romareturns
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδια η ναντια βλεπεται στη φατσα? Η φωτο στο viber δεν με ενθουσιασε
Παιδια η ναντια βλεπεται στη φατσα? Η φωτο στο viber δεν με ενθουσιασε
Ακριβως ετσι όπως τα λεει ο κυριος είναι,θα διαφωνήσω μονο για το προσωπο το οποιο για την ηλικια της είναι σουπερ και με καυλιαρικο βλεμμα,οσο αφορα το υπολοιπο πακετο είναι μια κατηγορια μονη της η βασιλισσα στις ανεξάρτητες μιλφ για χρονια.,,,.....Άκου να σου πω τι εστί Νάντια (όλο το πακέτο).
Η Νάντια ειναι μια γυναίκα κοντά στα 50,είναι μπαμπατσικη (κοινώς χοντρούλα,όχι πατσολα),έχει μεγάλη κοιλιά και μεγάλο κώλο (αχλάδι σωματοτυπο,άλλωστε Ελληνίδα είναι το κλασικό σώμα της μέσης Ελληνίδας), δύο υπέροχα βυζια που ανταποκρίνονται άμεσα στο παιχνίδι της γλώσσας σου. Στο πρόσωπο δεν είναι το κάτι το ιδιαίτερο. Έχει μια κοινόχρηστη φάτσα αλλά με βλέμμα που σε κοιτάει και καυλωνεις. Με λίγα λόγια δεν είναι η γυναίκα που θα γυριζες στο δρόμο να κοιτάξεις,αλλά είναι η καυλιαρα γειτόνισσα που μικρός τον είχες παίξει για την πάρτυ της!!!
Είναι πολύ επικοινωνιακή και αυτο είναι καλό στο άθλημα μας γιατί χρειάζεται να πεις και δύο κουβέντες με σκοπό να χαλαρώσεις και η Νάντια όντως θα σε χαλαρώσει.
Όσο αναφορά στον στίβο μάχης είναι εκπληκτική. Ξέρει να κάνει σεξ.Γαμιεται υπέροχα. Κάπου εδώ υπάρχουν δύο παράμετροι. Ο πρώτος είναι αν την αφήσεις να πάρει πρωτοβουλία τότε θα σε ξαπλώσει και θα αρχίσει να σε φιλάει στο λαιμό,μετά τα σου γλύφει τα βυζία σου και μετά κατεβαίνει προς τα κάτω και σου παι ζει λίγα με τα βυζία της τον πούτσο σου με σκοπό να σου σηκωθεί. Όταν πάρει λίγο τα πάνω του τότε θα σου κάνει μια πίπα σπέσιαλ. Η πίπα της δεν παίζεται. Μπορεί και να χύσεις κιόλας. Μετά αρχίζει το γαμισι στο οποίο δεν θα σου πει ποτέ οχι σε τίποτα. Τώρα υπάρχει και η δεύτερη παράμετρος που είναι να πάρεις εσύ την πρώτοβουλια. Η Νάντια πάλι δεν θα σου πει όχι,αντιθέτως μπορώ να πω ότι θα ανταποκριθεί στα παιχνίδια σου και θα κάνετε υπέροχα προκαταρκτικά. Στο σεξ όχι δεν λέει. Έχω βρεθεί μαζί της μπόλικες φορές και έχουμε γαμηθει σε όλες τις στάσεις και σε όλα τα μερη του δωματίου. Στο κρεβάτι,στο πάτωμα,στα όρθια,στο μπάνιο,στον καναπέ,παντού...
Κοινώς η Νάντια είναι υπέροχη,είναι το στανταρακι μου.
Άμα γουστάρεις να πηδήξεις μια 50αρα που η εμφάνιση της δεν είναι και η καλύτερη τότε ορμά,γιατι ότι χάνει στην εμφάνιση το κερδίζει στις υπηρεσίες!!!
Διατα και γυμναστηριο χρειαζονται τιποτα άλλες πατσαβούρες ,η Ναντια είναι ιερο τερας στοΗ κυρια πρεπει ή να σουλουπωθεί (διαιτα/γυμναστηριο) ή να αποχωρήσει. Ετσι οπως ηταν πριν απο 1+ χρονο δεν βλέπονταν και φαντάζομαι δεν εχει βελτιωθεί .
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια η ναντια κανει πολλα πραγματα καλα και αυτό δεν αρεσει γιαυτο τα πικρόχολα σχολιαΔιατα και γυμναστηριο χρειαζονται τιποτα άλλες πατσαβούρες ,η Ναντια είναι ιερο τερας στο
χωρο και θα σεβεστε ρε χθεσινα ψευτονταβατζακια…..των πεντε μυνηματων….//
Διατα και γυμναστηριο χρειαζονται τιποτα άλλες πατσαβούρες ,η Ναντια είναι ιερο τερας στο
χωρο και θα σεβεστε ρε χθεσινα ψευτονταβατζακια…..των πεντε μυνηματων….//
το εαν ειμαι νταβατζης το ξερω εγω καλύτερα απο εσενα, αυτα αλλού αγαπουλη.
Εφόσον διαφωνούμε βαλε μια φρεσκια φωτο να κρίνουν οι αναγνώστες, μόνοι τους.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
μην ξαναμπεις στο νημα της κυριας Ναντιας,ο αγαπουλης πλεον είναι τιμη,εσυ όχι νταβατζηςτο εαν ειμαι νταβατζης το ξερω εγω καλύτερα απο εσενα, αυτα αλλού αγαπουλη.
Εφόσον διαφωνούμε βαλε μια φρεσκια φωτο να κρίνουν οι αναγνώστες, μόνοι τους.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
Την προτινει κάνεις για άπειρους; Αξίζει κασκαντεριλικι;
αξεπεραστη αειθαλης.Η ναντια ειναι ενας θηλυκος δαιμονας που θα σου ρουφηξει την σεξουαλικη σου ενεργεια αυτη ειναι η τεχνη και η δυναμη της θα σε μαθει πολλα πραγματα
η ωραιοτερη μιλφαρα αξεπεραστηαξεπεραστη αειθαλης.