Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Μπορει να αναζηταει το relationship experience o φιλος..μην τον κατακρινετε
Live your myth
Μπορει να αναζηταει το relationship experience o φιλος..μην τον κατακρινετε
Ένα τηλέφωνο για να βρεθούμε, μωρό!!!!
Θα προτιμούσα μια συνάντηση με αρχή σε κάποιο μαγαζί για φαγητό, μετά ποτό και μετά (αν κάτσει) πάμε και σε Hotel.
γιατί να μην ''κάτσει'' ρε παίχτη, με βίζιτα πας...
Live your myth
Παιδιά, μόλις βγάλετε το μέσο όρο από όσες έχετε γαμήσει, ποια είναι η συμφέρουσα τιμή για Νάγια, πείτε μου μην πιαστώ κώτσος
Τυπε πηγαινε την στο Χιλτον κατευθειαν! Ποτο και φαγητο στο Γκαλαξυ και μετα γαμησι σε σουιτα.
Η κοπελα ειναι μαθημενη στη χλιδα, μικρη οι γονεις της της εδιναν πρωινο καθημερινα στο Χιλτον του Αργυροκαστρου!
Τα αξίζεις με χίλια Νάγια!!!
Καποτε είχα ενα φιλο που πλήρωνε τις κοπέλες στους οίκους όχι για να τις γαμησει αλλά για νατους μιλήσει...Δημήτρη εσύ είσαι;Ένα τηλέφωνο για να βρεθούμε, μωρό!!!!
Θα προτιμούσα μια συνάντηση με αρχή σε κάποιο μαγαζί για φαγητό, μετά ποτό και μετά (αν κάτσει) πάμε και σε Hotel.
Καποτε είχα ενα φιλο που πλήρωνε τις κοπέλες στους οίκους όχι για να τις γαμησει αλλά για νατους μιλήσει...Δημήτρη εσύ είσαι;
Για αυτό το σκοπο υπάρχουν εμπειροι ψυχοθεραπευτες ψυχολογοι που εχουν εκπαιδευτει να το κανουν αυτό με 1000 διαφορετικές μεθόδους (CBT, Dynamic, Gestalt,Ουμανιστικη) κ αυτος πηγαινε σε στούντιο ελεος
Φίλτατε γίνεστε πολύ κάφρος....Ρε γαύρε δε πας μόνο σου στη Χασιά να ξεκωλιαστείς στη μάσα, γιατί για να ξεκωλιάσεις την τύπισσα δεν το βλέπω!
ηρεμηστε, την σειρα προτεραιοτητας την εγκρινει ο μπριταννια οπως εχει αυτοχρισθει.
να ξερες πόσοι πάνε σε σιτυτούρια και πληρώνουν 2 και 3 ώρες μόνο για να μιλήσουν............
Επιτελους συναντησα και εγω την Nagia !!!
Ειχα στειλει αρκετα πμ απο την αρχη που εμφανιστηκε,και ενω νομιζα οτι δεν !!! πηρα πμ.
Μπορω να πω οτι Εντυπωσιαστηκα απο τις υπηρεσιες της κοπελας ,γιατι ειχαν μια απιστευτη αισθηση ρεαλιστικης πραγματικοτητας.
Πολυ καλη η δουλεια του Γιατρου στο στηθος,χωρις να εχω γνωση της προηγουμενης καταστασης.
Τιμη στα 280 ευρω για δυο ωρες ,αλλα αυτο ειναι κατι που στο τελος δεν το σκεφτηκα καθολου.
Πιστευω οτι καποιες φορες θα παρεις υπηρεσιες που δεν μπορεις να παρεις οσο και αν πληρωσεις.
Ακολουθει κριτικη.
εχω διαβασει τα καλυτερα για τη κοπελα...αλλα δεν παυει να το εχει ανεβαση 80 ευρω= 1 ραντεβου ακομα με καποια αλλη...τουλαχιστον περασες καλα πιστευω