Σε ποιον λες για τις πληρωμενες παλλακιδες? Στη γυναικα σου?Κοιτα σαν παντρεμενος εγω δεν δινω σημασία σε όλα αυτα. Στο κινητο παντα σβηνω τα μυνηματα αφου τελιωσει η συνομιλία . Αν δουνε το κινητο μου εχω φωτο με 10 διαφορετικες γκόμενες. Αν με δει η Μερκελ απλα τις λεω οτι ειναι παλακιδες επι πληρωμη και ως ωριμος αντρας εχω καθε δικαιωμα. Εφοσον είμαι σωστος και τις πληρωνω όλες δεν βγαζει κιχ. Τωρα τόσες γυναικες , παντρεμενη βρηκες. Τοσες γκόμενες κρα κανουν . Τεσπα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφαρμογή μηνυμάτων που καταστρέφονται
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ούτε καν στο κινητό. δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
χρησιμοποιώ αυτό Εφαρμογή encrypted μηνυμάτων :: WebHosting|4U
Tο ξέρει ότι είμαι πουτανιαρης πριν με παντρευτει.Σε ποιον λες για τις πληρωμενες παλλακιδες? Στη γυναικα σου?
Τώρα πλέον μετα απο 18χρόνια ούτε που την νοιάζει αρκει να της προσφερω αυτα που ζηταει.
Αλλωστε ειμαστε εδω και καιρο οχι πια σεξ μονο φίλοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετσι πες ! Τωρα καταλαβαινωΝα σου πω κατι που θα σου φανει απιστευτο? Εκεινη με βρηκε. Και δεν το παιζω μαγκας και γαμιας απλα ειναι η αληθεια. Η ιδια λοιπον ενδιαφερθηκε.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.710
- Πόντοι
- 456
δυστυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα χαχαχ..Στο WhatsApp και στο telegram τα μηνύματα είναι κωδικοποιημένα.
Άρα δεν τα διαβάζει κανένας.
Ούτε αποθηκεύονται σε σέρβερ.
Επίσης στο WhatsApp μπορείς να κλειδώσεις την κουβέντα με το γκομενάκι με το αποτύπωμα ή με κωδικό, οπότε αν η γυναίκα σου ανοίξει το WhatsApp και πάλι να μην μπορεί να βρει καν τα απαγορευμένα τσατ.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Ρε μαλακες μην γαματε το νημα η μιληστε σοβαρα η μην μιλατε καθολου.
τυπε μας απαξιωσες τωρα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Καθάρισες κανέναν και θέλεις να χαθουν τα ίχνη σου τυπε να πουμε?
τυπε μπορει να ηταν καμια,προσκληση σε ραντεβου θανατου σαν αυτα που εκανε ο ντοπας με τους κλωνους του
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Παντρεμενος παντρεμενη. Ασφαλεια ψαχνω.
ε μα τυπε τι θα θες τα μπλεξιματα και συ;
γιαυτο υπαρχουν και οι μποτανες
Για πες πληροφοριεςη λύση λέγεται dust πρέπει να το εχουν και οι δυο και μπορεί να διαγράφει το μήνυμα μόλις διαβαστεί
Τι ειναι αυτοΟύτε καν στο κινητό. δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.125
- Πόντοι
- 456
Αν νομίζετε οτι το μηνυμα καταστρεφετε πλαναστε πλανην οικτρα
Το μονο σιγουρο αν επιλεξεις την καταστροφη του μηνυματος ειναι οτι θα φακελωθει με υπογραμμισμενα κοκκινα γιατι σου λενε αυτος κατι κρυβει για να δουμε...
Το μονο σιγουρο αν επιλεξεις την καταστροφη του μηνυματος ειναι οτι θα φακελωθει με υπογραμμισμενα κοκκινα γιατι σου λενε αυτος κατι κρυβει για να δουμε...
Ανοιχτού κώδικα, σημαίνει ότι ο κώδικας, δηλαδή το γραμμένο πρόγραμμα, μπορεί να διαβαστεί από τον κάθε ένα.Τι σημαίνει ανοιχτού κώδικα;
Οι προγραμματιστές, εν προκειμένω, μπορούν να διαβάσουν, να δουν τι κάνει το πρόγραμμα και να διορθώσουν-προσθέσουν-αφαιρέσουν λειτουργίες.
Παράδειγμα, τα Windows είναι κλειστού κώδικα. Μόλις πέρυσι αν θυμάμαι καλά, έδωσαν στη δημοσιότητα τον κώδικα των xp.
