leonardo361
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλτατε brittania γιατί έχεις τόσο γαμάτη φωτογραφία?και για να τελεινουμε κι από δω.
Zadren αντικειμενικοτητα 2
ζηλεια 9
Ο Θεος να τον φωτισει 10
Φίλτατε brittania γιατί έχεις τόσο γαμάτη φωτογραφία?και για να τελεινουμε κι από δω.
Zadren αντικειμενικοτητα 2
ζηλεια 9
Ο Θεος να τον φωτισει 10
Ένας καλός ρεμπετης όλα τα προλαβαίνει! Την καλησπέρα μου!Εγινε ντούο Νάγια - Μαριαλενα, όλα τα γρόσια, και δεν τελειώσαμε εδώ ....
κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρεΚαι για να τελειώνουμε. ..τι έγινε? ?οι φωτογράφοι είναι σε άδεια? ? Υλικό καινούργιο δε θα δούμε? ?
μακάρι φιλαράκι. ...αλλά ας όψεται η πουτανα η απόσταση! Ααρε κουφαλες Αθηναίοι καλά περνάτε στην πρωτεύουσα!κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρε
![]()
ολα καλα ρε,οταν ερθεις θα περασεις κ εσυ καλαμακάρι φιλαράκι. ...αλλά ας όψεται η πουτανα η απόσταση! Ααρε κουφαλες Αθηναίοι καλά περνάτε στην πρωτεύουσα!
Πεστα ρε μπλοκ όλο απο αλλους ζηταει.Αντε αστροναύτη περιμένουμε με αγωνία.κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρε
![]()
κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρε
![]()
Συναγωνιστης δινει και καμερα δωρο σε αλλο νημα![]()
![]()
![]()
Με την αγωνία θα μείνετε! !!και μην ξεχνάτε. .αστροναύτης είμαι στο ψευδώνυμο μόνο! ! Χα χα χα χα χα χα! Αλώστε άλλοι έχουν τα μεγάλα μέσα εγώ είμαι από τους τελευταίους. ..Πεστα ρε μπλοκ όλο απο αλλους ζηταει.Αντε αστροναύτη περιμένουμε με αγωνία.
ελα φιλαρακι τωρα... : μην μας κρατας σε αγωνιαΕίπε κανείς ότι η Νάγια στο πρόσωπο είναι για 5;
Καλά, καληνύχτα. Αναλυτικά αύριο....
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα...κάτσε ρε μαν, τώρα γύρισα. Ας καταλαγιασουν λίγο οι σκέψεις..ελα φιλαρακι τωρα... : μην μας κρατας σε αγωνια!
χαχαχαχχααχα!!!! παντως απ οτι σε κοβω καλα περασες!Χαχαχα...κάτσε ρε μαν, τώρα γύρισα. Ας καταλαγιασουν λίγο οι σκέψεις..