boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.736
- Πόντοι
- 2.256
Τι ωραία βυζιά!73,3 δευτερόλεπτα παρέα με τα βυζιά της Νάντιας, στους δρόμους της Αθήνας που επιστρέφει.
Φερνει λιγο στον Τζοκερ σε αυτο το βιντεο , αλλα με βυζια.73,3 δευτερόλεπτα παρέα με τα βυζιά της Νάντιας, στους δρόμους της Αθήνας που επιστρέφει.
Η χαρα του χειρουργου οφθσλμιατρου…Είναι λίγο αλληθωρη ??
το λιγο δεν χρειαζοτανε , αλλα πρεπει να βολευει πολυ στις διασταυρωσεις αν την εχεις συνοδηγο , θα σου λεει αν βγαινεις σε διπλης κυκλοφορίας με την μία αν ερχεται κανείς και δεξια και αριστεραΕίναι λίγο αλληθωρη ??
Η φλέβα στο δεξί βυζι είναι όλα τα λεφτά!73,3 δευτερόλεπτα παρέα με τα βυζιά της Νάντιας, στους δρόμους της Αθήνας που επιστρέφει.
Μη βρίζεις ρε μανΕίναι λίγο αλληθωρη ??
Το είπα ευγενικά τύπε μουτο λιγο δεν χρειαζοτανε , αλλα πρεπει να βολευει πολυ στις διασταυρωσεις αν την εχεις συνοδηγο , θα σου λεει αν βγαινεις σε διπλης κυκλοφορίας με την μία αν ερχεται κανείς και δεξια και αριστερα
ΠαραφερθηκαΜη βρίζεις ρε μαν
Εντάξει τότε.Παραφερθηκα
Χουφτωσε κωλαρακι ο τυποςΦθινόπωρο του 2017. Παράσταση στο Μετρό Συντάγματος για να απολαύσουν οι επιβάτες το βρακάκι της Νάντιας ως Εβίτας καθώς και τις φρεσκοφουσκωμένες βυζάρες.
Το είπα ευγενικά τύπε μου
Δεν θέλω ρε τύπε να της πούνε ότι το είπα εγώ!!σε λιγο θα γραφεις και στον πληθυντικό ναπουμε ..
χαλάρωσε λιγο , ανοιχτα μιλα , μεταξυ μας ειμαστε
μην τρελενεσαι , μεταξυ μας μενουν ολαΔεν θέλω ρε τύπε να της πούνε ότι το είπα εγώ!!
Τι να μην τρελαθώ όλα μουνοκαρφια είναι εδώ μέσα!μην τρελενεσαι , μεταξυ μας μενουν ολα
πες τα τυπε με τους σαβουριδες εδω μεσα , ειδαν βυζι και καυλωσαν με την χαζη , την τιποτενιαρε μογγολοι οντως τωρα καβλωνετε με αυτη τη τυπισσα?
Σαν τον μαικλ τζακσον ειναι η μουρη της