Νέα

Νανά - Καλύμνου 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
τυποι μου ουτε η νανα ειναι φρικοπουρο
απλα εχει καει η κοπελα

Απόλυτο αρσενικό δεν έχεις άδικο. Δεν είναι τόσο μεγάλη σε ηλικία απλά έχει παραμελήσει τον εαυτό της σε τέτοιο βαθμό που πλέον είναι για λύπηση...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτο αρσενικό δεν έχεις άδικο. Δεν είναι τόσο μεγάλη σε ηλικία απλά έχει παραμελήσει τον εαυτό της σε τέτοιο βαθμό που πλέον είναι για λύπηση...
εχει γαμησει και το μυαλο της τυπε
τοσα χρονια διπλοβραδιες τι περιμενεις
παντως οταν λεμε φρικοπουρα εννοουμε στυλ θειας τανιας,γριας νυφης,της θειας που ψαρευε πελατες απτο μπαλκονι στο μπουρδελο στην λιοσιων
κατι σαν και αυτες
οχι μονο να ειναι γριες αλλα να ειναι και χαρακτηριστικες μουτσουνες :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
παντως οταν λεμε φρικοπουρα εννοουμε στυλ θειας τανιας,γριας νυφης,της θειας που ψαρευε πελατες απτο μπαλκονι στο μπουρδελο στην λιοσιων
κατι σαν και αυτες

Η θεία Τάνια ποια είναι; Όσο για τη γριά με το νυφικό δουλεύει ακόμα;

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κατι σαν και αυτες
egω απλα ανεφερα καποιεσ οδουσ κ ο  αλλος εβγαλε το συμπερασμα πως τη βρισκω με φρικια.αν ειναι φρικια η αντριαννα η 8εια ολγα η ευα(αλκαμενους-διδυμου)κλπ,τοτε  οχι απλα τη βρισκω,χυνω με τη παρτυ τους  :pipa2: :kissass: :pipa3:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η θεία Τάνια ποια είναι; Όσο για τη γριά με το νυφικό δουλεύει ακόμα;
η τανια δουλευε αλκιβιαδου στο μεσαιο σπιτι, μια55++ με αρκετα kg που τα εκανε ολα, δεν την εχω παρει ποτε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
egω απλα ανεφερα καποιεσ οδουσ κ ο  αλλος εβγαλε το συμπερασμα πως τη βρισκω με φρικια.αν ειναι φρικια η αντριαννα η 8εια ολγα η ευα(αλκαμενους-διδυμου)κλπ,τοτε  οχι απλα τη βρισκω,χυνω με τη παρτυ τους  :pipa2: :kissass: :pipa3:

Ισοβίτη η Εύα ποια είναι; Η Όλγα δουλεύει ακόμα; Είχα την εντύπωση πως είχε σταματήσει...

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ισοβίτη η Εύα ποια είναι; Η Όλγα δουλεύει ακόμα; Είχα την εντύπωση πως είχε σταματήσει...
H olga  ηταν μεχρι και τον ιουλη αγκυρασ 12β αρκετα ανανεωμενη με τισ πλαστικες τισ κλπ.εχω κριτικη.
η ευα αλκαμενουσ 113 απογευμα η διδυμου 16a,μοιαζει λιγο με ολγα,περιπου ιδια ηλικια,ειναι ξαν8ια, εχει τεραστια φυσικα βυζια και τα παιρνει ολα στο στομα σε αντι8εση με την ολγα που δε κανει τελειωτικο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
H olga  ηταν μεχρι και τον ιουλη αγκυρασ 12β αρκετα ανανεωμενη με τισ πλαστικες τισ κλπ.εχω κριτικη.
η ευα αλκαμενουσ 113 απογευμα η διδυμου 16a,μοιαζει λιγο με ολγα,περιπου ιδια ηλικια,ειναι ξαν8ια, εχει τεραστια φυσικα βυζια και τα παιρνει ολα στο στομα σε αντι8εση με την ολγα που δε κανει τελειωτικο.

