spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
δυνατό κορμί, εμφανώς γυμνασμενο...καλημέρα...
δυνατό κορμί, εμφανώς γυμνασμενο...καλημέρα...
δυνατό κορμί, εμφανώς γυμνασμενο...
Καλημερα πως μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι σου?καλημέρα...
Και ακόμη δε μου έχει απαντήσει στο μνμ..δυνατό κορμί, εμφανώς γυμνασμενο...
θέλει υπομονή,μαν....Και ακόμη δε μου έχει απαντήσει στο μνμ..
Πολυ καλό το κορμι νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορεί εδώ μέσα από τις πιτσιρίκεςκαλημέρα...
Δεν είναι στις προθέσεις μου να υποστηρίξω κανέναν και ιδίως καμμία αλλά μην βιάζονται κάποιοι να αδικήσουν την κοπέλα. Εγώ έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί της, μου έδωσε το τηλέφωνό της και θα σας πω ότι ακούγεται πολύ νορμάλ κοριτσάκι. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για Σάββατο απόγευμα και από τους σύντομους διαλόγους μας, έχω να πω ότι όντως το πρόγραμμά της είναι φουλ. Υπάρχουν και άλλα προσδιοριστικά αλλά περιμένω να την συναντήσω πρώτα.
Δεν είναι στις προθέσεις μου να υποστηρίξω κανέναν και ιδίως καμμία αλλά μην βιάζονται κάποιοι να αδικήσουν την κοπέλα. Εγώ έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί της, μου έδωσε το τηλέφωνό της και θα σας πω ότι ακούγεται πολύ νορμάλ κοριτσάκι. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για Σάββατο απόγευμα και από τους σύντομους διαλόγους μας, έχω να πω ότι όντως το πρόγραμμά της είναι φουλ. Υπάρχουν και άλλα προσδιοριστικά αλλά περιμένω να την συναντήσω πρώτα.
Να περάσεις καλά και περιμένω λεπτομερείς φίλε γιατί μίλησα και εγώ και είμαστε σε επικοινωνία για συναντησηΔεν είναι στις προθέσεις μου να υποστηρίξω κανέναν και ιδίως καμμία αλλά μην βιάζονται κάποιοι να αδικήσουν την κοπέλα. Εγώ έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί της, μου έδωσε το τηλέφωνό της και θα σας πω ότι ακούγεται πολύ νορμάλ κοριτσάκι. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για Σάββατο απόγευμα και από τους σύντομους διαλόγους μας, έχω να πω ότι όντως το πρόγραμμά της είναι φουλ. Υπάρχουν και άλλα προσδιοριστικά αλλά περιμένω να την συναντήσω πρώτα.
καλα εκανες μακεδονα και εκλεισες ραντεβου.ειναι συγουρο οτι θα περασεις καλα.η μικρη ειναι καλο μουνακι,οχι τοσο ομορφο,το κορμι της παρα πολυ καλο για τα γουστα,τα δικα μου τουλαχιστον,με πολυ καλη διαθεση και συμετοχη σε ολη την διαρκεια του ραντεβου.τιμια στις υπηρεσιες της,χωρις μα και μου.τα κοστη δεν με ενδιαφερουν οταν πιανουν τοπο,αρα δεν σχολιαζω.αυτα απο μενα και πιο αναλυτικα οταν το ξαναγαμισω.Δεν είναι στις προθέσεις μου να υποστηρίξω κανέναν και ιδίως καμμία αλλά μην βιάζονται κάποιοι να αδικήσουν την κοπέλα. Εγώ έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί της, μου έδωσε το τηλέφωνό της και θα σας πω ότι ακούγεται πολύ νορμάλ κοριτσάκι. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για Σάββατο απόγευμα και από τους σύντομους διαλόγους μας, έχω να πω ότι όντως το πρόγραμμά της είναι φουλ. Υπάρχουν και άλλα προσδιοριστικά αλλά περιμένω να την συναντήσω πρώτα.
Νατα μας..... Και ο τσακα-τσουκα πηρε κι εγω ακομη . Ποτανα κενωνιακαλα εκανες μακεδονα και εκλεισες ραντεβου.ειναι συγουρο οτι θα περασεις καλα.η μικρη ειναι καλο μουνακι,οχι τοσο ομορφο,το κορμι της παρα πολυ καλο για τα γουστα,τα δικα μου τουλαχιστον,με πολυ καλη διαθεση και συμετοχη σε ολη την διαρκεια του ραντεβου.τιμια στις υπηρεσιες της,χωρις μα και μου.τα κοστη δεν με ενδιαφερουν οταν πιανουν τοπο,αρα δεν σχολιαζω.αυτα απο μενα και πιο αναλυτικα οταν το ξαναγαμισω.
σε πρόλαβε άλλος την μαγάρισε...Νατα μας..... Και ο τσακα-τσουκα πηρε κι εγω ακομη . Ποτανα κενωνια
για πες μου τωρα,τσακα - τσουκα τι?Νατα μας..... Και ο τσακα-τσουκα πηρε κι εγω ακομη . Ποτανα κενωνια
σε πρόλαβε άλλος την μαγάρισε...
ανάθεμα τον covid-19...αναμενω με αγωνια τις κριτικες να πεφτουν βροχη που λεγαμε
γνωστή στην πιάτσα η φρέσκια...?καλα εκανες μακεδονα και εκλεισες ραντεβου.ειναι συγουρο οτι θα περασεις καλα.η μικρη ειναι καλο μουνακι,οχι τοσο ομορφο,το κορμι της παρα πολυ καλο για τα γουστα,τα δικα μου τουλαχιστον,με πολυ καλη διαθεση και συμετοχη σε ολη την διαρκεια του ραντεβου.τιμια στις υπηρεσιες της,χωρις μα και μου.τα κοστη δεν με ενδιαφερουν οταν πιανουν τοπο,αρα δεν σχολιαζω.αυτα απο μενα και πιο αναλυτικα οταν το ξαναγαμισω.
γνωστή στην πιάτσα η φρέσκια...?