Νέα

Νανά - Καλύμνου 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε, η Νανά είναι εδώ και πολύ καιρό ό,τι πιο cult κυκλοφορεί στα μπουρδέλα της Φυλής και πέριξ.

Είναι μουσειακό είδος, αντίκα.

Δεν είναι για να τη γαμάς, είναι έκθεμα.
λεσ να το εννοουσε 21grams?

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω, ρε φίλε.

Ο Τύπος είναι γκαζοφονιάς, δεν βλέπεις;  :grin:
an την εχεις παρει εστω κ 2 φορεσ στη ζωη σου, δε 8α πρεπε να την περιφρονεις ετσι...μη πεις ψεματα, 8α το μαθω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Κι εγώ μια φορά τη γάμησα για να πάρω τα γαλόνια του μπουρδελιάρη & σιχάθηκα τον εαυτό μου... Πήγα τρέχοντας στο σπίτι μετά να κάνω μπάνιο... Τί μου τη θυμίσατε πάλι...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Και εγω την εχω παρει μερικες φορες πριν τρια χρονια περιπου.Επειδη εγω δεν την ειχα παρει οταν δουλευε Φυλης 66 πριν πολλα χρονια ας μας πει καποιος τοτε ηταν πιο ομορφη?Την κυφωση την ειχε απο παλια η μετεπειτα την απεκτησε?ΤΗΑΝΚS

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Και εγω την εχω παρει μερικες φορες πριν τρια χρονια περιπου.Επειδη εγω δεν την ειχα παρει οταν δουλευε Φυλης 66 πριν πολλα χρονια ας μας πει καποιος τοτε ηταν πιο ομορφη?Την κυφωση την ειχε απο παλια η μετεπειτα την απεκτησε?ΤΗΑΝΚS
ΟΥΤΕ γω την ειχα παρει ποτε παλια,τοτε νομιζω πηγαινα δημοτικο,που να την παρω?κ ζουσα επαρχια.απο εσασ την εμα8α.φανταζομαι δε 8α ηταν κανενα 8εομουνο ποτε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
ΟΥΤΕ γω την ειχα παρει ποτε παλια,τοτε νομιζω πηγαινα δημοτικο,που να την παρω?κ ζουσα επαρχια.απο εσασ την εμα8α.φανταζομαι δε 8α ηταν κανενα 8εομουνο ποτε

Απ' ό,τι έχουν πει συναγωνιστές πάντα δεύτερο όνομα ήταν, από δεκαετία '80 που δούλευε Φυλής. Ήταν μαζί με μία άλλη τύπισσα, δε θυμάμαι τώρα το όνομά της σε ένα μπουρδέλο στη Φυλής & έκαναν εναλλάξ βάρδιες & έκαναν σουξέ μόνο & μόνο γιατί έδιναν κώλο από τότε.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Απ' ό,τι έχουν πει συναγωνιστές πάντα δεύτερο όνομα ήταν, από δεκαετία '80 που δούλευε Φυλής. Ήταν μαζί με μία άλλη τύπισσα, δε θυμάμαι τώρα το όνομά της σε ένα μπουρδέλο στη Φυλής & έκαναν εναλλάξ βάρδιες & έκαναν σουξέ μόνο & μόνο γιατί έδιναν κώλο από τότε.
nai εχω διαβαδει τη ριτα, αυτη εκδιδεται ακομη?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
nai εχω διαβαδει τη ριτα, αυτη εκδιδεται ακομη?

Όχι απ' ό,τι θυμάμαι είπαν πως αυτή εγκατέλειψε αρκετά νωρίς το επάγγελμα & έμεινε μόνο η Νανά ως μουσειακό είδος... Τί τα θες ρε φίλε τόσα μουνιά υπάρχουν στη Φυλής τράβα γάμα καμία φυσιολογική, δε θες πιτσιρίκα υπάρχουν & μιλφάρες όπως η Αντριάννα στη Διδύμου απ' τις οποίες θα μείνεις κατευχαριστημένος, άσ' τις συνταξιούχες για κανέναν παππού καλύτερα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η νανα τοτε (δαναη),ηταν οντως πολυ καλη εμφανισιακα και ειχε μαυρο μαλλι,ηταν συνηθως απογευματα ενω η ριτα ηταν τα πρωινα...σαφως η ριτα ηταν καλυτερη μεσα στο δωματιο,εγω τουλαχιστον δεν αντεχα πανω απο 5-10 λεπτα και αυτο γιατι εκανε πολυ καλα προκαταρκτικα-πιπα και τετοια,στην εμφανιση ομως μαλλον η νανα καλυτερη...δεν εδιναν κολο στην αρχη και το ακαποτο δεν ηταν για ολους,ουτε το γλυφοκολι που εκαναν ηταν για ολους...η ριτα πρεπει να σταματησε το 94-95',η τουλαχιστον τοτε την πηρα εγω τελευταια φορα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
η νανα τοτε (δαναη),ηταν οντως πολυ καλη εμφανισιακα και ειχε μαυρο μαλλι,ηταν συνηθως απογευματα ενω η ριτα ηταν τα πρωινα...σαφως η ριτα ηταν καλυτερη μεσα στο δωματιο,εγω τουλαχιστον δεν αντεχα πανω απο 5-10 λεπτα και αυτο γιατι εκανε πολυ καλα προκαταρκτικα-πιπα και τετοια,στην εμφανιση ομως μαλλον η νανα καλυτερη...δεν εδιναν κολο στην αρχη και το ακαποτο δεν ηταν για ολους,ουτε το γλυφοκωλι που εκαναν ηταν για ολους...η ριτα πρεπει να σταματησε το 94-95',η τουλαχιστον τοτε την πηρα εγω τελευταια φορα...

