- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
δηλαδη προτιμας να σε ρωτανε ενας ενας διακοσια ατομα για προγραμμα και τιμες;Γιατι απλα δεν στελνετε προσωπικο μηνυμα σε εμενα;οποιος θελει ξερει τι να κανει..μην λετε ανακριβειες..δεν ενοχλησα καποιον..και στο κατω κατω οποιος δεν θελει απλα δεν με βλεπει..δεν παρακαλεσα για κατι..
Παίχτη μου..φορτσατο σε βλέπω!κωλο δινεις ? ποσα θες ? λεγε
Από ότι έχει πει συννενόηση από εδώ και από το kanesex αν είσαι μέλος … θα έχει τον τρόπο της να κανονίζει τα ραντεβού που επιθυμεί κάθε ημέραΕπικοινωνία γίνεται μόνο μέσω του site?Παίζει μήπως κάποιο τηλεφωνο για μας τους νεους??
Νά σαι καλά φίλε μου!Ευχαριστώ για την απαντηση.Όντως θα έχει λόγο η κοπέλα να το κάνει αυτό.Από ότι έχει πει συννενόηση από εδώ και από το kanesex αν είσαι μέλος … θα έχει τον τρόπο της να κανονίζει τα ραντεβού που επιθυμεί κάθε ημέρα
ελειπης ενημερωση παραιτησου τωρα120 ζηταει οχι φουλ για μια ωρα και κατι ... μην βομβαρδισετε με ερωτήσεις τυπου cif , ακα πιπα κλπ διοτι δεν γνωριζω κατι παραπανω
Είναι μια αρχή αν και θα μπορούσε να τα έχει πει η ίδια αναλυτικά.120 ζηταει οχι φουλ για μια ωρα και κατι ... μην βομβαρδισετε με ερωτήσεις τυπου cif , ακα πιπα κλπ διοτι δεν γνωριζω κατι παραπανω
Καραντίνα είχαμε. Δικαιολογείται.Παίχτη μου..φορτσατο σε βλέπω!
εμείς όμως δεν θέλουμε!Ρε τι μαρτυριάρηδες είστε εσείς !
Αφού η κοπέλα θέλει πμ
120 την ωρα για 2 εκτονωσεις..πιπα χωρις καποτα..τελειωμα στομα προσωπο η σωμα..αναλ οχι
120 την ωρα για 2 εκτονωσεις..πιπα χωρις καποτα..τελειωμα στομα προσωπο η σωμα..αναλ οχι
δεν θα είσαι με τα καλά σου!Χθες βραδυ εφαγε κανενας?
Δεν βλεπω κανενα σχολιο
Μα η κοπελα χθες εγραφε ειμαι στον Πριαμο, ελατε, μονο φωτογραφια με τα ποδια ανοικτά δεν ανεβασε, ειναι δυνατον να μην πηγε κανενας?δεν θα είσαι με τα καλά σου!