You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ξεσκισμενη και ανοικτη , γουστα ειναι παιδες SORY ααα
ετσι δικε μου,γουσταρουμε τους σκληροπυρηνικους τυπους
Έτσι έτσι!
Σκληροπυρηνικός τύπος που λέει και το απόλυτο αρσενικο!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πρεπει να περασει χιτωνια στην κολοτρυπιδα και θα ειναι οκΚαλά αυτό που λες δεν υπάρχει, αλλά μπορείς να έχεις την άποψή σου. Το θέμα δεν είναι η κωλοτρυπίδα της, είναι ότι είναι για λύπηση γενικά από πλευράς εμφάνισης, συμπεριφοράς κ.λπ., γερασμένη, άσχημη, ξεσκισμένη, έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας σαν πουτάνα, πουτάνα - ζόμπι εν τέλει. Κάτι έχει ακουστεί & για πρέζες κ.τ.λπ., ότι γι' αυτό συνεχίζει στο επάγγελμα...
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ο,τι κ να λετε η νανα ειναι ηρωας.τα δωματια ειναι παντα γεματα κ τα 25ε ειναι μια φυσιολογικη τιμη.
τι 8ελατε δηλ να δειτε?κωλο 20αρας?πατε καλα ρε? δουλεβει πουτανα 25χρονια,πως 8ελατε να ειναι ο κωλος της?
κ οσον αφορα την εμφανιση της, τι 8ελατε? να πηδατε κανενα μοντελο με αθτες τις υπηρεσιες κ με 25ε?ε δε γινεται αυτο.
γι αυτο κ η ιδια δουλευει με αυτην την εμφανιση στην καλυμνου με αυτες τισ υπηρεσιες κ με 25 ε.αν ηταν καμια ρωσιδα μοντελο ισως να επαιρνε και 100ε με ελευ8ερο στοματικο τελειωτικο κ κωλο.ελαιος ρε.απ οτι βλεπω ομωσ την εχει παρει ολη η α8ηνα.κατα ταλλα ειναι ξεσκισμενη κ γρια,εχετε δει ρε κατι μουτρα που πανε κ την πηδανε? κατι κοιλαραδες 70χρονω
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ
τι 8ελατε δηλ να δειτε?κωλο 20αρας?πατε καλα ρε? δουλεβει πουτανα 25χρονια,πως 8ελατε να ειναι ο κωλος της?
κ οσον αφορα την εμφανιση της, τι 8ελατε? να πηδατε κανενα μοντελο με αθτες τις υπηρεσιες κ με 25ε?ε δε γινεται αυτο.
γι αυτο κ η ιδια δουλευει με αυτην την εμφανιση στην καλυμνου με αυτες τισ υπηρεσιες κ με 25 ε.αν ηταν καμια ρωσιδα μοντελο ισως να επαιρνε και 100ε με ελευ8ερο στοματικο τελειωτικο κ κωλο.ελαιος ρε.απ οτι βλεπω ομωσ την εχει παρει ολη η α8ηνα.κατα ταλλα ειναι ξεσκισμενη κ γρια,εχετε δει ρε κατι μουτρα που πανε κ την πηδανε? κατι κοιλαραδες 70χρονω
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε απο κωλοκυνθους πας καθολου?Ο,τι κ να λετε η νανα ειναι ηρωας.τα δωματια ειναι παντα γεματα κ τα 25ε ειναι μια φυσιολογικη τιμη.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
Παλιότερα, πριν από 8-10 χρόνια, ήταν ένα decent VFM.
Τώρα δεν βλέπεται.
Το σώμα της είναι ένα ανάγλυφο από ρυτίδες.
Μουσειακό είδος και μόνο, πλέον.
Πάντως όσο τη θυμάμαι, ποτέ δεν έβγαινε στο σαλόνι να τη δούμε.
Έπαιζε κρυφτούλι από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ή στην καλύτερη, έβγαζε το κεφάλι μόνο και έλεγε ένα χαμηλόφωνο και σύντομο "γεια".
Τώρα δεν βλέπεται.
Το σώμα της είναι ένα ανάγλυφο από ρυτίδες.
Μουσειακό είδος και μόνο, πλέον.
Πάντως όσο τη θυμάμαι, ποτέ δεν έβγαινε στο σαλόνι να τη δούμε.
Έπαιζε κρυφτούλι από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ή στην καλύτερη, έβγαζε το κεφάλι μόνο και έλεγε ένα χαμηλόφωνο και σύντομο "γεια".
