Νέα

Νανά - Καλύμνου 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εμενα προχτες μου ξεφυγαν ενω πηγαινα για στομα και την πηραν σε ματια-αυτια και κατι υπολοιπα στον τοιχο :2funny:την στραβωσα την γυναικα!!!!με μπαστουνι βγηκε απο το δωματιο :dancing:

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σεβασμο στις κοπελες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
Και καθαρή πάνω απ'ολα ετσι Zero? Αν δεν κάνω λάθος είναι η ΜΟΝΗ που πλένει τα δόντια της μετά από κάθε πελάτη..Για τσεκάρετε το,δεν σας κάνει εντύπωση η αναμονή από πελάτη σε πελάτη??
:grin: :grin: :grin:
δεν πλένει τα δόντια της, κάνει πλύσεις στόματος και γαργάρες με Hexadine....

arkas

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
22
Πόντοι
1
σημερα πηγα στη νανα...απιστευτη ειναι η γυναικα!!!!!τρελλαθηκα!!!φοβερο τσιμπουκι...αργο βασανιστικο...χωρις βιασυνες...δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Τη Νανα την εχω παρει πολλες φορες απο τοτε που ηταν στη Φυλης μαζι με την Βικυ σε αναποδες βαρδιες. θυμαμαι απιστευτες ουρες ολες τις ωρες γιατι δουλευαν και οι δυο με το ιδιο συστημα και πραγματικα ηθελαν να περασεις καλα. Η Βικυ σταματησε και η Νανα για καποιο διαστημα μεχρι που εμφανιστηκε στην Καλυμνου ομως τωρα τελευταια φαινονται εντονα τα χρονια πανω της. Προσπαθει φυσικα και τιμαει τα 25 πολυ περισσοτερο απο τις υπολοιπες αυτης της τιμης, ομως το καλυτερο που θα ειχε να κανει ειναι να διδαξει νεα πουτανακια την τεχνη της.

Επισκέπτης
σημερα πηγα στη νανα...απιστευτη ειναι η γυναικα!!!!!τρελλαθηκα!!!φοβερο τσιμπουκι...αργο βασανιστικο...χωρις βιασυνες...δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο

εγω αντιθετα θα ελεγα οτι ΔEN ξερει να κανει τσιμπουκι, προσπαθουσε αρκετη ωρα βεβαια αλλα απο τεχνικη.....τπτ!
Kατα τα αλλα OK,κουλουρι, καλη συμετοχη, το τιμαει το 25αρι!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Μουρμουράει και κάτι ακατάληπτα, στη διάρκεια του τσιμπουκιού, το οποίο είναι πράγματι χωρίς βιασύνες...αλλά ρε παιδιά, πόσων χρονών είναι;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
425 ή 435 δεν θυμάμαι ακριβώς... :2funny: είναι σαν το παλιό καλό κρασί....που ξύνισε όμως απο το πολύ πάλιωμα...

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρετε που παίζει μπάλα η συγκεκριμένη; Είναι αυτή που δείχνει το Studio Red ή είναι άλλη ρε παληκάρια;

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
"Αυτη ειναι 50αρα μπριζολα, καμια σχεση με αυτη studio red"

Η Studio Red Νανά τί έχει να πεί, ξέρεις;

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
"Αυτη ειναι 50αρα μπριζολα, καμια σχεση με αυτη studio red"

Η Studio Red Νανά τί έχει να πεί, ξέρεις;
εχεις κανει την ιδια ερωτηση 50 φορες σε 10 topic, πηγαινε στη Νανα και γραψε μια κριτικη να μαθουμε κι εμεις