Φανταστείτε να κάναμε γλειφοκώλι στη Νανά όπως είναι σήμερα... ΑΗΔΙΑ...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δε ξερω τωρα,παντως τοτε τα προσεχαν τα εξτρα καπως...για παραδειγμα,δεν εκαναν ακαποτο
αν δεν ησουν απολυτα καθαρος,δε βουταγανε ρε παιδι μου ετσι χυμα,ηταν επιφυλακτικες,και γενικα δεν ηταν τοσο χυμα η κατασταση οσο ειναι σημερα που εχει ξεφυγει τελειως απ'τον ελεγχο...τη νανα 1 φορα την ειχα παρει,τη ριτα πανω απο 10...
ολα τα εξτρα τοτε ηταν στη κανονικη τιμη και δεν γινοταν λογος καθολου απο την υπηρεσια,ολα εβγαιναν μεσα στο δωματιο,εκεινη την ωρα...
αν θυμαμαι καλα,η πρωτη που πηρε εξτρα για πρωκτικο ηταν η μυρτω στη λιοσιων,ελληνιδα, (5-6 χρονια πριν...),ηταν +20 ευρω αλλα τοτε το εδινες γιατι πουθενα δεν εβρισκες πρωκτικο σε μπουρδελο,οποτε...

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Όχι απ' ό,τι θυμάμαι είπαν πως αυτή εγκατέλειψε αρκετά νωρίς το επάγγελμα & έμεινε μόνο η Νανά ως μουσειακό είδος... Τί τα θες ρε φίλε τόσα μουνιά υπάρχουν στη Φυλής τράβα γάμα καμία φυσιολογική, δε θες πιτσιρίκα υπάρχουν & μιλφάρες όπως η Αντριάννα στη Διδύμου απ' τις οποίες θα μείνεις κατευχαριστημένος, άσ' τις συνταξιούχες για κανέναν παππού καλύτερα...
αν8ρωπε την ανδριαννα υπολογιζω να την εχω παρει πανω απο 40φορες, μια μεγαλη περιοδο την επαιρνα πρωι μεσημερι βραδυ κ με την κοπελα μου δε καταφερνα να τελειωσω. τυχαιο? δε νομιζω
στη φυλης εχω παψει να πηγαινω,ειμαι στασιμος σε καμια 10αρια σπιτια χρονια τωρα(διδυμου,αγκυρας,αλκαμενους αλκιβιαδου καλθμνου) κ οποτε με8ω κ κανω το λα8ος να παω μεταξ η λιοσιων το μετανιωνω φρικτα οσον αφορα τον τυπικο επαγγελματισμο των ρουμανοβουλγαροκοριτσιων.αν προτεινεις καμια αλλη μιλφ-γκρανυ,δεκτο.. :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
δε ξερω τωρα,παντως τοτε τα προσεχαν τα εξτρα καπως...για παραδειγμα,δεν εκαναν ακαποτο
αν δεν ησουν απολυτα καθαρος,δε βουταγανε ρε παιδι μου ετσι χυμα,ηταν επιφυλακτικες,και γενικα δεν ηταν τοσο χυμα η κατασταση οσο ειναι σημερα που εχει ξεφυγει τελειως απ'τον ελεγχο...τη νανα 1 φορα την ειχα παρει,τη ριτα πανω απο 10...
ολα τα εξτρα τοτε ηταν στη κανονικη τιμη και δεν γινοταν λογος καθολου απο την υπηρεσια,ολα εβγαιναν μεσα στο δωματιο,εκεινη την ωρα...
αν θυμαμαι καλα,η πρωτη που πηρε εξτρα για πρωκτικο ηταν η μυρτω στη λιοσιων,ελληνιδα, (5-6 χρονια πριν...),ηταν +20 ευρω αλλα τοτε το εδινες γιατι πουθενα δεν εβρισκες πρωκτικο σε μπουρδελο,οποτε...

Παιδιά σοβαρά παλιά δεν έπαιζε πρωκτικό στα σπιτάκια; Πώς κι έτσι που τότε ήταν πιο αθώα τα πράγματα & δεν υπήρχαν & τόσοι κίνδυνοι; Για πείτε σ' εμάς τους νεότερους...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αν8ρωπε την ανδριαννα υπολογιζω να την εχω παρει πανω απο 40φορες, μια μεγαλη περιοδο την επαιρνα πρωι μεσημερι βραδυ κ με την κοπελα μου δε καταφερνα να τελειωσω. τυχαιο? δε νομιζω
στη φυλης εχω παψει να πηγαινω,ειμαι στασιμος σε καμια 10αρια σπιτια χρονια τωρα(διδυμου,αγκυρας,αλκαμενους αλκιβιαδου καλθμνου) κ οποτε με8ω κ κανω το λα8ος να παω μεταξ η λιοσιων το μετανιωνω φρικτα οσον αφορα τον τυπικο επαγγελματισμο των ρουμανοβουλγαροκοριτσιων.αν προτεινεις καμια αλλη μιλφ-γκρανυ,δεκτο.. :grin:
τυπε γουσταρεις φρικοπουρα??

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παιδιά σοβαρά παλιά δεν έπαιζε πρωκτικό στα σπιτάκια; Πώς κι έτσι που τότε ήταν πιο αθώα τα πράγματα & δεν υπήρχαν & τόσοι κίνδυνοι; Για πείτε σ' εμάς τους νεότερους...

Και ακομα πιο παλια δεν επαιζε ουτε καποτα γιατι δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom