TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
περιμενε σε κα να 2-3 ωρες θα βγει απαντηση απο τον εκπρόσωπο τυπουκάνεις πρωινά ραντεβού...?
περιμενε σε κα να 2-3 ωρες θα βγει απαντηση απο τον εκπρόσωπο τυπουκάνεις πρωινά ραντεβού...?
Ναι από τιμές είναι τσούχτερες οκ!!! Αλλά σκέψου ότι κοιτάει να κάνει πιο λίγα ραντεβού προς αποφυγή του ιού και λογικό !!!!140 ευρώ προ covid-19...
150 ευρύ με covid-19...
τροφή για σκέψη...
μ αυτά τα χρήματα καλεις από γραφείο και γαμάς σίγουρα και όχι να παρακαλάς για τηλέφωνο εν έτη 2020 ...Ναι από τιμές είναι τσούχτερες οκ!!! Αλλά σκέψου ότι κοιτάει να κάνει πιο λίγα ραντεβού προς αποφυγή του ιού και λογικό !!!!
Χωρις να ειμαι σιγουρος, μου φαινεται, και απο το τροπο που απανταει στα pm νομιζω οτι ειναι η maritina gilotina, αν θυμαμαι καλα το ονομα!
έχει τέλεια μπούτια λεπτή μέση όμορφα πόδια μυτερό στητό φυσικό βυζι τι άλλο θες ;;Και γαμάς μουνάρες... όχι την νοικοκυρά της διπλανής πόρτας
καταρχήν δεν μας είπες πως τα πέρασες τι ακριβός κάνατε τι παίχτηκε ;;; Δώσε ινφοΚαι γαμάς μουνάρες... όχι την νοικοκυρά της διπλανής πόρτας
Σωστά σου φαίνεται...
Αχαχά μα τι λες τώρα!!!! κάτι σε όμορφο ίσως;
Αν την έβλεπα στο δρόμο δεν θα μου πέρναγε με τίποτα να πληρώσω για να την γαμήσω...
Βέβαια την δοκίμασα και έφυγα με ένα καλό γαμήσι μεν αλλά με την αίσθηση πως την πάτησα... για άλλο πήγαινα και άλλο μουρθε...
ποιος να το κανει αυτο εδω περιμενουμε κριτικη απο τον 11ο του 2019 απο συναγωνιστηΑληθεια ρε παικτη? αχαχαχ Πετυχα διανα δηλαδη.... ;) μα καλα αυτη ειχε σταματησει... δουλεψε για πολυ λιγο.. και μετα τελος.. και τωρα επανηρθε παλι.. τι γινετε ρε μαγγες.. οι φωτο ειναι αληθινες.. εφτιαξε και σωμα... εβαψε και μαλλι.. αξιζει? Ας μας διαφωτισει καποιος?
Κατσε ντε. Ο κλωνος θελει ποτισμα να μεγαλωσει να μιλησειποιος να το κανει αυτο εδω περιμενουμε κριτικη απο τον 11ο του 2019 απο συναγωνιστη
Τι εννοεις την πατησες? Την περιμενες καλυτερη σε εμαφανιση και ηταν ασχημη, φιλτατε?
Πληρώνω για να γαμήσω γκόμενες που θεωρητικά δεν θα μου κάθονταν τσάμπα... τι δεν κατάλαβες; Δεν θα της την έπεφτα ποτέ σε μπάρ πχ... θα έπρεπε να επιμείνει πολύ για να την γαμήσω...
Πάντως γαμιέται καλά... το πρόσωπο και το σώμα ΔΕΝ είναι κατηγορία βίζιτας των 140 αλλά των 60 -80... με 100 ευρώ γαμιούνται πολύ καλύτερες εκεί έξω με ανάλογες επιδόσεις στο σέρβις! Έγινα σαφής;
απο θεμα καθαριοτητας , περιποιησης ηταν κομπλε φιλε ?
Πληρώνω για να γαμήσω γκόμενες που θεωρητικά δεν θα μου κάθονταν τσάμπα... τι δεν κατάλαβες; Δεν θα της την έπεφτα ποτέ σε μπάρ πχ... θα έπρεπε να επιμείνει πολύ για να την γαμήσω...
Πάντως γαμιέται καλά... το πρόσωπο και το σώμα ΔΕΝ είναι κατηγορία βίζιτας των 140 αλλά των 60 -80... με 100 ευρώ γαμιούνται πολύ καλύτερες εκεί έξω με ανάλογες επιδόσεις στο σέρβις! Έγινα σαφής;