anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
η περιέργεια σκότωσε την γάτα...μας κραταει σε αγωνια ομως.
η περιέργεια σκότωσε την γάτα...μας κραταει σε αγωνια ομως.
η περιέργεια σκότωσε την γάτα...
αυτό σκέφτηκα και εγώ....αν ειναι ετσι οπως τα λεει ρε φιλε,τοπ σε εμφανιση,τοπ σε υπηρεσιες να παρουμε κι εμεις.
..anon κάτι τρέχει εδώ.... Εκτός από κλωνάρι Σόχο... παίζει κ κάτι άλλο παίζει κ άλλο είδος κλωναριου εδωπεριμένει να ανοίξει η καρτέλα κριτικών...
στον μαγικό κόσμο του bou όλο και κάτι θα έχει είναι γεμάτος εκπλήξεις.....anon κάτι τρέχει εδώ.... Εκτός από κλωνάρι Σόχο... παίζει κ κάτι άλλο ε δω
..anon κάτι τρέχει εδώ.... Εκτός από κλωνάρι Σόχο... παίζει κ κάτι άλλο παίζει κ άλλο είδος κλωναριου εδω
εστειλα 3 φορες μηνυμα να μου δωσει τηλεφωνο να κανονισουμε. δεν απαντησε ποτε. προτειται μαλλον για κλασσικη περιπτωση γκομενας που βγαινει στο επαγγελμα την αποθεωνουν μαζευει 1000-1500 την βδομαδα και ανεβαζει την μυτη λες και ειναι διαδοζος της abella danger. Ο Ξ Ω
asto φρανκ σιγα μην περιμενουμε να την γαμησεις 5-6 φορες για να δουμε κριτικη απο την αλλη να μιλησουμε για την συγκεκριμενη λιγο γιατι αλλο νημα αλλο ονομα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα μηπως κατι δεν παει καλα και δικαιως καποιοι προσπαθουνε να πουνε καποια πραγματα που πρεπει να ειπωθουν και τα περνανε μεσω χαβαλε ;) απο την αλλη αν δεν αντεχει ολο αυτο μπορει να κανει και 3ο και 4ο νημααπαντηση προς ολους,απο εμενα που δεν ειμαι κλωναρι.η ειμαι και δεν το ξερω ρε?ακουτε τωρα.αντι να καθεστε και να χλευαζετε στο νημα της γκομενιτσας τουτης,καλο θα ειναι να προτεινεττε και τιποτα καλλυτερο και πιο γαμευσιμο.για να δω τι εχετε πιο καλο?και μιλαω γιατι ξερεται οτι δεν προμοταρω καμια απο δαυτες.αλλα εχω φαει και κατι φολες,απο αυτες που παρουσιαζουν μερικοι ,ως τις πιο καλες και πλεον γκομεναρες.οσον αφορα τουτηνα,αφου την γαμισω δευτερη φορα θα πω εντυπωσεις.το μονο σιγουρο οτι χανει σε ομορφια,για μενα ετσι?κερδιζει ομως σε αλλα και ειναι αρκετα.
Γιατί κανείς δεν λέει με ποιό όνομα δούλεψε παλιότερα;
Μυστικό είναι;
Χωρις να ειμαι σιγουρος, μου φαινεται, και απο το τροπο που απανταει στα pm νομιζω οτι ειναι η maritina gilotina, αν θυμαμαι καλα το ονομα!
Έχω απαντήσει σε όλους στα πμ..
Καλημέρα.
κάνεις πρωινά ραντεβού...?Έχω απαντήσει σε όλους στα πμ..
Καλημέρα.