lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εμενα προχτες μου ξεφυγαν ενω πηγαινα για στομα και την πηραν σε ματια-αυτια και κατι υπολοιπα στον τοιχο την στραβωσα την γυναικα!!!!με μπαστουνι βγηκε απο το δωματιο
δεν πλένει τα δόντια της, κάνει πλύσεις στόματος και γαργάρες με Hexadine....Και καθαρή πάνω απ'ολα ετσι Zero? Αν δεν κάνω λάθος είναι η ΜΟΝΗ που πλένει τα δόντια της μετά από κάθε πελάτη..Για τσεκάρετε το,δεν σας κάνει εντύπωση η αναμονή από πελάτη σε πελάτη??
φυσικα!!!μα με σεβασμο χυνουμε,τον κοπο μας δινουμεΣεβασμο στις κοπελες!
σημερα πηγα στη νανα...απιστευτη ειναι η γυναικα!!!!!τρελλαθηκα!!!φοβερο τσιμπουκι...αργο βασανιστικο...χωρις βιασυνες...δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο
σημερα πηγα στη νανα...απιστευτη ειναι η γυναικα!!!!!τρελλαθηκα!!!φοβερο τσιμπουκι...αργο βασανιστικο...χωρις βιασυνες...δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο
κανει βουντου 40αρα+Μουρμουράει και κάτι ακατάληπτα, στη διάρκεια του τσιμπουκιού, το οποίο είναι πράγματι χωρίς βιασύνες...αλλά ρε παιδιά, πόσων χρονών είναι;
Αυτη ειναι 50αρα μπριζολα, καμια σχεση με αυτη του studio redΞέρετε που παίζει μπάλα η συγκεκριμένη; Είναι αυτή που δείχνει το Studio Red ή είναι άλλη ρε παληκάρια;
εχεις κανει την ιδια ερωτηση 50 φορες σε 10 topic, πηγαινε στη Νανα και γραψε μια κριτικη να μαθουμε κι εμεις"Αυτη ειναι 50αρα μπριζολα, καμια σχεση με αυτη studio red"
Η Studio Red Νανά τί έχει να πεί, ξέρεις;
τυπε η νανα ειναι cult μορφη για τους μπουρδελιαριδεςΜάγκες sorry αν θα προσβάλλω μερικούς αλλά ώρες-ώρες πραγματικά απορώ τί άτομα είναι αυτά που προτείνουν εδώ πουτάνες όπως η Νανά έστω & για ένα παρακμιακό γαμήσι
τυπε η νανα ειναι cult μορφη για τους μπουρδελιαριδες
οποιος σεβεται αυτον τον τιτλο πρεπει ναχει παει μαζι της
μην το βλεπεις σαν γαμησι,δες το σαν τελετη ενηλικιωσης μπουρδελιαρη
τυπε η νανα εδω και καποια χρονια εχει χασει την αιγλη της,και εχει ψιλοκαει,πρεπει να συντηρηθει μονο για ιστορικους σκοπουςΜεγάλο το δίκιο σου αξιότιμε συναγωνιστή. Πραγματικά κι εγώ αν έβγαλα κάτι θετικό απ' αυτή μου την επίσκεψη είναι ότι γάμησα μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ με χρόνια στο επάγγελμα, σε έναν ιστορικό cult χώρο. Και φυσικά θα έχω να λέω κιόλας μετά από χρόνια "Ε ρε έχω κάνει & κάτι καμμένα γαμήσια εγώ!". Αυτό που λες το δέχομαι, άλλωστε αυτός ήταν & ο λόγος που πήγα, για να ενηλικιωθώ Αλλά βλέπεις μερικοί ας πούμε την προτείνουν σε τύπους που θέλουν να χύσουν στη μάπα μια πουτάνα ή να τα κάνουν όλα κ.λπ. Η Νανά ΔΕΝ αποτελεί καν εναλλακτική γι' αυτούς, παρά μόνο για όσους θέλουν να ενηλικιωθούν όπως πολύ εύστοχα είπες! Μετά από χρόνια θα λέμε "Έχω πάρει κι εγώ τη Νανά" & θα μας ακούνε με τον ίδιο θαυμασμό που ακούμε εμείς όσους έχουν πάρει τη Γαβριέλλα π.χ.!!!
τυπε η νανα εδω και καποια χρονια εχει χασει την αιγλη της,και εχει ψιλοκαει,πρεπει να συντηρηθει μονο για ιστορικους σκοπους
προτείνω σε μερικά χρόνια να την βαλσαμώσουμε και να την τοποθετησουμε στο σαλόνι του Καλύμνου 36Α τιμής ενεκεν