Γειά σε ολους τους φίλους. Ετοιμαστείτε για έκθεση σχετικά με τη Νάντια. Το λέω από τώρα γιατί ίσως κάποιοι κουραστούν από την έκταση. Έκανα λογαριασμό μόνο κ μόνο για να σχολιάσω το συγκεκριμένο ποστ. Λοιπόν την Μπουλέ την γουστάρω απίστευτα από τα 18 μου. Έχουμε ίδια ηλικία οπότε do the maths που λένε στο χωριό μου. Την παρακολουθώ ανελλιπώς όπου κ όπως μπορώ social κλπ. Εννοείται έχω τραβήξει απίστευτες μαλακίες μέχρι σήμερα για πάρτη της. Βριστε όσο θέλετε παιδιά αυτά είναι γούστα. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν έχει βυζια (που κατά 99% έβαλε γι αυτό ποζάρει με άνεση πλέον) ή αν είναι ακωλη. Γουστάρω τόσο πολύ τη φατσουλα της και κυρίως τα ποδαράκια της. Στο mad έβγαινε αρκετές φορές ξυπόλητη ή με flip flops. Τώρα πια έχει πάρει το Μήνυμα και τα δείχνει συνεχώς. Μέχρι βιντεακια ανεβάζει με τα ποδαράκια της. Έχουν ακουστεί πολλά για τη συμπεριφορά της κυρίως αρνητικά. Πριν χρόνια την είδα από κοντά κ ειλικρινά την θεώρησα πιο όμορφη από κοντά. Το πρώην αφεντικό μου την ήξερε γιατί έπινε καφέ στο μαγαζί του και μου είχε πει ότι είναι γαμω τα άτομα. Κάποτε γνώρισα μια γκομενα η οποία παλιότερα ήταν κάπως μέσα στα πράγματα και μου είχε πει ότι η Νάντια γαμιεται από μικρή με τα σωστά άτομα εννοείται και όχι με τον Τάκη. Εννοείται δεν έχω αποδείξεις και δεν υιοθετώ τπτ από αυτά πάντως ψέματα δεν είχε λόγο να μου πει. Και όταν λέω μικρή, εννοώ μικρή. Έχει ξεκινήσει από το bravo ρουλα μια μαλακία εκπομπή της κορομηλα, ενώ έχει παίξει κ σε μια ταινία με τον Μπεζο σε ηλικία 15 χρόνων. Μέχρι κ πριν 2,3 χρόνια που έχει 20κ ακόλουθους στο ινστα έβλεπε τα μηνύματα που της έστελνα κ σε κάποια απαντούσε. Μετά ανέβηκε τωρα πια έχει 100κ και φυσικά δεν απαντάει σε κανένα. Πραγματικά έχω απίστευτο κόλλημα μαζί της γι αυτό κ γκουγκλαρα το όνομα της για 1000η φορά μήπως πετύχω καμία φώτο που δεν έχω ή καμιά ιστορία από τις καλές κ βρέθηκα σε αυτό το ποστ... Όποιος γνωρίζει κάτι λοιπόν καλοδεχουμενο.. Ευχαριστώ κ συγνώμη για την εκταση..