batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.422
- Πόντοι
- 606
Πές μας που και με ποιά δίνεις 20 αλλοιώς μόκο λιγούρι.
οποις το εξασκει το αθλημα κ εχει επαφες ολα γινονται.....
Πές μας που και με ποιά δίνεις 20 αλλοιώς μόκο λιγούρι.
μαλακα μου εχεις ακαριαια αντιδραση ομως....ταχυτατος οπως πανταοποις το εξασκει το αθλημα κ εχει επαφες ολα γινονται.....
μαλακα μου εχεις ακαριαια αντιδραση ομως....ταχυτατος οπως παντα
ξερεις τωρα τρωω τα κληματα μου
φιλε batraxomouri ετσι οπως τα λες ειναι αλλα δε χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοητα...εινια καποιες τρανς που εχουν πιασει το νοημα της κρισης και ξηγιουνται σπαθατα...ονοματα δε χρειαζεται να λεμε εγω προσωπικα δε μπορω να εκθεσω ποια μου ξηγιεται ειδικες τιμες...το παλεψα και το καταφερα ομως... καντε ολοι συζητησεις περι τιμων και θα καταλαβουν οτι δεν ειμαστε στη χωρα που ειμασταν προ 5 ετιας... τα φιλια μου!!!οποις το εξασκει το αθλημα κ εχει επαφες ολα γινονται.....
Ακριβως το θεμα ειναι πως θα τις στρωσουμε τωρα;εμεις τις καναμε ετσι. τωρα ας τα λουστουμε λοιπον
Μια η λεξη σε τετοιες καταστασεις με προβληματα κρισεως... ΠΑΖΑΡΙ δινω τοσα...... κι αν δε θελουν...βαρετε μαλακια,αν το σκεφτειτε θα δειτε πως εχω δικιο... καλυτερα μαλακια παρα απενταρος στην τσεπη...ερχονται πιο δυσκολες μερες...Ακριβως το θεμα ειναι πως θα τις στρωσουμε τωρα;
Μια η λεξη σε τετοιες καταστασεις με προβληματα κρισεως... ΠΑΖΑΡΙ δινω τοσα...... κι αν δε θελουν...βαρετε μαλακια,αν το σκεφτειτε θα δειτε πως εχω δικιο... καλυτερα μαλακια παρα απενταρος στην τσεπη...ερχονται πιο δυσκολες μερες...
ετσι μάλιστα.. κατανοητός.. συμφωνω με την εμπειρία σου.. καπως ετσι ηταν μεσες άκρες και η δικη μου εδω και 2-3 χρονια περιπου.. γι αυτο και δεν ξαναπηγα.. δεν ειναι απο αυτες που βαζεις σκοπο να ξαναπας συντομα..Αναλύω : καυλόφατσα,καθαρή,αν και δεν θα έλεγα το ίδιο και για το μπάνιο-τουαλέτα της,σου λέει μα και μου με την κωλοτρυπίδα της,δεν αφήνει δαχτυλιάσματα,λες και φοβάται μην την ξεπαρθενιάσουμε με κανένα δάχτυλο.Αν και ομιλητική από κοντά,είναι ψυχρή κάποιες φορές και σου δίνει την εντύπωση του ξέρεις..ναι ,άντε τελείωνε, ναι οκ...γενικά δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση gfe.Αντίθετα μάλιστα,βγάζει κάποια στοιχεία που της ταιριάζει περισσότερο ο ενεργητικός ρόλος,παρά ο παθητικός.Ευτυχώς που δεν είμαι παθητικός και στην παρούσα φάση ήταν αυτή,γιατί θα είχε άγριες διαθέσεις....
Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα μπω,καλό και για τους 2.Σκοπός μου δεν είναι να την θάψω,αλλά το να βελτιωθεί και αυτό για ΄κείνη και όχι για μένα.Το 50άρι δεν θα πω ότι το έκλαψα,το δούλεψε το κορίτσι.Κάποιοι θα πουν ότι είναι πολλά για ένα άβυζο...πιθανά και να είναι.Όμως κάποια θεματάκια καθαριότητας που με ενόχλησαν,κάποια στοπ στην πράξη και αυτή η παγωμένη συμπεριφορά και η αίσθηση του ναι έλα,ναι τελείωνε,ναι φύγε,σαν να σου κάνει χάρη που σου μιλάει,πραγματικά με απομακρυναν απ το να σκεφτώ να ξαναπεράσω από ΄κει.
φαίνεται νομιζω απο φωτοετσι μάλιστα.. κατανοητός.. συμφωνω με την εμπειρία σου.. καπως ετσι ηταν μεσες άκρες και η δικη μου εδω και 2-3 χρονια περιπου.. γι αυτο και δεν ξαναπηγα.. δεν ειναι απο αυτες που βαζεις σκοπο να ξαναπας συντομα..
Αναλύω : καυλόφατσα,καθαρή,αν και δεν θα έλεγα το ίδιο και για το μπάνιο-τουαλέτα της,σου λέει μα και μου με την κωλοτρυπίδα της,δεν αφήνει δαχτυλιάσματα,λες και φοβάται μην την ξεπαρθενιάσουμε με κανένα δάχτυλο.Αν και ομιλητική από κοντά,είναι ψυχρή κάποιες φορές και σου δίνει την εντύπωση του ξέρεις..ναι ,άντε τελείωνε, ναι οκ...γενικά δεν θα την χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση gfe.Αντίθετα μάλιστα,βγάζει κάποια στοιχεία που της ταιριάζει περισσότερο ο ενεργητικός ρόλος,παρά ο παθητικός.Ευτυχώς που δεν είμαι παθητικός και στην παρούσα φάση ήταν αυτή,γιατί θα είχε άγριες διαθέσεις....
Σε περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα μπω,καλό και για τους 2.Σκοπός μου δεν είναι να την θάψω,αλλά το να βελτιωθεί και αυτό για ΄κείνη και όχι για μένα.Το 50άρι δεν θα πω ότι το έκλαψα,το δούλεψε το κορίτσι.Κάποιοι θα πουν ότι είναι πολλά για ένα άβυζο...πιθανά και να είναι.Όμως κάποια θεματάκια καθαριότητας που με ενόχλησαν,κάποια στοπ στην πράξη και αυτή η παγωμένη συμπεριφορά και η αίσθηση του ναι έλα,ναι τελείωνε,ναι φύγε,σαν να σου κάνει χάρη που σου μιλάει,πραγματικά με απομακρυναν απ το να σκεφτώ να ξαναπεράσω από ΄κει.
η ναταλι ειναι αθηνα?καμια κριτικη προσφατη εχουμε???αλλοι λενε ειναι καθαρη αλλοι λενε ειναι λιγο ντεμι φαση για πειτε οσοι ξερετε...
μου έβγαλε και την ψυχή ,πάρε με σε 10΄δεν ειμαι έτοιμη και μετά από 10' σε άλλα 10' .