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
ρε μαστορα πεσ τα !!παιδες θα διαφωνισω μαζι σας , την επισκεφθηκα και μπορω να πω οτι ειχα πολυ καιρο να παρω τοσο μα τοσο ωραιο ανετο μα και συναμα στενο κωλο . Θα την ξανατιμησω για την κωλαρα της , καποιοι την βρισκουν ξεσκισμενη , εγω την βρηκα επιτελους μια χαρα (μαλον τον εχω τελικα μεγκαλο)
και γω παω στη νανα μερικέσ φορέσ !!
η αληθεια ειναι οτι και εγω την βρισκω στενή στην πισω τρθπα!!
δεν χωραει ολο το πεοσ μεχρι μεσα!!λιγακι μενει απεξω !!
και μετα το αφρογαλο παει στη μαπα για μασκα προσωποθ!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Έπαιζε κρυφτούλι από το ένα δωμάτιο στο άλλο
---
Ακριβώς-- και επίσης ---- καβαλάει ακόμα μέσα από τις πόρτες , πάνω από τον πελάτη που περιμένει
για να πάει στο παρακάτω δωματιο ?! :o
---
Ακριβώς-- και επίσης ---- καβαλάει ακόμα μέσα από τις πόρτες , πάνω από τον πελάτη που περιμένει
για να πάει στο παρακάτω δωματιο ?! :o
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν η νανα σου φανηκε ετσι οπως εγραψες στην κριτικη σου τα φαφουτοκοριτσα θα σου μοιαζουν για μοντελα στην κωλο-κυνθουςzero de nomizw na σθγκρινεισ την κολοκυν8υσ με την καλυμνου, ουτε το χρονο αναμονης ουτε την κατασταση των σπιτιων
αν θες και κατι σε νανα αλλα σε πιο βαμπιρελα μπορεις να πας κατα τις 7 το πρωι που ειναι η γνωστη ξανθια που δεν μιλαει αλλα ξυνει τον κωλο της
πιστευω θα την βρεις πολυ καλη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
τυπε αν η νανα σου φανηκε ετσι οπως εγραψες στην κριτικη σου τα φαφουτοκοριτσα θα σου μοιαζουν για μοντελα στην κωλο-κυνθους
αν θες και κατι σε νανα αλλα σε πιο βαμπιρελα μπορεις να πας κατα τις 7 το πρωι που ειναι η γνωστη ξανθια που δεν μιλαει αλλα ξυνει τον κωλο της
πιστευω θα την βρεις πολυ καλη
τυπε πες ολη την αληθεια στο παιδι!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η αληθεια βρισκεται στους sex pistolsτυπε πες ολη την αληθεια στο παιδι!
παντως βλεπω ενα νεο φιντανι
κατι μου λεει οτι οι κριτικες αυτου του τυπου θα γραψουν ιστορια
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τοσο χαλι ρε φιλε;Μάγκες sorry αν θα προσβάλλω μερικούς αλλά ώρες-ώρες πραγματικά απορώ τί άτομα είναι αυτά που προτείνουν εδώ πουτάνες όπως η Νανά έστω & για ένα παρακμιακό γαμήσι, έστω & ως έσχατη λύση. Sorry ρε μάγκες εγώ μια φορά παρασύρθηκα & πήγα μαζί της, αυτό το έγκλημα στον πούτσο μου δεν το ξανακάνω, πρέπει να τον σέβομαι & λίγο. Θα σας πω συνοπτικά δυο - τρία χαρακτηριστικά απ' την τελευταία εμπειρία μου. Πάω που λέτε, περνάει σφαίρα από μπροστά μου, την πατάω & περνάω στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μπαίνει η Νανά. Άσχημη, ζαρωμένη στη φάτσα όσο δεν πάει, μικρό βυζί, αξύριστο μουνί, σώμα γερασμένο & ταλαιπωρημένο, μόνο καλό στοιχείο πάνω της ο κώλος της που είναι αρκετά καλοσχηματισμένος αν & ξεσκισμένος. Εν τω μεταξύ είναι υπερβολικά αδύνατη, η γκόμενα μπορεί να είναι & πρεζού. Κατά τη διάρκεια της πίπας πάω να της πιάσω τις ρώγες μου λέει "όχι τις ρώγες, μόνο το βυζάκι" (Έλα μου;;; Αυτό δε μου το έχει πει 20άρα, το λες εσύ;) Την ώρα της πίπας έβηχε συνέχεια πάνω απ' τόν πούτσο μου μου ερχόταν να της την πω, τέλος πάντων λέω ας δώσω τόπο στην οργή. Ανά διαστήματα σταματούσε & έφτυνε σε ένα χαρτί, άλλη αηδία από εκεί. Κάποια στιγμή που έβλεπε ότι δε