Εσύ, ξέρεις αν τα Windows αποθηκεύουν ότι πληκτρολογείς εσύ και το στέλνουν στην Ms σε κάποιο σέρβερ;
Δεν το ξέρεις. Στου ανοιχτού κώδικα, μπορείς να δεις ακριβώς τι κάνει κάθε πρόγραμμα.
Λοιπόν, φίλε με την παντρεμένη...:
Ξέχνα τις εφαρμογές αδερφέ. Δε σε καλύπτουν πουθενά. Όπως είπε ένας φίλος, μπορεί να τραβήξει φωτο με άλλο κινητό και να την αποθηκεύσει, αν θέλει να σου κάνει κακό.
Είναι καλό που είναι παντρεμένη. Θα έχει τους ίδιους φόβους.
Απλά, ακολούθησε κάποιους κανόνες, που θα σου πω:
-Όχι μηνύματα από το σπίτι.
-Όχι μηνύματα για ψύλλου πήδημα.
-ΣΟΣ: Αν καταφέρεις να την πηδήξεις και το κάνεις καιρό, μη συνηθίσεις στην ιδέα αυτή σαν κάτι φυσιολογικό. Είναι ότι χειρότερο, γιατί ξεχνάς τις άμυνες. Και αν τα πας χάλια με τη γυναίκα, συνηθίζει ο εγκέφαλος στο νέο πήδημα. Ειδικά αν παίξει και αίσθημα στο ενδιάμεσο.
-Κάποιοι λένε να μην πεις επώνυμο, να μην πεις που δουλεύεις, πού μένεις κλπ.
Λοιπόν, επειδή μου έτυχε κάτι τέτοιο, να ξέρεις ότι αν η "σχέση" δε βασιστεί σε κάποιο επίπεδο εμπιστοσύνης, δε θα πηδήξεις. Πρέπει να υπάρχει ένα ελάχιστο επίπεδο για να ξεκινήσει κάτι. Μην την αποθαρρύνεις με ακραία μυστικότητα.
Επίσης ελπίζω να μην είναι καμία φίλη της γυναίκας σου, βαλτή...
Αν θες, πες μας και πού τη βρήκες. Σόσιαλ, φόρουμ, app κλπ.
Έτσι από περιέργεια...
Καλή δύναμη εύχομαι. Αν είναι η πρώτη φορά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.
Τελευταία τροποποίηση:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.222
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε μου, δεν μας νοιάζει αν μας φακελώσει η ΕΥΠ, ΣΙΑ, ΦΜΠΙΑΪ, κ.λ.π., μας ενδιαφέρει απλώς να μην μας εκβιάσει η παντρεμένη ή ο σύζυγος... εκτός και... λες νας μας εκβιάσουν ΚΑΙ οι μυστικές υπηρεσίες;;; (άνθρωποι είναι και αυτοί, κάπως πρέπει να ζήσουν, να βγάλουν το ψωμί τους... )Αν νομίζετε οτι το μηνυμα καταστρεφετε πλαναστε πλανην οικτρα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.182
- Πόντοι
- 12.056
δεν πιστευω να εισαι απο αυτα τα σαινια της μοσσαντ που τους πηρανε χαμπαρι τους αλλους που φτασανε 2 χλμ εξω απο την πρωτευουσα του ισραηλΑν νομίζετε οτι το μηνυμα καταστρεφετε πλαναστε πλανην οικτρα
Είπαμε, δεν υπάρχει λύση.Τύπε μου, δεν μας νοιάζει αν μας φακελώσει η ΕΥΠ, ΣΙΑ, ΦΜΠΙΑΪ, κ.λ.π., μας ενδιαφέρει απλώς να μην μας εκβιάσει η παντρεμένη ή ο σύζυγος... εκτός και... λες νας μας εκβιάσουν ΚΑΙ οι μυστικές υπηρεσίες;;; (άνθρωποι είναι και αυτοί, κάπως πρέπει να ζήσουν, να βγάλουν το ψωμί τους... )
Ακόμα και αν αυτοκαταστρέφεται, ή δε μπορείς να πάρεις screenshot, πάλι με δεύτερο κινητό βγάζεις όσες φωτο θες.
Το θέμα είναι να μην πέσεις στην περίπτωση.
Γι' αυτό είπα, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, όταν ξεκινάς κάτι τέτοιο.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 606
Ο Νώντας είναι και αυτός. Ο Ντόπας δηλαδή. Ορισμένα πραγματα εδώ μέσα θα παραμενουν τα ίδια σε βάθος χρόνου τυπε εντουρο.τυπε μπορει να ηταν καμια,προσκληση σε ραντεβου θανατου σαν αυτα που εκανε ο ντοπας με τους κλωνους του
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 231