Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.642
- Πόντοι
- 1.046
Πω ρε τι μας κάνει...Τι βυζιά έχει κάνει η μιλφάρα!!Έτσι όπως κάνει την γυμναστική να πας από μπροστά....Θα χύσω γαμώτο....
Όντως τουμπανακι εδωΣυγγνώμη έχω τρεις φορές από χτες με την κάβλα. Τι καβλιάρικες εκφράσεις προσώπου είναι αυτές μωρή Ναντιάρα;
και δω ρε γαμημένε ??Τι βυζι ειναι αυτο ρε πουστη μ
Τυπε μου ποιο προγραμματακι χρησιμοποιεις για να κατεβαζεις ετσι "καθαρα" τα stories; Εμενα ενα extension του chrome που εχω τα βγαζει τιγκα στα πιξελ...Είπα να σας καβλώσω λίγο και ξεκίνησα τις ασκήσεις φορώντας μαγιό η μανούλα
Τυπε δεν μου αρέσουν οι πουτανες μόνο τα καλά κοριτσακαι δω ρε γαμημένε ??
δεν εχει αφήσει μία που να μην την εχεις λουσει με χυσια
σε λιγο δεν θα προλαβαινει η χωρα να παραξει πουτάνες για να την παιξεις
οχι,παντοτε ειχε μια ταση για βυζαρες,μολις εμεινε εγκυος γινανε σαν καρπουζιαι την εχω δει καμποσες φορες στο εξοχικο της .Έχει βάλει μπόλικη σιλικόνη, έτσι;
Δικά της νομίζω. Από όταν πρωτοξεκίνησε στην τηλεόραση θυμάμαι ότι τα βυζιά της ήταν το μεγάλο της ατού.Τα βυζιά δικά της είναι; Η υιοθετημένα;
και δω ρε γαμημένε ??
δεν εχει αφήσει μία που να μην την εχεις λουσει με χυσια
σε λιγο δεν θα προλαβαινει η χωρα να παραξει πουτάνες για να την παιξεις
Ποια είναι η νερα'ι'δα πίσω από την Νάντια Μπουλέ στην δεύτερη φωτογραφια.Διαφωνώ. Η Νάντια δεν διαφημίζει την εντατική εκγύμναση, ούτε έχει 6pack. Προσπαθεί να προωθήσει τη μαμαδίστικη καθημερινή άσκηση. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν μπορεί να χάσει τη θηλυκότητα της, διατηρώντας όλο αυτό το σύνολο (φωνή, υπέροχη άρθρωση, ανάσες, υπέροχο δέρμα κλπ.). Το σώμα της δεν είναι τέλειο, αλλά το παλεύει τρομερά.