cyprus_sex
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια το τηλεφωνο της κοπελας που το βρισκουμε εχει 3 μερες το ψαχνω ας βοηθησει καποιος
Δεν σε πειραζει δηλαδή αν καποιος την φωνάξει και εσένα μαζί της και σας παρει και τις δυο παρτούζα? Εισαι ανοιχτη σε τέτοια θέματα ?
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Βαλερια κάνει και μονόωρα ραντεβού οποτε θα είναι παρτούζα μόνο μια ώρα οποτε μετά την δεύτερη ώρα θα συνεχίσει μόνο μαζί σου (διότι μετά ανεβαίνει πολύ ψηλά ο λογαριασμός) εκτός αν η βαλ καβλώσει στο ξεπροβόδισμα για την έξοδο από το θέαμα και αλλάξει γνώμη![]()
Ε ρε τι διαβάζω
Αλεξ που σας χρειάζεται εδώ μέσα να σκάσει 1000άρικο για μια ώρα να πάτε όλοι για πιτόγυρα
Ρε παιδια το τηλεφωνο της κοπελας που το βρισκουμε εχει 3 μερες το ψαχνω ας βοηθησει καποιος
Την Αλεξανδρα την μασατζου που εδινε κωλο σε προγραμμα μισης ωρας με 100+30 τον μηνα Μαρτιο δεν την ξερετε κυριε?
Η ιδια ειναι ξυπνηστε επιτελους
αγαπητέ μου σε ποιό μασατζίδικο τα έκανε αυτά τα αίσχη η μικρά???
Καμία σχέση με την Αλεξάνδρα στον Αη γιάννη στην βουλιαγμένης αν εννοείς αυτή...
αδερφε,σορρυ,αλλα δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη.αυτην εννοω που εχω συναντησει και η ομοιοτης ειναι παραπανω απο προφανης
Κάποια από τις δύο δεν την έχεις συναντήσει...
Καμία σχέση... Η μασατζού είναι στην θέση της κι η Ναγια είναι άλλη...
Οτι ναναι ρε τύπε!
Τα ισόβια τα έφαγες γιατι λές ανακρίβειες;
Και μου αρέσει που τα λές και με σιγουριά κι όλας...
Δεν ξερω τι συμφεροντα εκπροσωπειτε κυριε και δεν με αφορα εγω απλα λεω αυτο που βλεπω.Κάποια από τις δύο δεν την έχεις συναντήσει...
Καμία σχέση... Η μασατζού είναι στην θέση της κι η Ναγια είναι άλλη...
Οτι ναναι ρε τύπε!
Τα ισόβια τα έφαγες γιατι λές ανακρίβειες;
αδερφε,σορρυ,αλλα δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη.
ειπαμε μαν.δεν ειναι η ιδια.Εαν κανω λαθος ανακαλω αλλα προσωπικα θα προτιμουςα να ειναι η ιδια που εβγαλε το προφυλακτικο και εβαλε βυζια
Κυριε δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας και ειπα αν κανω λαθος ανακαλω αφου γνωριζω την Αλεξανδρα και η ομοιοτης των φωτογραφιων ειναι προφανης δια γυμνου οφθαλμου.Φιφας φιδέμπορας λες μια μαλακία και μετα εγώ ειμαι προμότορας
Σε πιστέψαμε...
Αντε στο καλό του θεού αγοράκι μου
ωχ αδερφε,το ξεχειλωνεις τελειως τωρα...πρεπει να αναφερεσαι στην μαριαλενα,και οχι στην μαρι_αννα?..σωστα?...Κυριε δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας και ειπα αν κανω λαθος ανακαλω αφου γνωριζω την Αλεξανδρα και η ομοιοτης των φωτογραφιων ειναι προφανης δια γυμνου οφθαλμου.
Το οτι ειναι φιλη της Μαρι- Αννας ομως δεν πιστευω να το αμφισβητειτε και αυτο.
Ανακαλεστε το φιδεμπορας παρακαλω