Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 24.759
Έτσι να το συζητήσουμε χαχαχαχαΘα έρθω την επόμενη φορά με χαρτοφύλακα
![]()
![]()
Έτσι να το συζητήσουμε χαχαχαχαΘα έρθω την επόμενη φορά με χαρτοφύλακα
![]()
![]()
Πολύ σωστή!!!Έτσι να το συζητήσουμε χαχαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι είσαι μουναρος...Long time no seeeee, missed me?
Να το πω εγώ αντί για σένα να σε βγάλω και απ'τη δύσκολη θέση ή μήπως παρεξηγηθεί το κορίτσι;Η αλήθεια είναι ότι είσαι μουναρος...
Τώρα για το αγγλικό τη να σου πω βρε παιδί μου...!!!
You're so fucking hot and horny baby!!!Ε και δεν το λεςςς
Να πω και εγώ το ίδιο ή θα με αρχίσει σε τίποτα γαλλικά?You're so fucking hot and horny baby!!!
For a lot of tearing...![]()
Αννουλα μας γλυκιά...You are so hot and horny baby!!!Ε και δεν το λεςςς
Τι να σου πω ρε μαγκίτη; Εμένα μάλλον με πρόγκηξε αφού πάτησε γελαστό emoji σ'αυτό που της έγραψα. Αντί να με ενθαρρύνει να συνεχίσω την προσπάθειά μου...Να πω και εγώ το ίδιο ή θα με αρχίσει σε τίποτα γαλλικά?
Το τελευταίο το έκλεψα από αλλού!!!Αννουλα μας γλυκιά...You are so hot and horny baby!!!
For a lot of tearing !!!
I have already missing you !!!
Το έγραψα ήδη συνάδελφε!! Δεν με άρχισε στα γαλλικά αλλά και εμένα γελαστό emoji...Αυτό είναι καλό!!!Τι να σου πω ρε μαγκίτη; Εμένα μάλλον με πρόγκηξε αφού πάτησε γελαστό emoji σ'αυτό που της έγραψα. Αντί να με ενθαρρύνει να συνεχίσω την προσπάθειά μου...![]()
living with our memories...Long time no seeeee, missed me?
Χάρισμά σου μάγκα. Εγώ τα παρατάω από μελλοντικός μαθητής της. Απογοητεύτηκα...Το έγραψα ήδη συνάδελφε!! Δεν με άρχισε στα γαλλικά αλλά και εμένα γελαστό emoji...Αυτό είναι καλό!!!
Προχώρα...!!!
Μην απογοητευεσαι μαν.Χάρισμά σου μάγκα. Εγώ τα παρατάω από μελλοντικός μαθητής της. Απογοητεύτηκα...
Ωραία τατού τύπισσα,ξεροχυσαμεLong time no seeeee, missed me?
Κοίτα να σου πω κάτι; Μη νομίζεις ότι σκοτίζομαι και πολύ να μάθω. Κάτι ολίγα από παλιά γνωρίζω. Με ένα φρεσκάρισμα και όλα εντάξει. Αλλά το κορίτσι θα το βλέπω γι'αυτό που κάνει το οποίο το κάνει πολύ καλά...Μην απογοητευεσαι μαν.
Συνέχισε τα μαθήματα και θα τα καταφέρεις σιγουρα