Παραθέτω το παρακάτω σχόλιο που έκανα για την κριτική για την Nagia.
Αποτελεί μία γενική παρατήρηση μου για τις μεθόδους που ακολουθούν οι εκδιδόμενες
Αφορά την κριτική:
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:50634/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:50634/[/url]
*** Το σχόλιο μου αφορά μία λεπτομέρεια στην κριτική και όχι στο καθαρό περιεχόμενο αυτής ...
Αυτό με τα χρήματα που και καλά ξεχνάνε στο τέλος όταν σε συναντάνε πρώτη φορά και πάνε να φύγουν χωρίς να τα ζητήσουν λεκτικά μόνο γέλιο μου προκαλεί ... Αν παρατηρήσεις η στάση του σώματος και οι κινήσεις τα ζητάνε μη λεκτικά ... αφού κάνει μια ώρα να φύγει από το δωμάτιο και κοντοστέκεται συχνά και κοιτάζει πίσω σε εσένα σαν να μην θέλει να φύγει , οπότε είναι σίγουρη ότι κάποια στιγμή πριν φτάσει στην πόρτα θα της φωνάξεις σαν καλούλης να της τα δώσεις ...
Οπότε σε καλοπιάνει με τον τρόπο της ότι σε βλέπει και καλά παραπάνω από πελάτη και νοιώθεις ότι εισαι γαμαο-ταο που την έκανες να ξεχάσει ότι είναι επαγγελματίας πουτάνα... Οπότε κολλάς και είσαι όλο
,,,, και εκεί που θα την έβλεπες μόνο μία φορά γίνεσαι ο καλύτερος πελάτης με ραντεβού κάθε εβδομάδα ...
Κανείς μα κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι σκέτη πουτανιά από μέρους της "ανεξάρτητης" ιερόδουλης ,,, και όλοι το γράφουν σαν θετικό στις κριτικές ...
Αυτά ...
Ξυπνάτε ρε ...