Προσθέτω απλά προς ενημέρωση ότι από τιμοκατάλογο που έβαλα με pm σε απάντηση σχετικής ερώτησής μου στην κοπέλα, η χρέωση δεν είναι 100€/ώρα ή 200€/2ωρο φούλ πρόγραμμα, αλλά υπάρχει κλίμακα δηλαδή 1 ώρα 100€ + 30€ για αναλ, 1.5 ώρα 150€ = 30€ για αναλ και στα 200€ είναι για 2 ώρες και 20' ενώ το αναλ είναι στη τιμή. Εγώ να πω ότι ο παραπάνω τιμοκατάλογος είναι αρκετά μελετημένος, έχει λογική και προφανώς συγκεκριμένο target group πελατών, όπως και ίσως αριθμό ραντεβού ανά ημέρα, που η κοπέλα έχει κάθε δικαίωμα να το επιλέγει και να το καθορίζει.
Είναι προφανές ότι συμφέρει το 200€ αλλά επειδή είμαι κι εγώ της άποψης του Στέλιου δηλαδή στο πρώτο ραντεβού γνωριμίας επιλέγω τη 1 ώρα, δεν ψήνομαι να πληρώσω 200€ για να είμαι σε πρώτο ραντεβού με μία κοπέλα 2.5 ώρες περίπου που μπορεί ΕΓΩ να μην βρω χημεία μαζί της, από την άλλη το 100€ την ώρα χωρίς άναλ ή 130€ με αναλ δεν είναι απαγορευτική τιμή για μία κοπέλα που έχει τόσο καλές κριτικές. Εδώ λοιπόν μπαίνει το θέμα εάν η κοπέλα θέλει πραγματικά να κάνει ραντεβού της 1 ώρας ή εάν τα αποφεύγει - που κι αυτό είναι πάλι απόλυτο και σεβαστό δικαίωμά της και επιλογή της.
Στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το πορτοφόλι και τις επιλογές του καθενός δεν νομίζω ότι προσφέρει κανείς τίποτα στο να συμμετέχει είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά.