leonardo361
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλτατε brittania γιατί έχεις τόσο γαμάτη φωτογραφία?και για να τελεινουμε κι από δω.
Zadren αντικειμενικοτητα 2
ζηλεια 9
Ο Θεος να τον φωτισει 10
Φίλτατε brittania γιατί έχεις τόσο γαμάτη φωτογραφία?και για να τελεινουμε κι από δω.
Zadren αντικειμενικοτητα 2
ζηλεια 9
Ο Θεος να τον φωτισει 10
Ένας καλός ρεμπετης όλα τα προλαβαίνει! Την καλησπέρα μου!Εγινε ντούο Νάγια - Μαριαλενα, όλα τα γρόσια, και δεν τελειώσαμε εδώ ....
κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρεΚαι για να τελειώνουμε. ..τι έγινε? ?οι φωτογράφοι είναι σε άδεια? ? Υλικό καινούργιο δε θα δούμε? ?
μακάρι φιλαράκι. ...αλλά ας όψεται η πουτανα η απόσταση! Ααρε κουφαλες Αθηναίοι καλά περνάτε στην πρωτεύουσα!κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρε
ολα καλα ρε,οταν ερθεις θα περασεις κ εσυ καλαμακάρι φιλαράκι. ...αλλά ας όψεται η πουτανα η απόσταση! Ααρε κουφαλες Αθηναίοι καλά περνάτε στην πρωτεύουσα!
ολα καλα ρε,οταν ερθεις θα περασεις κ εσυ καλα
Πεστα ρε μπλοκ όλο απο αλλους ζηταει.Αντε αστροναύτη περιμένουμε με αγωνία.κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρε
κανονισε να πας να την βγαλεις εσυ ρε
Συναγωνιστης δινει και καμερα δωρο σε αλλο νημα
Με την αγωνία θα μείνετε! !!και μην ξεχνάτε. .αστροναύτης είμαι στο ψευδώνυμο μόνο! ! Χα χα χα χα χα χα! Αλώστε άλλοι έχουν τα μεγάλα μέσα εγώ είμαι από τους τελευταίους. ..Πεστα ρε μπλοκ όλο απο αλλους ζηταει.Αντε αστροναύτη περιμένουμε με αγωνία.
ελα φιλαρακι τωρα... : μην μας κρατας σε αγωνια !Είπε κανείς ότι η Νάγια στο πρόσωπο είναι για 5;
Καλά, καληνύχτα. Αναλυτικά αύριο....
Χαχαχα...κάτσε ρε μαν, τώρα γύρισα. Ας καταλαγιασουν λίγο οι σκέψεις..ελα φιλαρακι τωρα... : μην μας κρατας σε αγωνια !
χαχαχαχχααχα!!!! παντως απ οτι σε κοβω καλα περασες!Χαχαχα...κάτσε ρε μαν, τώρα γύρισα. Ας καταλαγιασουν λίγο οι σκέψεις..