Καυλιαρικο φαινεται αυτο το μικρο. Εχει κανεις εμπειρια μαζι του;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
natali24
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vicenzo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
στα θετικά : λεπτή, γλυκιά, καλό παιδί
αρνητικά : παντελώς άβυζο
κοντά στην Ιπποκράτους, περιοχή Εξάρχεια
προσωπικά μου αρέσει
προσοχή και το λέω φιλικά και χωρίς κόμπλεξ και κορδελάκια : μόνον για ενεργητικούς
αρνητικά : παντελώς άβυζο
κοντά στην Ιπποκράτους, περιοχή Εξάρχεια
προσωπικά μου αρέσει
προσοχή και το λέω φιλικά και χωρίς κόμπλεξ και κορδελάκια : μόνον για ενεργητικούς
την επισκευτικα και εγω πριν αρκετους μηνες καλοκαιρακι... περασα καλα... ομορφη καθαρη ο χωρος σχετικα μετριος... καλο μωρο, ενεργοπαθητικη το εχει κ παθητικα κ ενεργητικα, καλα προσοντα 18αρι οχι πολυ χοντρο με καλη στιση... 40 το αντιτιμο....Καυλιαρικο φαινεται αυτο το μικρο. Εχει κανεις εμπειρια μαζι του;
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
την επισκευτικα και εγω πριν αρκετους μηνες καλοκαιρακι... περασα καλα... ομορφη καθαρη ο χωρος σχετικα μετριος... καλο μωρο, ενεργοπαθητικη το εχει κ παθητικα κ ενεργητικα, καλα προσοντα 18αρι οχι πολυ χοντρο με καλη στιση... 40 το αντιτιμο....
τοχει ενεργητικα? καθαρο ναι πολυ συμπαθητικο ναι για το 18αρι μια ενσταση
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Eπιβεβαιώνω το "διπλό" από τη σκοπιά του ενεργητικού.40 με 50
όταν κάθομαι παραπάνω και ρίχνω διπλό, τότε 50
στα κανονικά 40
δες και γράψε και κριτική
Είναι όπως στις φωτό της .
Θυλική εμφάνιση χωρίς να έχει "πειράξει" το σώμα της. Λεπτοκαμωμένη με ωραίο κωλαράκι: πεταχτό-στρογγυλό. Δεν ειναι τόσο ψηλή όσο δείχνει στις φωτό, προς το μέτριο πλησιάζει χωρίς το τακούνι.
Φιλική συμπεριφορά και ευδιάθετη.
Από τη παθητική μεριά του πελάτη δεν έχω να πω κάτι. Όσο ειδα κάβλωνε αλλά περισσότερα δεν τσέκαρα...
Σε όσους αρέσει αυτό που βλέπουν στην αγγελια δεν νομίζω να δυσαρεστηθούν.
την επισκευτικα και εγω πριν αρκετους μηνες καλοκαιρακι... περασα καλα... ομορφη καθαρη ο χωρος σχετικα μετριος... καλο μωρο, ενεργοπαθητικη το εχει κ παθητικα κ ενεργητικα, καλα προσοντα 18αρι οχι πολυ χοντρο με καλη στιση... 40 το αντιτιμο....
Κάπως ἐτσι θαπρεπε να τόλεγες.
Μπρε καυλώς
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
μηπως ειναι πολλα τα 40 ευρω για αβυζο???? αυτα πρεπει αν μας πρηρωνουν να τα
μη μπερδευεται τους ρολους,τοση αγαμια υπαρχει ρε συναγωνιστες???με ολο το θερρος κιολας..αξιογαμητο φαινεται αλλα οχι 40 με 40 γαμαμε τραβεστι οχι cross μεχρι 20 γιουρια τετοια εποχη τα δινω!
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Πές μας που και με ποιά δίνεις 20 αλλοιώς μόκο λιγούρι.μηπως ειναι πολλα τα 40 ευρω για αβυζο???? αυτα πρεπει αν μας πρηρωνουν να ταμη μπερδευεται τους ρολους,τοση αγαμια υπαρχει ρε συναγωνιστες???με ολο το θερρος κιολας..αξιογαμητο φαινεται αλλα οχι 40 με 40 γαμαμε τραβεστι οχι cross μεχρι 20 γιουρια τετοια εποχη τα δινω!
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
λιγες ειναι οι τρανς που αξιζει να πληρωσεις για να γαμησεις, μετρημενες στα δαχτυλα, οι υπολοιπες πρεπει να μας πληρωνουν μονο και που τους τον δινουμε πιπα
εμεις τις καναμε ετσι. τωρα ας τα λουστουμε λοιπον
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
σιγα να μη σου πω....εσυ που εισαι η ελενα ζητα 60αρια και θα περνεις τα παPARRia μου!!!!Πές μας που και με ποιά δίνεις 20 αλλοιώς μόκο λιγούρι.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
σιγα να μη σου πω....εσυ που εισαι η ελενα ζητα 60αρια και θα περνεις τα παPARRia μου!!!!
ΡΕ ΣΥ 9 ΠΑΡΑ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΝΑΤΟΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΕΙΣ?????? ΗΜΑΡΤΟΝ
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
Κανενα νεο απ το μωρο?Υπαρχει καμια προσφατη κριτικη?
κοιτα στην πισω σελιδα η ρωτα τον lycienr
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις