Θα το έχω στα υπόψιν μου αν κι έχω χρονάκια ακόμα . Πάντως σας ευχαριστώ , για το κουράγιο και τη δύναμη που μου δίνεται να συνεχισωμην ανησυχείς, υπάρχει και το φιλόξενο νήμα των παππούληδων!![]()
![]()
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Θα το έχω στα υπόψιν μου αν κι έχω χρονάκια ακόμα . Πάντως σας ευχαριστώ , για το κουράγιο και τη δύναμη που μου δίνεται να συνεχισωμην ανησυχείς, υπάρχει και το φιλόξενο νήμα των παππούληδων!![]()
![]()
Βαπόρι στην στεριά, λέμε!![]()
![]()
Υπέροχο πλάσμα!
Φαινεται πολύ καλή... κι απ'οτι λενε οσοι την έχουνε συναντησει έχει και πολυ ωραίο προσωπακι... Πολυ δύσκολο πάντως να βρει καποιος το τηλ της. Σε αντίθεση με πολλές άλλες. Προσωπικα ψαχνω το τηλ της εδω και 2 μηνες!
Εγω παντως το περιμενω από το Νεομβρη του 2015 και ακομα δεν μου εχει στειλειΓεια σου! Θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σου;
εγω παντος πηρα απαντηση σχετικα γρηγορα και ηταν η εξης : δεν νομιζω πως εισαι 40 χρονων όπως λες!...χαχαχαχΕγω παντως το περιμενω από το Νεομβρη του 2015 και ακομα δεν μου εχει στειλει
Παίδες το βυζί της που είναι σιλικονάτο πως είναι στην αφή?
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!Παίδες το βυζί της που είναι σιλικονάτο πως είναι στην αφή?
Εγώ σε δύο μήνες κλείνω χρόνο![]()
![]()
αυτο δεν ειναι αυτοματο, ειναι το χειροκινητοΧρόνο ε;
Κι εγω κάπου εκεί το κόβω ότι παίζει.
Άντε να δούμε τι θα γίνει και στην νέα αγωνιστική σεζόν. Μην μείνουμε πάλι στον αυτόματο![]()
Με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί σειράΧρόνο ε;
Κι εγω κάπου εκεί το κόβω ότι παίζει.
Άντε να δούμε τι θα γίνει και στην νέα αγωνιστική σεζόν. Μην μείνουμε πάλι στον αυτόματο![]()