να φας περισσοτερα απο το Ναταλακι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για αυτην ειχε βγει ενα ανεκδοτακι: Επιτελους,τελος στην αγωνια της Ναταλιας γιατι το αγορι της περασε στις πανελληνιες... :grin: :grin: (καπως ετσι)...
κατα τα αλλα υπαρχουν πολυ πιο ομορφες παρουσιαστριες στο Ελληνικο tv-ισταν....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ενώ αντικειμενικά δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη παρόλα αυτά βγάζει μία τρελλή καύλα.
Με μεγαλύτερους από 20 δεν πάει; :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω ειμαι κουασιμοδος-μπαζογαμιας-ανωμαλος και θα δινα μεχρι 100ε για ολες τις τρυπες της.
εσυ απο την αλλη,για να κραζεις σε καθε συλλογη,λογικα θα εισαι παιδαρας-γαμιας μοντελων,
οποτε μπορει να φας περισσοτερα απο το Ναταλακι.

την μπουκαλομπουτα και την γιαγια ναταλια εκραξα, αν πληγωσα τα συναισθηματα σου λυπαμαι  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σιγά τη μαγκιά...

Κοροιδεύει τον κόσμο κάνοντας την έξυπνη κ την ακομπλεξάριστη-ανεξάρτητη ενώ το επάγγελμα της είναι ''κόρη Φρέντυ Γερμανού''...

απο το τραβα τραβα στην μαπα που εχει κανει σαν κορη Φρεντυ Κρουγκερ θα ειναι σε λιγο.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λογοπαίγνιο ειναι με το φρεντυ κρούγκερ το τερας.Τι δεν κατάλαβες?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Λογοπαίγνιο ειναι με το φρεντυ κρούγκερ το τερας.Τι δεν κατάλαβες?

δεν διάβασα το απο κάτω σχόλιο
άκυρο το λογοπαίγνιο άκυρο κι αν ήταν κυριολεξία
ούτε με τέρατα πάει ούτε με άντρες έξυπνους σαν τον Φρέντυ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Για τις πλαστικές ότι εγινε σαν το Φρέντυ(λογοπαιγνιο με το Φρεντυ Γερμανός-Ού)Κρούγκερ(σαν τερας απ τα λίφτινγκ)
Σκας γάιδαρο ώρες ώρες.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Για τις πλαστικές ότι εγινε σαν το Φρέντυ(λογοπαιγνιο με το Φρεντυ Γερμανός-Ού)Κρούγκερ(σαν τερας απ τα λίφτινγκ)
Σκας γάιδαρο ώρες ώρες.

ε σόρρι!
μόνο τα τελευταία σχόλια διάβασα!
διάβασα ότι θα κατέληγε με κάτι σαν τον "Φρέντυ" και υπέθεσα πως, αν είναι δυνατόν, σκεφτήκατε πως όλες οι γυναίκες θέλουν κάποιον άντρα σαν τον μπαμπά!
Που να κάνετε τέτοιο συλλογισμό θα μου πεις  :P
Λάθος μου
Δε συμφωνώ κατα τ'άλλα μια χαρά κρατιέται

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Προχθές είχε φέρει τα μοντέλα της δεκαετίας του 90,το είδατε;τουτουντζη,σουλιωτη,κουλιανου,δουνια.είχαν γίνει όλες σα γαμώ τον αντίχριστό τους.μόνο η σουλιωτη που είναι και η μεγαλύτερη ήταν μες την καυλα και παραμένει σκυλί του πολέμου.φοβερή μιλφάρα.οι άλλες σα σκατα κατάντησαν.είναι η μοίρα της ελλεηνίδας να μένει κακογαμημένη και να κατανταει σαβουρα.εκείνη η κουλιανου πως έγινε έτσι.καλά όχι ότι μ άρεσε και ποτέ.η δουνια  πόσο ξενέρωτη ήταν...έχει κι αυτή τη σοβαρή ντεκαυλε φωνή,γτπ...η τουτουντζη μια ζωή σα λέσβία.η μόνη φορά που μ άρεσε ήταν σ ένα σίριαλ που είχε παίξει με τον συσοβίττη που φορούσε ξανθια περούκα μακριά και ήταν τόσο θεόμουνο που δε μπορούσα να καταλάβω με τίποτα ποια είναι.
Βασικά πιστεύω γι αυτό τις κάλεσε η γερμανου ...για να δείξει ότι αυτή κρατιέται ενώ τα μοντέλα μπαταλεψαν.η αλήθεια είναι ότι η γερμανου καλύτερα έχει διατηρηθεί και στο γυαλί τουλάχιστον φαινόταν πιο αξιογαμητη.από κοντά δεν ξέρω βέβαια.
Α!και την επόμενη μέρα βλέπω διαφήμιση στην τηλεόραση με την νταρίλη...και η μιλφάρα δεν παίζεται.μουναρος!η νταρίλη ήταν αμερικανα κάτι τέτοιο.
Είναι η μοίρα της μπριζόλας ελλεηνίδας τελικά,ανεραστα πλάσματα φυλακισμένα στα κομπλεξ τους.για λύπηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom