erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ναι ναι βαζω και το σακκουλακι για τον προστατη, χαχαχαΈγινε και τσατσά και βάζει τον κόσμο στα δωμάτια;;;
Ναι ναι βαζω και το σακκουλακι για τον προστατη, χαχαχαΈγινε και τσατσά και βάζει τον κόσμο στα δωμάτια;;;
Καλημέρα σας.
Προχθεσινή συνάντηση με τη Νάγια για δεύτερη φορά, και πρώτη μετά την αλλαγή.... Η κοπέλα είναι κόλαση,έχει γραφτεί οτί το γουστάρει, αυτό ισχύει, και συνδυασμό με το υπέροχο στήθος τώρα η καύλα απογειώνεται... Αν καταφέρεις και βρεις και τι γουστάρει και τι την φτιάχνει τοτε μπορεί να κάνει τα πάντα για σε ευχαριστει. ΤΤο σύνολο τα σπάει παιδιά....
δωσε πονο...!!
Μπραβο τυχερακιδες, αμα δεν το ειχε βαλει 280 δεν θα πιανατε σειρα.
Τελικα ολα εχουν το λογο τους ........
να ξερες πόσοι πάνε σε σιτυτούρια και πληρώνουν 2 και 3 ώρες μόνο για να μιλήσουν............
και ποσοι ακομα για 30' ωστε να μην ακούσουν κουβέντα...
Καλησπέρα η τιμή για
2 ώρες είναι 230ευρω
3 ώρες είναι 350ευρω
περιλαμβανονται τα πάντα μέσα, κάποια από αυτά είναι:
παιχνίδια με τα ποδαράκια
όσες φόρες επιθυμεί ο κάθε ένας να τελειώσει 3-4-5-6-7 φόρες όσο αντέχει
τελείωμα όπου έχει διάθεση κάθε φορά
μου αρέσει να κάνω αλλά και να δέχομαι γλύψιμο παντού μα παντού για πολύ ώρα...
σφαλιάρες, δάχτυλα, δονητές, παιχνίδια φαντασίας, χάδια, φιλιά, ντουζ μαζί, διάφορες περίεργες στάσεις και ότι τραβάει η όρεξη μας, όλα μέσα
γενικά δεν λέω εύκολα όχι σε κάτι.
αυτά που δεν περιλαμβανονται μέσα στην τιμή είναι:
50ευρω το αναλ :-*
50ευρω το αυταρχικό με ότι αυτό περιλαμβάνει :-*
50ευρω η ουρολαγνεια
Να υπενθυμίσω κάτι που είχα πει και παλαιότερα:
Κάνω μόνο 2 με 3 ραντεβού την εβδομάδα (όχι την μέρα) γιατί τόσο χρόνο έχω.
Ούτε κουρασμένη θέλω να είμαι όταν πηγαίνω σε κάποιο ραντεβού ούτε να πηγαίνω και να βαριέμαι.
Επίσης κάνω ραντεβού τις 3εις από τις 4εις εβδομάδες που έχει ο μήνας γιατί δεν θέλω να διακινδυνεύσω την υγεία μου και ν κάνω σεξ ενώ έχω περίοδο.
Συνοπτικά λοιπόν αυτά τα 8 με 10 ραντεβού τον Μήνα (όχι την βδομάδα) που μπορώ να κάνω θέλω να αξίζουν και για αυτό προτιμώ τα 2ωρα και πάνω ραντεβού.
Όσο πιο λιγότερα και ποιοτικότερα ραντεβού κάνω τόσο πιο σίγουρη νιώθω για την υγειά μου και κατά επέκταση το ίδιο νιώθετε και εσείς για έμενα!
Ενω τωρα δεν μπαινουμε καν στη σειρα. χαχαχαχαχαχα
Ενταξει ρε φιλε...Αλλα επρεπε να φερεις το μενου της ταβερνας ολοκληρη παραθεση παλι? Δεν μπορουσες να το γραψεις απλα?απ τη μια λογω της διαφορας της τιμης πετας αρκετους απ εξω...απ την αλλη λιγοτεροι=λιγοτερο ρισκο(οτι περιλαμβανει αυτο)...οπως και να εχει ειναι καθαρα δικο σου θεμα...και τελος πιο ευθεις και ξεκαθαρη οσον αφορα το μενου δεν γινετε!!!ελπιζω να τα πουμε και συντομα!
Ενταξει ρε φιλε...Αλλα επρεπε να φερεις το μενου της ταβερνας ολοκληρη παραθεση παλι? Δεν μπορουσες να το γραψεις απλα?
