Mpanana Dole
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Ωραίο κορίτσι. Το καροτί μαλλί δεν είναι ωραίο αλλά ταιριάζει με το πλακάκι και κάνει την αντίθεση στο δωμάτιο.
Μαν στην τελευταία φωτό που ανέβασε δε φαίνεται κ τόσο χάλια. Είναι αληθινές οι φωτός τις καταρχήν?? Ξέρουμε??στο δικαστήριο αν ψευδομαρτυρήσεις σου ρίχνουν φυλακή...
ούτε κούκλα είναι... κοντή είναι... δεν ξέρω αν έχεις δει γυμνασμένες γυναίκες ποτέ... ο κώλος είναι βαλκανική αχλαδοκωλάρα και το πρόσωπο δεν θα το έλεγα όμορφο...
παρακαλώ τους αγάμητους νιούφηδες, αγαπούληδες ή προμότορες να μην παραπλανούν τον κόσμο.
η αλήθεια είναι πως την κοπέλα αυτή δεν θα γύρναγες ποτέ να την κυττάξεις στον δρόμο... πόσο μάλλον να σκάσεις 150 + χοτέλ... απλά προσπαθεί να το σώσει με το καλό της σέρβις... τίποτα άλλο...
Άλογο που το δαμάζεις η αδάμαστο ?η κοπελα λεει αληθεια
τωρα υπαρχει μια περοπτωση να φραφει το ιδιο ατομο
αλλα επειδη εχω δει την μαριτινινα γκιλοτινα πως σκατα λεγεται δεν μοαιζει με τη νασια
πρωτα απο ολα η μια ηταν μπουτου μελαχροινη ενω αυτη ειναι αλογο
κανενα αλογο δεν ειναι αδαμαστο ολα με τον καταλληλο αναβατη ηρεμουνεΆλογο που το δαμάζεις η αδάμαστο ?
Το δαμάζεις αν πληρώσειςΆλογο που το δαμάζεις η αδάμαστο ?
Φαινεσαι πολυ καυλιαρα!αν μπορεις βαλε κ μια φωτο να δουμε το μουνακι σου!να εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικοναΕπειδή μπερδεύεστε πάλι!Και γράφετε για άλλη πάλι!
Να πάτε να κράξετε στο σωστό νήμα. Εδώ είμαι η Νασια όχι η Μαριτινα η οποιαδηποτε άλλη κοντη χοντρή και δεν ξέρω και τι άλλο έχει αντιμετωπίσει ο κάθε ένας σας.
αν αληθεύουν τα παραπάνω τότε τρέχω να γαμήσω τρυφερό κώλο και θα επανέρθω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι...
πάνω απ' όλα να είμαστε δίκαιοι!
συμφωνώ 100%Η φωτό είναι πραγματική , η κοπέλα είναι αντικειμενικά ψηλή 1.75 χωρίς παπούτσια , το κορμί είναι αυτό της φωτογραφίας και στο service μια από τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Νέα , επικοινωνιακή , κορμάρα και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου μετά την συνάντηση .
Αν δεν έχει παίξει "επεξεργασία" τότε το κορμί είναι πολύ καλό!Επειδή μπερδεύεστε πάλι!Και γράφετε για άλλη πάλι!
Να πάτε να κράξετε στο σωστό νήμα. Εδώ είμαι η Νασια όχι η Μαριτινα η οποιαδηποτε άλλη κοντη χοντρή και δεν ξέρω και τι άλλο έχει αντιμετωπίσει ο κάθε ένας σας.
Ακριβώς το αντίθετο η φωτό το αδικεί , είναι ακόμα καλύτερο.Αν δεν έχει παίξει "επεξεργασία" τότε το κορμί είναι πολύ καλό!
Υπάρχει περίπτωση να ήταν δύο φίλες τελικά ?Τελικά η γκόμενα ψήλωσε και αδυνάτισε η μένει κοντή χοντρή αχλαδοκωλα.
οτι υπηρχαν δυο φιλες τοτε επι Μαριτινας,υπηρχαν.Υπάρχει περίπτωση να ήταν δύο φίλες τελικά ?
Η βλέπω πολλές ταινίες...???
ήταν τότε που ο makedonas και ο manaconda προσπαθούσαν να μας πείσουν πόσο καλή ήταν η Μαριτινα, θυμάσαι?οτι υπηρχαν δυο φιλες τοτε επι Μαριτινας,υπηρχαν.
η δευτερη δουλευε με το ονομα Σοφια. καποιοι την ειχαν δει.
το τηλεφωνο της μου το ειχε δωσει η Μαριτινα τοτε που την ειχα παρει (μαυρη μερα)
αποπειραθηκα να επικοινωνησω με τη Σοφια εκεινο τον καιρο,αλλα δεν απαντουσε ουτε σε κλησεις,ουτε στο viber.
σε φωτο που μου ειχε δειξει η Μαριτινα φαινοταν πολυ καλυτερη σωματικα.
τωρα τι γινεται δεν ξερω. εχω σβησει και τις δυο απο το κινητο μου.
αυτο παντως που ειναι σιγουρο και ευκολα το βλεπει κανεις,ειναι οτι τοτε που εκλεισε το τοπικ της Μαριτινας και εχει τελευταια συνδεση εδω σαν Μαριτινα,την ιδια ημερομηνια ανοιξε το παρον τοπικ με τον ιδιο και απαραλλαχτο τροπο.
τα συμπερασματα δικα σας.
εγω επαψα να ασχολουμαι πλεον.