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Μάγκες sorry αν θα προσβάλλω μερικούς αλλά ώρες-ώρες πραγματικά απορώ τί άτομα είναι αυτά που προτείνουν εδώ πουτάνες όπως η Νανά έστω & για ένα παρακμιακό γαμήσι, έστω & ως έσχατη λύση. Sorry ρε μάγκες εγώ μια φορά παρασύρθηκα & πήγα μαζί της, αυτό το έγκλημα στον πούτσο μου δεν το ξανακάνω, πρέπει να τον σέβομαι & λίγο. Θα σας πω συνοπτικά δυο - τρία χαρακτηριστικά απ' την τελευταία εμπειρία μου. Πάω που λέτε, περνάει σφαίρα από μπροστά μου, την πατάω & περνάω στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μπαίνει η Νανά. Άσχημη, ζαρωμένη στη φάτσα όσο δεν πάει, μικρό βυζί, αξύριστο μουνί, σώμα γερασμένο & ταλαιπωρημένο, μόνο καλό στοιχείο πάνω της ο κώλος της που είναι αρκετά καλοσχηματισμένος αν & ξεσκισμένος. Εν τω μεταξύ είναι υπερβολικά αδύνατη, η γκόμενα μπορεί να είναι & πρεζού. Κατά τη διάρκεια της πίπας πάω να της πιάσω τις ρώγες μου λέει "όχι τις ρώγες, μόνο το βυζάκι" (Έλα μου;;; Αυτό δε μου το έχει πει 20άρα, το λες εσύ;) Την ώρα της πίπας έβηχε συνέχεια πάνω απ' τόν πούτσο μου μου ερχόταν να της την πω, τέλος πάντων λέω ας δώσω τόπο στην οργή. Ανά διαστήματα σταματούσε & έφτυνε σε ένα χαρτί, άλλη αηδία από εκεί. Κάποια στιγμή που έβλεπε ότι δε μου σηκωνόταν επειδή είχα ξενερώσει μου λέει "έλα παίξ' τον κι εσύ λίγο". Τί λες μωρή μαλάκω αν ήταν να τον παίξω μόνος μου για να μου σηκωθεί θα τον έπαιζα & σπίτι μου & δε θα πέταγα τα 25 ευρώ. Όταν της είπα να την πάρω απ' τον κώλο, σκουπίζει τον κώλο της, γυρνάει & βλέπω μια τόσο ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα που ήταν για λύπηση. Ένα κομμάτι χαρτί είχε κολλήσει πάνω (είπαμε η γκόμενα το 'χει κάψει τελείως). Χώνω τον πούτσο μου αρχίζω να τη σφυροκοπάω "αχ μου λέει όχι τόσο δυνατά". Βρε δε γαμιέσαι. Εν τω μεταξύ είτε πήδαγα κώλο είτε σωλήνα πλαστικό ένα & το αυτό, κομοδίνο η Νανά τελείως. Κάποια στιγμή λέω άντε να τη χύσω στη μάπα ή στο στόμα αφού αφήνει παντού μπας & βγει & κάτι καλό απ' αυτό το άθλιο γαμήσι. Της το λέω & τί μου απαντάει;;; "Όχι σήμερα στο πρόσωπο ή στόμα"!!! Της λέω "γιατί;" Και μου ψελλίζει μια δικαιολογία που ούτε που την άκουσα, κάτι για σπυράκι (παπαριές). Της λέω "στον κώλο τουλάχιστον;" "Ούτε εκεί μου λέει, μόνο στα βυζιά μου αν θες, εξ' άλλου τα κάναμε όλα σήμερα". Γιατί έχεις & ταρίφα μωρή;;; Αλλά το ξενέρωμα δεν τελειώνει εδώ. Προσωπικά το σπέρμα το εκσφενδονίζω όπως & το 30% περίπου των αντρών. Οπότε στήνεται & περιμένει να τη χύσω. Με το που χύνω λοιπόν & της πάνε οι πρώτες χυσιές τραβιέται, πάει να βάλει το χέρι της μπροστά, πέφτουν κι άλλα φλόκια πάνω της & γυρνάει & μου λέει το κορυφαίο: "Κάν' το να σταματήσει, τρέχει σαν βρύση & θα λερώσει το κρεβάτι"!!! Σταματάει μωρή ηλίθια ο πούτσος να χύνει άμα αρχίσει;;; Τί άλλο θ' ακούσω. Πρώτη φορά μάγκες που έφυγα σφαίρα για το σπίτι να μπανιαριστώ, σιχάθηκα τον εαυτό μου. Αν είναι να πάω σε MILF πάω στη θεά Αντριάνα στη Διδύμου & με κάνει σένιο, πιο φτηνά, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, τρελή πίπα & αλογίσιο γαμήσι, τα ρουφάει & όλα. Και φυσικά πολύ πιο ευχάριστη, μόνο που δε δίνει κώλο. Αν δε σέβεται η Νανά τον εαυτό της ως πουτάνα (το πρόβλημα μου δεν είναι ότι είναι γερασμένη, είναι ότι είναι για λύπηση από κάθε άποψη) & κατ' επέκταση τον πελάτη ας σεβαστούμε τουλάχιστον εμείς τον πούτσο μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες sorry αν θα προσβάλλω μερικούς αλλά ώρες-ώρες πραγματικά απορώ τί άτομα είναι αυτά που προτείνουν εδώ πουτάνες όπως η Νανά έστω & για ένα παρακμιακό γαμήσι
τυπε η νανα ειναι cult μορφη για τους μπουρδελιαριδες
οποιος σεβεται αυτον τον τιτλο πρεπει ναχει παει μαζι της
μην το βλεπεις σαν γαμησι,δες το σαν τελετη ενηλικιωσης μπουρδελιαρη :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
τυπε η νανα ειναι cult μορφη για τους μπουρδελιαριδες
οποιος σεβεται αυτον τον τιτλο πρεπει ναχει παει μαζι της
μην το βλεπεις σαν γαμησι,δες το σαν τελετη ενηλικιωσης μπουρδελιαρη :2funny: :2funny:

