Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.899
- Πόντοι
- 28.246
Ποια γατα ρε; Σκυλο δεν εχεις εσυ;Τυπε από την ώρα που το έγραψες,η γάτα μου έχει πλανταξει στο κλάμα.
Ποια γατα ρε; Σκυλο δεν εχεις εσυ;Τυπε από την ώρα που το έγραψες,η γάτα μου έχει πλανταξει στο κλάμα.
Στις μεγάλες απώλειες βάζω τη γάτα να κλαίει.Ποια γατα ρε; Σκυλο δεν εχεις εσυ;
Δεν εχεις αδικο. Ολοκληρη Νασια αποσυρθηκε. Αυτα ειναι προβληματα, Πετερ.Στις μεγάλες απώλειες βάζω τη γάτα να κλαίει.
Ο σκύλος είναι για άλλη δουλειά.
Οκ η μία έφυγε,η άλλη έρχεται.Δεν εχεις αδικο. Ολοκληρη Νασια αποσυρθηκε. Αυτα ειναι προβληματα, Πετερ.
Μετα απο λιγο θα ξαναγυρισ,το ευκολο μπολικο χρημα ...χεχεΟκ η μία έφυγε,η άλλη έρχεται.
Βλέπε δίπλα στο άλλο νήμα.
Εκεί να δεις τι έχει να γίνει.
Μακράν ότι καλύτερο έπαιζε .... Έτσι είναι με τους ικανούς και σωστούς σε ότι κάνουν ανθρώπους, πιάνουν τον στόχο σύντομα και αλλάζουν πίστα ! Μακάρι να είναι fake news
Καλά θα της πάνε αφού αυτή έχει μυαλό δεν την φοβόμαστεΑκριβώς. Έξυπνη κοπέλα. Μακάρι να της πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα
Εγώ ακύρωσα Οικονομόπουλο.. Μιλάμε για πένθοςΤυπε από την ώρα που το έγραψες,η γάτα μου έχει πλανταξει στο κλάμα.
αλλο το μαλλον κι αλλο το βεβαιοΚι ένα δυσάρεστο παιδιά. Μάλλον το άφησε το σπορ η Νασια. Ίσως ότι καλύτερο έχω πάρει...
Μπορει να θελει να ξεκουραστει το κοριτσι!Καλή κοπέλα αλλά δεν τρελάθηκα, δεν είχαμε ιδιαιτερη χημεία.
Ομολογώ ομως ότι έκανε φανταστική πιπα, τον βεντούζωνε απίστευτα! Τρομερές στιγμές.
Καλή συνέχεια σε ο,τι κάνει!