Νέα

Νανά - Καλύμνου 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
αληθεια δουλευει ακομα η Νανα , διοτι οσες φορες εχω παει πρωι κατα τις 11 12 13 παντα πετυχενω τη ν Φωτηνη η οποια δεν τρελαθηκα κιολας ,ηταν λιγο ξεπετα

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Υπαρχει ακομα η Νανα? :huh:
Συνηθως δουλευε απογευματα φιλε!!!Προσεχε εκει μεσα μονο μη φυγεις με κανενα κουσουρι!!! :-

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
οταν λες κουσουρι τι ενοεις??

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σ.Μ.Ν.!!!!!

Αλλα και ΜΜS, SMS, VGA, 12Mpixel, 4xzoom και τετοια!!! :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
sory αλλα δεν καταλαβα τιποτα

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
προτείνω σε μερικά χρόνια να την βαλσαμώσουμε και να την τοποθετησουμε στο σαλόνι του Καλύμνου 36Α τιμής ενεκεν
Καλυτερα στο σαλονι Φυλης 66 οπου μεγαλουργησε μαζι με τη Ριτα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
sory αλλα δεν καταλαβα τιποτα
Σ.Μ.Ν.................Σεξουαλικως Μεταδιδομενα Νοσηματα!!!

Οχι βεβαια εχει κατι η κοπελα αλλα με αυτα που κανει φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!!!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τελικ0ς δουλευει ακομα και τι ωρες και μερες??

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
απογευμα 5 βραδυ 12 λες , γιατι υπαρχουν και περιεργα

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
οκ trhenks

Επισκέπτης
Μάγκες sorry αν θα προσβάλλω μερικούς αλλά ώρες-ώρες πραγματικά απορώ τί άτομα είναι αυτά που προτείνουν εδώ πουτάνες όπως η Νανά έστω & για ένα παρακμιακό γαμήσι, έστω & ως έσχατη λύση. Sorry ρε μάγκες εγώ μια φορά παρασύρθηκα & πήγα μαζί της, αυτό το έγκλημα στον πούτσο μου δεν το ξανακάνω, πρέπει να τον σέβομαι & λίγο....
H Νανά πρέπει να αναπαυθεί.Δεν προσφέρεται ούτε για ενηλικίωση ούτε για τίποτε.Ούτε βλέπεται.
Μόνο λύπη προκαλεί.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές μακριά. Κι εγώ μια φορά πήγα για να πάρω τα γαλόνια του μπουρδελιάρη επειδή είναι πουτάνα της παλιάς εποχής αλλά ήταν απ' τις λίγες φορές που σιχάθηκα τόσο εκ των υστέρων των εαυτό μου...

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
παιδες θα διαφωνισω μαζι σας , την επισκεφθηκα και μπορω να πω οτι ειχα πολυ καιρο να παρω τοσο μα τοσο ωραιο ανετο μα και συναμα στενο κωλο . Θα την ξανατιμησω για την κωλαρα της , καποιοι την βρισκουν ξεσκισμενη , εγω την βρηκα επιτελους μια χαρα (μαλον τον εχω  τελικα μεγκαλο)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
παιδες θα διαφωνισω μαζι σας , την επισκεφθηκα και μπορω να πω οτι ειχα πολυ καιρο να παρω τοσο μα τοσο ωραιο ανετο μα και συναμα στενο κωλο . Θα την ξανατιμησω για την κωλαρα της , καποιοι την βρισκουν ξεσκισμενη , εγω την βρηκα επιτελους μια χαρα (μαλον τον εχω  τελικα μεγκαλο)

ΟΧΙ ρε μαν Ημαρτον!
εγω προσωπικα δεν εχω δει πιο σκισμενη κωλοβαλβιδα, σαν αυτη της Νανας...για λυπη εχει καταντησει ο κώλος της (και η ιδια)
σαν πληγη ειναι η κωλοτρυπιδα της...

ΥΓ. εχετε ακουσει πως μιλαει η Νανα???λες και εχει καταπιει Ήλιον!..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΟΧΙ ρε μαν Ημαρτον!
εγω προσωπικα δεν εχω δει πιο σκισμενγ κωλοβαλβιδα, σαν αυτη της Νανας...για λυπη εχει καταντησει ο κώλος της (και η ιδια)
σαν πληγη ειναι η κωλοτρυπιδα της...

ΥΓ. εχετε ακουσει πως μιλαει η Νανα???λες και εχει καταπιει Ήλιον!..
τυπε η κωλοτρυπα της ειναι σαν μια απτις δεκα πληγες του φαραω
σκετη αηδια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι δικε μου,γουσταρουμε τους σκληροπυρηνικους τυπους :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015

Καλά αυτό που λες δεν υπάρχει, αλλά μπορείς να έχεις την άποψή σου. Το θέμα δεν είναι η κωλοτρυπίδα της, είναι ότι είναι για λύπηση γενικά από πλευράς εμφάνισης, συμπεριφοράς κ.λπ., γερασμένη, άσχημη, ξεσκισμένη, έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας σαν πουτάνα, πουτάνα - ζόμπι εν τέλει. Κάτι έχει ακουστεί & για πρέζες κ.τ.λπ., ότι γι' αυτό συνεχίζει στο επάγγελμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom