σορρυ ..τι σημαινει αυτο ...; εγω αν ειμαι ομορφος σαν μοντελο πρεπει ο εργοδοτης στον ιδιωτικο τομεα να με πληρωνει δυο χιλιαρικα το μηνα ενω ενας αλλος αν ειναι κοντοχοντρος να τον πληρωνει ψιχουλα ...;
δε συμφωνω καθολου... 150€ ειναι εξωπραγματικο ποσο την ιδια στιγμη που εχει ακριβηνει η καθημερινοτητα με τα καυσιμα και τα βασικα αγαθα....δε μπα να ειναι και η μισ Ελλας 2022 ... οι τιμες πρεπει να ανταποκρινονται στην καθημερινοτητα... η αισχροκερδεια βαζει λουκετο στα καταστηματα και στα σουπερμαρκετ...στην περιπτωση call girl δεν ασχολειται κανεις με το συγκεκριμενο ..να δουμε μετα αν θα ριξει τιμουλες οταν την πιασει η πεινα...
νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο...
όταν ακριβαίνουν τα υλικά αγαθά, είναι αυτονόητο ότι ακριβαίνει κ το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, αλλιώς δεν βγαίνει!
Αν εσύ δεν βγαίνει να αγοράσεις από ΑΒ, πας στα LIDL.... αν δεν μπορείς να αγοράσεις LEVIS, πας στα ΖΑRA & στα Η&Μ!
Δεν θα ρίξει την τιμή του η LEVIS ή η ΝΙΚΕ για να μπορέσεις εσύ να αγοράσεις!
Αν δουλεύεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, πρέπει να σου αυξήσουν τον μισθό με βάση τον πληθωρισμό!
Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας (υδραυλικός, ελαιοχρωματιστής, γιατρός ή ό,τι άλλο) θα ανεβάσεις το μεροκάματο-επίσκεψη σου για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες αννάγκες σου (ρεύμα, καυσιμα κτλ). Είδες κανέναν να απαιτεί από την ΔΕΗ ή την ΕΚΟ να ριξουν τις τιμές γιατί δεν μπορεί να πληρώσει και αυτές να ανταποκρίνονται???
Τέλος, να σου πω ότι ο τζίρος αυτών των εταιριών έπεσε αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά τιμές δεν ρίχνουν!
Και όντως...μπορεί να πέσει η δουλειά της όποιας κοπέλας, και προφανώς είναι στην διακριτική τους ευχέρεια (και δικαίωμα τους φυσικά) να αλλάξουν ή όχι την "τιμολογιακή τους πολιτική" εφόσον πιστεύουν ότι θα ανεβάσουν ξανά τον "τζίρο τους"! Δεν βλέπω πουθενά αισχροκέρδεια όμως ρε φίλε και δεν υπάρχουν πουθενά γραμμένα στα χρηματοοικονομικά αυτά που λες ! Αυτό που συμβαίνει σε τέτοιες περιόδους κρίσης, είναι ότι οι μη έχοντες περιορίζουν τις περιττές δαπάνες, τις πολυτέλειες, τα λούσα κτλ. Το σπορ που ασχολούμαστε...ίσως είναι πολυτέλεια!