DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
φίλε χίλια ευρώ τα τρώει για πρωινό η κοπέλα
ε τότες να μιλήσω στο θείο μου να μπει σε κανα Υπουργείο η κοπελα 4-5 χιλιαρικα το μήνα.
φίλε χίλια ευρώ τα τρώει για πρωινό η κοπέλα
Αν έχεις τέτοιο βύσμα μεγάλε, σου κάθομαι και εγώ οπως και όλα τα μελοι του φόρουμ που ψάχνουν δουλειά...
Καλύτερα πάρε τον πρώτο ξαδελφο σου τον μπαρακ ομπαμα, να παίρνει 50.000-60.000ευρώ!
ε τότες να μιλήσω στο θείο μου να μπει σε κανα Υπουργείο η κοπελα 4-5 χιλιαρικα το μήνα.
αν παιρνει 100 ευρω ανα πελατη , με 5 πελατες τη μερα εχει 500αρικο
με 200 , 1000 τη μερα
βαλε 20 μερες , 10000 καθαρα το μηνα , στη δευτερη περιπτωση 20000 το μηνα αφορολογητα.
αν αυξησει τον αριθμο των πελατων μιλαμε για μεγαλυτερα ποσα.
Κανενα επαγγελμα υπαλληλου δεν προσεγγιζει αυτα τα λεφτα.
Γενικα εκει κατω με τοσους στερημενους , το καλυτερο επαγγελμα ειναι cg.
Αν εχει και λιγο μυαλο, δεν χαλαει πολλα για λουσα, καλη ζωη και αρωματα, κανει τις καλες επενδυσεις μπορει να το ασκησει για περιορισμενο χρονο μεχρι το χρημα να δουλευει για εκεινη.
Υ.Γ: Ολα αυτα φυσικα σε αυστηρα οικονομικο πλαισιο
Λίγο δύσκολο να βγάζει 5 πελάτες την ημέρα χωρίς να είναι γραφείο να έχει οδηγό να την πηγαίνει και να την φέρνει. Οι ανεξάρτητες πάνω από τρία, το πολύ τέσσερα ραντεβού δεν κάνουν την ημέρα. Για υπολόγισε πόση ώρα θέλει από το Bill στο Μεταξουργείο στον Πρίαμο στο Παγκράτι και πάλι πίσω.
Αδερφέ, κάποιοι σκεφτόμαστε να πάμε και σε παραπάνω level την διάρκεια και τιμή...ρε σεις...τόσο χρήμα κυκλοφορεί ακόμα
διαβάζω για 280 αρια για την κοπέλα και μου σηκώνεται η τρίχα
ή εγώ ζω σε άλλο κόσμο ή...
μακαρι ρε αδερφι να εχετε τοσο χρημα και να τ ακουμπατε στις πουτανες...δεν ειναι κακο...τοπο πιανει
αλλα...υπάρχει τόσο χρήμα το κερατό μου και εγω δε το βρισκω....?!!!!
φιλε μερικοι κανουν και το σκατο τους παξιμαδι για να μαζεψουν να πανε με πουτανα.... δεν ειναι αναγκη να βγαζουν πολλα λεφτα... και ναι υπαρχει παρα πολυ χρημα μαυρο στην Ελλαδα δεν ειναι νεο αυτο...