is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ειναι ψιλη γυρω στο 1.75, ομορφο προσωπο με μακρι μαυρο μαλλι κ με 4αρι φυσικο βυζοΠοσο υψος εχει. Ειναι αδυνατη, μετρια, παχουλη,Τη ηλικια εχει. Εχει μακρυα μαλλια
ειναι ψιλη γυρω στο 1.75, ομορφο προσωπο με μακρι μαυρο μαλλι κ με 4αρι φυσικο βυζοΠοσο υψος εχει. Ειναι αδυνατη, μετρια, παχουλη,Τη ηλικια εχει. Εχει μακρυα μαλλια
ειναι ψιλη γυρω στο 1.75, ομορφο προσωπο με μακρι μαυρο μαλλι κ με 4αρι φυσικο βυζο
εχεισ παει σπιτι της αν8ρωπε?Ετσι σαν παλιες ιστοριες να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.Την Νανα την γνωριζω απο το 1987 οταν δουλευε Φυλης 66 ,ακτυπητο διδυμο με την Ριτα,χρονος αναμονης 1.5 ωρα περιπου,και 45 ραντεβου εκαστη ημερησιως.Στα νιατα της ηταν αρκετα εμφανισιμη,την μεγαλη ομως επιτυχια της ,την οφειλε στα ακαποτα που εκανε,και στο πρωκτικο ,πολυ σπανια την εποχη εκεινη.Εκανε τεραστια περιουσια ,αν και εχασε τεραστια ποσα στο χρηματιστηριο το 1999.Μενει στη Βουλιαγμενη σε ενα πολυ ωραιο σπιτι.
Ναι εχω παει γιατι ειναι και φιλη μου.εχεισ παει σπιτι της αν8ρωπε?
Ναι εχω παει γιατι ειναι και φιλη μου.
Οι φιλοι για να τα λενε ειναι.Με αυτη τη γυναικα πρεπει να εχω παει πανω απο 80 φορες.Α μάλιστα. Τα λέτε, τα λέτε μπούφε;
τις μετρας?Οι φιλοι για να τα λενε ειναι.Με αυτη τη γυναικα πρεπει να εχω παει πανω απο 80 φορες.
Οχι περιπου.τις μετρας?
τη γαμας κ σπιτι της?Οχι περιπου.
Οχι εδω και χρονια ειμαστε μονο φιλοι.τη γαμας κ σπιτι της?
πινεις τιποτα?Οχι εδω και χρονια ειμαστε μονο φιλοι.
Κατι ληγμενα.πινεις τιποτα?
Κατι ληγμενα.
εν ταξει μωρε, καπως πρεπει να την παλεψει κ αυτη,τι να κανει τοσα χρονια.παντως bravo που δε βρε8ηκε καποιος να την κατηγορησει οτι ηταν βιαστικη η στραβωμενη η επι8ετικη,παντα περιποιητικη,ο,τι μπορει κανει, ισως να μη της μενει κ τπτ αλλο..Κι η Νανά ληγμένα πίνει γι' αυτό έχει γίνει έτσι
και λεγα και γω ποια μου θυμιζει
αληθευει οτι ψαχνει να παντρευτει τυπε?Ναι εχω παει γιατι ειναι και φιλη μου.