johnallmighty
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καιρό είχα να δώ κατι τόσο δυνατό εδω μέσα..ελπίζω όχι μονο στις φωτογραφίες γιατί πολλά έχουν δει τα μάτιας μας
Να επισημάνω οτι η Νάγια είναι στην κατηγορία ΤσάμπιοΛιγκ. Το παρακολουθούν χιλιάδες, αλλά λίγοι το βλέπουν από κοντά. Κάνε την τίμια προσπάθεια σου, αλλά θέλει υπομονή και πλάνο πενταετίας
Καλα! Ο θρυλος θελει πλανο 10ετιας !!!!!Ειδικά τώρα που δεν παίζει και ο Θρυλος ΤΛ γαμα τα. Με τα κιάλια μόνο..
και εγώ που διαβάζω και παρακολουθώ θα συμφωνήσω εξαιρετική συμπεριφοράDiablo είσαι από τους αγαπημένους μου πάλιουρες εδώ μέσα. Πάντα προσπαθείς να ενημερώσεις και να εξυπηρετήσεις τους ψάρακες. Εύγε
...κι επαυξάνω!και εγώ που διαβάζω και παρακολουθώ θα συμφωνήσω εξαιρετική συμπεριφορά
Να επισημάνω οτι η Νάγια είναι στην κατηγορία ΤσάμπιοΛιγκ. Το παρακολουθούν χιλιάδες, αλλά λίγοι το βλέπουν από κοντά. Κάνε την τίμια προσπάθεια σου, αλλά θέλει υπομονή και πλάνο πενταετίας
Γεια σου κούκλα μου. Θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω. Είμαι 40 ετών και κανονικής εμφάνισης.
Αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνό σου. Χρησιμοποιώ και whats app και viber. Φιλιά.
Βαπόρι στην στεριά, λέμε!
Φοβερό!!Βαπόρι στην στεριά, λέμε!
τι βαπορι.... υπερωκεάνιο!!!! ολότελα!!!!Βαπόρι στην στεριά, λέμε!
Βαπόρι στην στεριά, λέμε!