Μεγάλο το δίκιο σου αξιότιμε συναγωνιστή. Πραγματικά κι εγώ αν έβγαλα κάτι θετικό απ' αυτή μου την επίσκεψη είναι ότι γάμησα μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ με χρόνια στο επάγγελμα, σε έναν ιστορικό cult χώρο. Και φυσικά θα έχω να λέω κιόλας μετά από χρόνια "Ε ρε έχω κάνει & κάτι καμμένα γαμήσια εγώ!". Αυτό που λες το δέχομαι, άλλωστε αυτός ήταν & ο λόγος που πήγα, για να ενηλικιωθώ  :) Αλλά βλέπεις μερικοί ας πούμε την προτείνουν σε τύπους που θέλουν να χύσουν στη μάπα μια πουτάνα ή να τα κάνουν όλα κ.λπ. Η Νανά ΔΕΝ αποτελεί καν εναλλακτική γι' αυτούς, παρά μόνο για όσους θέλουν να ενηλικιωθούν όπως πολύ εύστοχα είπες! Μετά από χρόνια θα λέμε "Έχω πάρει κι εγώ τη Νανά" & θα μας ακούνε με τον ίδιο θαυμασμό που ακούμε εμείς όσους έχουν πάρει τη Γαβριέλλα π.χ.!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεγάλο το δίκιο σου αξιότιμε συναγωνιστή. Πραγματικά κι εγώ αν έβγαλα κάτι θετικό απ' αυτή μου την επίσκεψη είναι ότι γάμησα μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ με χρόνια στο επάγγελμα, σε έναν ιστορικό cult χώρο. Και φυσικά θα έχω να λέω κιόλας μετά από χρόνια "Ε ρε έχω κάνει & κάτι καμμένα γαμήσια εγώ!". Αυτό που λες το δέχομαι, άλλωστε αυτός ήταν & ο λόγος που πήγα, για να ενηλικιωθώ  :) Αλλά βλέπεις μερικοί ας πούμε την προτείνουν σε τύπους που θέλουν να χύσουν στη μάπα μια πουτάνα ή να τα κάνουν όλα κ.λπ. Η Νανά ΔΕΝ αποτελεί καν εναλλακτική γι' αυτούς, παρά μόνο για όσους θέλουν να ενηλικιωθούν όπως πολύ εύστοχα είπες! Μετά από χρόνια θα λέμε "Έχω πάρει κι εγώ τη Νανά" & θα μας ακούνε με τον ίδιο θαυμασμό που ακούμε εμείς όσους έχουν πάρει τη Γαβριέλλα π.χ.!!!
τυπε η νανα εδω και καποια χρονια εχει χασει την αιγλη της,και εχει ψιλοκαει,πρεπει να συντηρηθει μονο για ιστορικους σκοπους :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
τυπε η νανα εδω και καποια χρονια εχει χασει την αιγλη της,και εχει ψιλοκαει,πρεπει να συντηρηθει μονο για ιστορικους σκοπους :2funny:

προτείνω σε μερικά χρόνια να την βαλσαμώσουμε και να την τοποθετησουμε στο σαλόνι του Καλύμνου 36Α τιμής ενεκεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom