Έχω στείλει μήνυμα, δεν έλαβα απάντηση, λογικό το βρίσκω μιας και έχει ζήτηση μεγάλη απ' ότι φαίνεται. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό εφόσον εκείνη αποφασίζει που, πως και πότε θα διαθέσει το σώμα της. Μπαίνω σπάνια στο φορουμ και ρωτάω μόνο κανα 2 άτομα που εμπιστεύομαι για τυχόν καλές περιπτώσεις. Μου είπαν καλά λόγια και για αυτή. Έχω πάρει όλες του TOP20 του 2015 και μου έκανε εντύπωση που η Νάγια πιάνει υψηλή βαθμολογία από τόσο νωρίς.
Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει όμως είναι που ενώ όλοι κλαίγονται και ζητάνε όλο και πιο φτηνά ραντεβού, σε αυτή την περίπτωση παρακαλάνε να δώσουν 200 ευρώ. Να θυμίσω ότι με 200 ευρώ παίρνεις ένα καλό CT ρωσσικό μοντελάκι για μια ώρα με το ξενοδοχείο μέσα. Πιο παλιά έναν τύπο που είχε σκάσει 200 ευρώ για να πάρει το κωλαράκι της Βαλέριας τον έκραζαν όλοι για μέρες. Και τώρα τα 200 ευρώ δεν προβληματίζουν κανένα (ασχέτως αν είναι για 2ώρες -τα δίωρα είναι η πιο έξυπνη τακτική-). Αυτό δεν το λέω σαν αρνητικό αλλά σαν παρατήρηση από κάποιον που δεν μπαίνει συχνά στο φόρουμ και το είχε αφήσει με μέσες τιμές 80-100 ευρώ τα καλά CG (Valeria, Aliki, Δημητρα, Angela και πάει λέγοντας).