spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μόνο ο Φρανκ,θα την φάει...είναι ομορφόπαιδο!δεν βλέπω να γαμάμε κώλο...
όλους θα μας βγάλει τεράστιους...
μόνο ο Φρανκ,θα την φάει...είναι ομορφόπαιδο!δεν βλέπω να γαμάμε κώλο...
ε αν είναι έτσι χαλάλι του...μόνο ο Φρανκ,θα την φάει...είναι ομορφόπαιδο!
δεν βλέπω να γαμάμε κώλο...
με τους 8 ποντ{ι}ους μου εχω ελπιδες λες να φαω?
πετραν,βλέπω να σε ζητάει σε γάμο, λόγω μεγέθους....με τους 8 ποντους μου εχω ελπιδες λες να φαω?
πετραν,βλέπω να σε ζητάει σε γάμο, λόγω μεγέθους....
ρσ συ είσαι αλά νταλα και όχι αλεν ντελον...
με ζηλευεις το ξερω
δεν σου έδωσε το τηλ, φρανκιιιιιιιιιιιι?????.....είναι όμως ταμάμ για σένα...είδες κορμάκι????
ειδα παικτη μου,μου φαινεται για καλη γκομενιτσα.τωρα δεν ξερω πολλα.απο διαθεση και συμετοχη ειναι τα ερωτηματικα μου.νταξει ,ομορφοπαιδο ειμαι,αλλα και τις γαμω ομορφα.πως θα την κλεισω ομως γαμωτο?και εχω τακτοποιησει και σουιτα.μόνο ο Φρανκ,θα την φάει...είναι ομορφόπαιδο!
Και ασιατική να την έχεις, αφρικανική θα στην βγάλει, και θα πάρει το 150αρι βεβαίως βεβαίως.εγώ είμαι μικροτσούτσουνος. αφήστε και για μας κανένα πλεονέκτημα...
θα στο δώσει μωρέ,σε έπιασε το άγχος!....αμα έχεις και σουίτα,την ρυθμισες...ειδα παικτη μου,μου φαινεται για καλη γκομενιτσα.τωρα δεν ξερω πολλα.απο διαθεση και συμετοχη ειναι τα ερωτηματικα μου.νταξει ,ομορφοπαιδο ειμαι,αλλα και τις γαμω ομορφα.πως θα την κλεισω ομως γαμωτο?και εχω τακτοποιησει και σουιτα.
meχρι 120 δοσεις εχουν κανει για τα ασφαλιστικα ταμειαθα στο δώσει μωρέ,σε έπιασε το άγχος!....αμα έχεις και σουίτα,την ρυθμισες...
οντως.να γραψει κατι εχει μερες,γιατι εχει μπει στο φορουμ.ομως εγω δεν εχω τροπο να κλεισω ραντεβου και αυριο ειμαι αθηνα.τι μπορει να γινει μαγγες?υπαρχει κανα τηλεφωνο να το πετυχω το καυλιδιο?οποια πληροφορια δεκτη.και εσυ μικρη μου αν διαβασεις στειλε μου π.μ.μέρες έχει να φανεί η κορασίδα πιθανόν να μην έχει προλάβει να κλείσει τα μπούτια της...
μην ξεχασεις να πάρεις την πουτανοατζέντα σου... ;) ;) ;)οντως.να γραψει κατι εχει μερες,γιατι εχει μπει στο φορουμ.ομως εγω δεν εχω τροπο να κλεισω ραντεβου και αυριο ειμαι αθηνα.τι μπορει να γινει μαγγες?υπαρχει κανα τηλεφωνο να το πετυχω το καυλιδιο?οποια πληροφορια δεκτη.και εσυ μικρη μου αν διαβασεις στειλε μου π.μ.
θα την παρω,αν και για την πρωτη μερα εχω κλεισει.ΑΝΤΡΙΑΝΑΡΑ λεμε και τα μυαλα στα καγκελα.ε,μετα ενα πιπινακι παει.ετσι δεν ειναι?μην ξεχασεις να πάρεις την πουτανοατζέντα σου... ;) ;) ;)
θα την παρω,αν και για την πρωτη μερα εχω κλεισει.ΑΝΤΡΙΑΝΑΡΑ λεμε και τα μυαλα στα καγκελα.ε,μετα ενα πιπινακι παει.ετσι δεν ειναι?
ξεκουραστος θα ειμαι μαν.ευχαριστω.θελω και την αλλη μερα ομως.Λιγο απιθανο να πετυχεις την νεαρα, ειδικα αυτην την περιοδο.
Πηγαινε πολυυυ ξεκουραστος σε Ανδριανα. Ειναι απο αυτες που δεν τις γαμας. Εκεινη σε ΓΑΜΑ....
Αντε και καλο βολι φιλος!