Μιση ωρα ειναι το ζεσταμα Νιτρο μου ;) ;) ;) !!! Παλια οι κορασιδες οι περισσοτρες απαιτουσανε μονοωρα ραντεβου να ξεπεταγανε τον κοσμακι στο μπαμ μπαμ , ειδικα οταν το πρωτο τετατρο εφευγε σε ντουζ και μπιρι μπιρι :- :- :- , κοπηκαν αυτα , εγω τα τελευταια χρονια κλεινω μονο 1μισαωρα η 2ωρα , μονο το πρωτο μισαωρο την εχω στο ζεσταμα και διατασεις , μετα το πρωτο πιστολι θα την βαλω στα πιτς να την γρασαρω κι αλλαγη λαδιων και στον δευτερο γυρο θα της ανοιξω το γκαζι να δω πως πιανει τελικη και πως θα μου πιασει καλυτερους χρονους σε ολη την πιστα του Μονακο , θελω να μου μπαινει με τις μπατες στις στροφες οσο κι αν την ζορισω , και θελω να δω αν παταει καλα στο εδαφος το αμαξωμα την στιγμη που του ανεβαζω στροφες , πολυ λιγες ειναι αυτες που και στα 30" θα δεις ολα τα χαρακτηριστικα του μοντελουκαι ποσοι ακομα για 30' ωστε να μην ακούσουν κουβέντα...
Μιση ωρα ειναι το ζεσταμα Νιτρο μου ;) ;) ;) !!! Παλια οι κορασιδες οι περισσοτρες απαιτουσανε μονοωρα ραντεβου να ξεπεταγανε τον κοσμακι στο μπαμ μπαμ , ειδικα οταν το πρωτο τετατρο εφευγε σε ντουζ και μπιρι μπιρι :- :- :- , κοπηκαν αυτα , εγω τα τελευταια χρονια κλεινω μονο 1μισαωρα η 2ωρα , μονο το πρωτο μισαωρο την εχω στο ζεσταμα και διατασεις , μετα το πρωτο πιστολι θα την βαλω στα πιτς να την γρασαρω κι αλλαγη λαδιων και στον δευτερο γυρο θα της ανοιξω το γκαζι να δω πως πιανει τελικη και πως θα μου πιασει καλυτερους χρονους σε ολη την πιστα του Μονακο , θελω να μου μπαινει με τις μπατες στις στροφες οσο κι αν την ζορισω , και θελω να δω αν παταει καλα στο εδαφος το αμαξωμα την στιγμη που του ανεβαζω στροφες , πολυ λιγες ειναι αυτες που και στα 30" θα δεις ολα τα χαρακτηριστικα του μοντελου
Δεν ειναι καθόλου μα καθόλου κακή πρακτική αν είσαι sprinter, εαν είσαι 800ρης όμως δυστυχώς χρειαζεται 1 h
Φιλε, γαμας καθολου?Μιση ωρα ειναι το ζεσταμα Νιτρο μου ;) ;) ;) !!! Παλια οι κορασιδες οι περισσοτρες απαιτουσανε μονοωρα ραντεβου να ξεπεταγανε τον κοσμακι στο μπαμ μπαμ , ειδικα οταν το πρωτο τετατρο εφευγε σε ντουζ και μπιρι μπιρι :- :- :- , κοπηκαν αυτα , εγω τα τελευταια χρονια κλεινω μονο 1μισαωρα η 2ωρα , μονο το πρωτο μισαωρο την εχω στο ζεσταμα και διατασεις , μετα το πρωτο πιστολι θα την βαλω στα πιτς να την γρασαρω κι αλλαγη λαδιων και στον δευτερο γυρο θα της ανοιξω το γκαζι να δω πως πιανει τελικη και πως θα μου πιασει καλυτερους χρονους σε ολη την πιστα του Μονακο , θελω να μου μπαινει με τις μπατες στις στροφες οσο κι αν την ζορισω , και θελω να δω αν παταει καλα στο εδαφος το αμαξωμα την στιγμη που του ανεβαζω στροφες , πολυ λιγες ειναι αυτες που και στα 30" θα δεις ολα τα χαρακτηριστικα του μοντελου
Φιλε, γαμας καθολου?
Μονο Ανεξαρτητες τον τελευταιο καιρο !!!!! Επισης επειδη μου πεφτει αρκετα συχνα το ζαχαρο εχω γαμηθει και στα ΜιλφειγΦιλε, γαμας καθολου?
Μην ζητήσεις τηλεφωνο γιατι το δινει δύσκολα.Πες της να σου δώσει το FAX.Ειμαι αφελης να ζητησω τηλεφωνο ή είναι βλαχα όπως λεει ο παλιος ?