μου σηκωνόταν επειδή είχα ξενερώσει μου λέει "έλα παίξ' τον κι εσύ λίγο". Τί λες μωρή μαλάκω αν ήταν να τον παίξω μόνος μου για να μου σηκωθεί θα τον έπαιζα & σπίτι μου & δε θα πέταγα τα 25 ευρώ. Όταν της είπα να την πάρω απ' τον κώλο, σκουπίζει τον κώλο της, γυρνάει & βλέπω μια τόσο ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα που ήταν για λύπηση. Ένα κομμάτι χαρτί είχε κολλήσει πάνω (είπαμε η γκόμενα το 'χει κάψει τελείως). Χώνω τον πούτσο μου αρχίζω να τη σφυροκοπάω "αχ μου λέει όχι τόσο δυνατά". Βρε δε γαμιέσαι. Εν τω μεταξύ είτε πήδαγα κώλο είτε σωλήνα πλαστικό ένα & το αυτό, κομοδίνο η Νανά τελείως. Κάποια στιγμή λέω άντε να τη χύσω στη μάπα ή στο στόμα αφού αφήνει παντού μπας & βγει & κάτι καλό απ' αυτό το άθλιο γαμήσι. Της το λέω & τί μου απαντάει;;; "Όχι σήμερα στο πρόσωπο ή στόμα"!!! Της λέω "γιατί;" Και μου ψελλίζει μια δικαιολογία που ούτε που την άκουσα, κάτι για σπυράκι (παπαριές). Της λέω "στον κώλο τουλάχιστον;" "Ούτε εκεί μου λέει, μόνο στα βυζιά μου αν θες, εξ' άλλου τα κάναμε όλα σήμερα". Γιατί έχεις & ταρίφα μωρή;;; Αλλά το ξενέρωμα δεν τελειώνει εδώ. Προσωπικά το σπέρμα το εκσφενδονίζω όπως & το 30% περίπου των αντρών. Οπότε στήνεται & περιμένει να τη χύσω. Με το που χύνω λοιπόν & της πάνε οι πρώτες χυσιές τραβιέται, πάει να βάλει το χέρι της μπροστά, πέφτουν κι άλλα φλόκια πάνω της & γυρνάει & μου λέει το κορυφαίο: "Κάν' το να σταματήσει, τρέχει σαν βρύση & θα λερώσει το κρεβάτι"!!! Σταματάει μωρή ηλίθια ο πούτσος να χύνει άμα αρχίσει;;; Τί άλλο θ' ακούσω. Πρώτη φορά μάγκες που έφυγα σφαίρα για το σπίτι να μπανιαριστώ, σιχάθηκα τον εαυτό μου. Αν είναι να πάω σε MILF πάω στη θεά Αντριάνα στη Διδύμου & με κάνει σένιο, πιο φτηνά, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, τρελή πίπα & αλογίσιο γαμήσι, τα ρουφάει & όλα. Και φυσικά πολύ πιο ευχάριστη, μόνο που δε δίνει κώλο. Αν δε σέβεται η Νανά τον εαυτό της ως πουτάνα (το πρόβλημα μου δεν είναι ότι είναι γερασμένη, είναι ότι είναι για λύπηση από κάθε άποψη) & κατ' επέκταση τον πελάτη ας σεβαστούμε τουλάχιστον εμείς τον πούτσο μας.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα παραλεει τυπετοσο χαλι ρε φιλε;
Τυπε ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο Ζανα?τα παραλεει τυπε
Ο Βύζος με πηγαινει για πουρολαγνεια στη Ζανα μόνο αλλά δεν εχω μπει μεχρι τωρα ποτέ. :S .
Ίσως αν ηταν στην κολοκυνθους καποια απο τις 2, να με ενεπνεε να μπω η καλτίλα του χώρου
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
πως και δεν εχει γινει ακομα μεταγραφη στην ιστορικη κωλοκυνθουςτα παραλεει τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τωρα τελευταια η κωλο-κυνθους εχει αρχισει και χαλαειΤυπε ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο Ζανα?
Ο Βύζος με πηγαινει για πουρολαγνεια στη Ζανα μόνο αλλά δεν εχω μπει μεχρι τωρα ποτέ. :S .
Ίσως αν ηταν στην κολοκυνθους καποια απο τις 2, να με ενεπνεε να μπω η καλτίλα του χώρου
τυπε η ζανα κανει καλυτερα κολπα και δεν ειναι τοσο καμμενη οσο η νανα
για μενα απο πουρά καλυτερη ειναι η αντριαννα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπορει να σιχαινεται τους πακιστανους τυπεπως και δεν εχει γινει ακομα μεταγραφη στην ιστορικη κωλοκυνθους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 93K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις