diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παρε χαρτακι και στην ουρα δικιε μου....! Εμεις τι περιμενουμε δλδ.....?
Πες τα .... έχουμε μείνει στα προσωπικά μνμ και από τηλέφωνο τίποτε ακόμη.... χαχαχαχαχχα
Παρε χαρτακι και στην ουρα δικιε μου....! Εμεις τι περιμενουμε δλδ.....?
δε βρίσκεις καμιά δουλειά μέσο ΟΑΕΔμια στοίβα από PMs και πως να τα διαχειριστεί κανείς; Το μπου χρειάζεται κάποιους αυτοματισμούς. Πχ αυτόματη κατηγοριοποίηση μηνυμάτων σε κερδοφόρα και μη. Admin προσφέρομαι να βοηθήσω σε αυτό το σημαντικό έργο. Επίσης φανταστείτε να υπήρχε ένα doodle όπου η κάθε κοπέλα θα μπορούσε να κλείνει ραντεβού και να μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το πρόγραμμά μας! Ουαου. Τεχνολογία!
Σταυρο η υπομονη λενε οτι ειναι αρετη.... Περιμενε λιγο καιρο και οταν θα σβησει το αστρο της.. και η ζητηση θα ειναι πλεον μηδαμινη... Τοτε θα την απολαυσεις σε καλυτερη τιμη...και οποτε εσυ θελεις!!!!τ μωρο φαινεται κολαση...!!!!!ναγια δεν μασς λυπασαι????
θα ειναι και ποιο εμπειρος και αυτος και αυτη και θα περασουν τελεια!!!Σταυρο η υπομονη λενε οτι ειναι αρετη.... Περιμενε λιγο καιρο και οταν θα σβησει το αστρο της.. και η ζητηση θα ειναι πλεον μηδαμινη... Τοτε θα την απολαυσεις σε καλυτερη τιμη...και οποτε εσυ θελεις!!!!
δε βρίσκεις καμιά δουλειά μέσο ΟΑΕΔ
Αυτά τα κορίτσια είναι όλο παράπονα, μόνο εγώ τα καταλαβαίνωΣτη κριτικη μου ξέχασα να πω ένα παράπονο της Νάγιας. Θέλει να αλλάξει την φωτο .της καθώς και το κείμενο αλλά δεν μπορεί ή δεν την αφήνει το σύστημα . Παρακαλιέται ο Αντισθένης ή ο Guru να επικοινωνήσουν με την Νάγια
Ναι ρε γαμωτο. Δεν τα σκεφτηκε . Ξανθες ρε συ. Τι περιμενεις ?και γιατί δε στέλνει ένα πμ στον Αντισθένη η ίδια?
εύλογη απορίακαι γιατί δε στέλνει ένα πμ στον Αντισθένη η ίδια?
μελαχρινη ειναιΝαι ρε γαμωτο. Δεν τα σκεφτηκε . Ξανθες ρε συ. Τι περιμενεις ?
μελαχρινη ειναι