Τη Ναντια την πρωτοπηρα πριν απο καμποσο καιρο (χρονια) με ειχε εντυπωσιασει το ολο πακετο. Εννοω τι βλεπεις , τι κανει και γενικα απο την ωρα που θα μπει στο δωματιο μεχρι την ωρα που θα σε αφησει ημιλυποθυμο στο κρεβατι, ξεζουμισμενο. Ναι δεν ειναι μοντελο, ναι ειναι πενηνταρα (πλεον), ναι δεν λες οτι γαμησες Το μουνι!, Αλλα .. δεν κλαις ποτε τα λεφτα σου, δεν λες οτι δεν γαμησα οπως ηθελα, δεν σ αφηνει με τη καμμια αχυστο ή με το παραπονο του δεν εκαν αυτο ή εκεινο. ΝΑ πουμε για πιπα? μεχρι λαρυγγα (το παλευει παντα), καραμελωματα? γλυφοκωλια? 69αρια? δεν νομιζω να βρεθει καποιος να πει οτι ζητησε κατι και δεν το πηρε! Εγω προσωπικα εχει κατσει περιπτωση που ηπιαμε καφε σε ρεσεψιον, ανεβηκαμε δωματιο, καναμε μπανιο μαζι και αφου τελειωσε ο πρωτος γυρος και ειμασταν στο σοσιαλ μου προτεινε παρτουζα και με το χρονο να μετραει απο την ωρα που θα ερχονταν η φιλη της! Σε γενικες γραμμες η γυναικα σε "γαμαει" και το φχαριστιεται. Με την ενοοια οτι δεν ειναι κανενα κομοδινο ή καμμια ξεπετα ή νομιζεις οτι απλα διεκπαιρεωνει μια αγγαρια. ΝΑ πω ομως οτι εχω να την παρω καμποσο καιρο οποτε εαν εχει κατι αλλαξει να ενημερωσουν συναγωνιστες που εχουν βρεθει προσφατα. Εγω απλα της χρωσταγα μια κριτικη και παντα κρατω το λογο μου. Αυτα τα ολιγα, λοιπον. Για τους μοντελοκυνηγους δεν κανει, για τους πιπινολατρεις επισης δεν ειναι, για αυτους που θελουν να γαμησουν την γειτονησα, την θεια, την νοικοκυρα που βλεπουν στην λαικη και να το ευχαριστηθουν, μεσα με τα μπουνια.