Όπα! κρατιέται η Εύα ή έχει σπάσει;

Επισκέπτης
Τελικα η φιλη μου η Νανα στο Καλυμνου 36, ποσο τριχωτη εχει την μουναρα της. Σαν τις πορνοσταρ στις δεκαετιες του 70's και 80's. Δεν εχω βγει ποτε μαζι της. Εχει καποιος απο εσας εμπειρια δηλαδη να εχει βγει μαζι της. Ποσο τριχωτο το εχει. Ετσι απο περιεργεια ρωταω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Τελικα η φιλη μου η Νανα στο Καλυμνου 36, ποσο τριχωτη εχει την μουναρα της. Σαν τις πορνοσταρ στις δεκαετιες του 70's και 80's. Δεν εχω βγει ποτε μαζι της. Εχει καποιος απο εσας εμπειρια δηλαδη να εχει βγει μαζι της. Ποσο τριχωτο το εχει. Ετσι απο περιεργεια ρωταω.

Τί εννοείς ρε φίλε αν έχουμε "βγει" μαζί της;

Επισκέπτης
Αν πλαγιασατε μαζι της στο μπουρδελο.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Ετσι σαν παλιες ιστοριες να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.Την Νανα την γνωριζω απο το 1987 οταν δουλευε Φυλης 66 ,ακτυπητο διδυμο με την Ριτα,χρονος αναμονης 1.5 ωρα περιπου,και 45 ραντεβου εκαστη ημερησιως.Στα νιατα της ηταν αρκετα εμφανισιμη,την μεγαλη ομως επιτυχια της ,την οφειλε στα ακαποτα που εκανε,και στο πρωκτικο ,πολυ σπανια την εποχη εκεινη.Εκανε τεραστια περιουσια ,αν και εχασε τεραστια ποσα στο χρηματιστηριο το 1999.Μενει στη Βουλιαγμενη σε ενα πολυ ωραιο σπιτι.

Επισκέπτης
Αξιζει να την δω στο μπουρδελο. Λεει τιποτε φιλε μου. Γλυφει παντου. Γλυφει τα παντα. Εχει τριχωτη την μουναρα της.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Αξιζει να την δω στο μπουρδελο. Λεει τιποτε φιλε μου. Γλυφει παντου. Γλυφει τα παντα. Εχει τριχωτη την μουναρα της.
H μουναρα της παντα ειναι τριχωτη,και γλυφει τα παντα.Τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα.Κανε μια βολτα απο Καλυμνου 36Α.,καθε απογευμα 5-12.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βεβαια το 25αρι ειναι καπως τραβηγμενο πλεον ετσι...για να τα λεμε ολα...

Επισκέπτης
Ποσο υψος εχει. Ειναι αδυνατη, μετρια, παχουλη,Τη ηλικια εχει. Εχει μακρυα μαλλια

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
βεβαια το 25αρι ειναι καπως τραβηγμενο πλεον ετσι...για να τα λεμε ολα...
Κανονικα επρεπε να αποσυρθει εδω και χρονια.Αλλα οπως λεει και η παροιμια ,κοβει η πουτανα το γαμηση?Η Νανα πλεον ειναι μουσειακο ειδος.Οχι 25 ουτε 15 δεν αξιζει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ με τη Νανά πρέπει να πήγα 3-4 φορές πριν μια δεκαετία περίπου, όταν ήμουνα φαντάρος...

Καμένη ήταν από τότε. Δεν έβγαινε στο σαλόνι, έπαιζε κρυφτούλι από το ένα δωμάτιο στο άλλο, αξύριστο μουνί, ενίοτε και οι μασχάλες της.

Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι έκανε (σχετικά) καλό γαμήσι.

Τώρα δεν θα πήγαινα μαζί της ακόμα κι αν με πλήρωνε.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι σα να βαλεις το καντονα να παιξει μπαλα εν ετη 2010...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom