Nteminio(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 33
- Like
- 889
- Πόντοι
- 990
Επιβεβαιωνω και εγω τον συναδελφο. Ραντεβου πριν κανενα τριμηνο στο bill. Η κοπελα καθαρη γλυκια ευγενικη. Σωμα αχλαδι πιρσινγκ σε ρογες και αλλου νομιζω. Προσωπο απλο γλυκο.κολαρα ωραια μεγαλη αλλα παει προς το ξεχειλωμα..... Αρκετα θερμη, ευχαριστη χωρις κατι το τρομερο . Παντος καμια σχεση με την τελευταια φωτο που ποσταρισε εδω πριν λιγες ημερες.... ας ειμαστε ειλικρινεις....Καλησπέρα θα ήθελα να αναφερω την εμπειρία μου με τα κορίτσια και να ξεκαθαρίσω πως η Νάσια με την Μαριτινα δεν έχουν καμία σχέση. Έχω βρεθεί και με της δύο κοπέλες. Με την Μαριτινα έχω βρεθεί 2019 Οκτωβρίο και η κοπέλα έιχε σώμα αχλάδι με ύψος 1,65 . Την Νάσια την συνάντησα πρώτη φορά τον Οκτώβριο 2020 είναι 1.74 με σώμα αθλητικό και πωπω που σε τραβάει σαν μαγνήτης . Η κοπέλα με ένα χαμόγελο πάντα και πολύ καθαρή. Αυτός που της φέρεται όμορφα του το δείχνει στην συνάντηση. Αυτοί που έχουν βρεθεί με την Νάσια ξέρουν πως έχει μια ιδιαίτερη μυτούλα αλλά με το χαμόγελο της τη κάνει να είναι σαν προτέρημα. Όσοι έχουν συνάντηση και τα δύο κορίτσια ξέρουν πως δεν έχουν καμία σχέση.