You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Καλυτερα στο σαλονι Φυλης 66 οπου μεγαλουργησε μαζι με τη Ριτα.προτείνω σε μερικά χρόνια να την βαλσαμώσουμε και να την τοποθετησουμε στο σαλόνι του Καλύμνου 36Α τιμής ενεκεν
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σ.Μ.Ν.................Σεξουαλικως Μεταδιδομενα Νοσηματα!!!sory αλλα δεν καταλαβα τιποτα
Οχι βεβαια εχει κατι η κοπελα αλλα με αυτα που κανει φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!!!
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Καθε μερα 5-12τελικ0ς δουλευει ακομα και τι ωρες και μερες??
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Καθε βραδυ 17-24.απογευμα 5 βραδυ 12 λες , γιατι υπαρχουν και περιεργα
Επισκέπτης
H Νανά πρέπει να αναπαυθεί.Δεν προσφέρεται ούτε για ενηλικίωση ούτε για τίποτε.Ούτε βλέπεται.Μάγκες sorry αν θα προσβάλλω μερικούς αλλά ώρες-ώρες πραγματικά απορώ τί άτομα είναι αυτά που προτείνουν εδώ πουτάνες όπως η Νανά έστω & για ένα παρακμιακό γαμήσι, έστω & ως έσχατη λύση. Sorry ρε μάγκες εγώ μια φορά παρασύρθηκα & πήγα μαζί της, αυτό το έγκλημα στον πούτσο μου δεν το ξανακάνω, πρέπει να τον σέβομαι & λίγο....
Μόνο λύπη προκαλεί.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ηρθε η ωρα της τυπεH Νανά πρέπει να αναπαυθεί.Δεν προσφέρεται ούτε για ενηλικίωση ούτε για τίποτε.Ούτε βλέπεται.
Μόνο λύπη προκαλεί.
οτι προσφερε προσφερε
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Συναγωνιστές μακριά. Κι εγώ μια φορά πήγα για να πάρω τα γαλόνια του μπουρδελιάρη επειδή είναι πουτάνα της παλιάς εποχής αλλά ήταν απ' τις λίγες φορές που σιχάθηκα τόσο εκ των υστέρων των εαυτό μου...
παιδες θα διαφωνισω μαζι σας , την επισκεφθηκα και μπορω να πω οτι ειχα πολυ καιρο να παρω τοσο μα τοσο ωραιο ανετο μα και συναμα στενο κωλο . Θα την ξανατιμησω για την κωλαρα της , καποιοι την βρισκουν ξεσκισμενη , εγω την βρηκα επιτελους μια χαρα (μαλον τον εχω τελικα μεγκαλο)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
παιδες θα διαφωνισω μαζι σας , την επισκεφθηκα και μπορω να πω οτι ειχα πολυ καιρο να παρω τοσο μα τοσο ωραιο ανετο μα και συναμα στενο κωλο . Θα την ξανατιμησω για την κωλαρα της , καποιοι την βρισκουν ξεσκισμενη , εγω την βρηκα επιτελους μια χαρα (μαλον τον εχω τελικα μεγκαλο)
ΟΧΙ ρε μαν Ημαρτον!
εγω προσωπικα δεν εχω δει πιο σκισμενη κωλοβαλβιδα, σαν αυτη της Νανας...για λυπη εχει καταντησει ο κώλος της (και η ιδια)
σαν πληγη ειναι η κωλοτρυπιδα της...
ΥΓ. εχετε ακουσει πως μιλαει η Νανα???λες και εχει καταπιει Ήλιον!..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η κωλοτρυπα της ειναι σαν μια απτις δεκα πληγες του φαραωΟΧΙ ρε μαν Ημαρτον!
εγω προσωπικα δεν εχω δει πιο σκισμενγ κωλοβαλβιδα, σαν αυτη της Νανας...για λυπη εχει καταντησει ο κώλος της (και η ιδια)
σαν πληγη ειναι η κωλοτρυπιδα της...
ΥΓ. εχετε ακουσει πως μιλαει η Νανα???λες και εχει καταπιει Ήλιον!..
σκετη αηδια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι δικε μου,γουσταρουμε τους σκληροπυρηνικους τυπουςπαιδες θα διαφωνισω μαζι σας , την επισκεφθηκα και μπορω να πω οτι ειχα πολυ καιρο να παρω τοσο μα τοσο ωραιο ανετο μα και συναμα στενο κωλο . Θα την ξανατιμησω για την κωλαρα της , καποιοι την βρισκουν ξεσκισμενη , εγω την βρηκα επιτελους μια χαρα (μαλον τον εχω τελικα μεγκαλο)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Καλά αυτό που λες δεν υπάρχει, αλλά μπορείς να έχεις την άποψή σου. Το θέμα δεν είναι η κωλοτρυπίδα της, είναι ότι είναι για λύπηση γενικά από πλευράς εμφάνισης, συμπεριφοράς κ.λπ., γερασμένη, άσχημη, ξεσκισμένη, έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας σαν πουτάνα, πουτάνα - ζόμπι εν τέλει. Κάτι έχει ακουστεί & για πρέζες κ.τ.λπ., ότι γι' αυτό συνεχίζει στο επάγγελμα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 93K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις