whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
τιμωρησεμεδεν βρίζουμε...
τιμωρησεμεδεν βρίζουμε...
δεν θελω πλεον χορχε.ε τράβα να την πηδήξεις να τελειώνουμε...
μετά τι θα' χεις να πεις?
Παντα το ιδιο σκηνικο. Σε βκαθε νημα απο ανεξαρτητες θα υπαρχουν καποιοι που δεν ξερω για ποιο λογο εχουν μενος και τρολαρουν τρελα και κουραστικα. Δεν λεω μπορει να εχουν σωστη αποψη αλλα οταν επιμμενουν γινονται κουραστικοι και χαλανε και την εικονα τους.
δεν θελω πλεον χορχε.
Ουτε δινω τηλεφωνα,στοιχεια εργασιας,αμκα κλπ για να γαμησω.
Επισης δεν μ αρεσει το δουλεμα απο γατακια που το παιζουν γαμαουα ενω κατ ουσιαν γλυφουν τα ψωλοχυματα του αλεξη και του λεωνιδα
δεν θα ξαναγραψω.τα προβλήματα σου θα λυθούν αμέσως με το που θα σταματήσεις να ποστάρεις εδώ...
αφού όπως λες δεν θέλεις να ρουφήξεις το σπέρμα του Λεό από το στόμα της Νάγιας...
δεκτόν.... δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς αν σταματήσεις να χαλιέσαι έτσι...
για την ιστορία πάντως... εμένα δεν μου ζήτησε κανένα στοιχείο... βέβαια είναι αλήθεια με σύστησε η φίλη της...
τέλος πάντων εγώ φιλικά στα λέω... γιατί έχεις κουράσει λίγο τους συναγωνιστές...
Εν μέρη σωστό κατά την γνώμη μου, αλλα επειδή είναι forum και θέλει κόσμος να ενημερώνεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και όρια, για αυτό υπάρχουν και κανόνεςΥπάρχουν και τύποι που κάνουν και χαβαλέ μερικές φορές.... Ανοιχτό φόρουμ είμαστε οπότε όλα παίζουν...
Εν μέρη σωστό κατά την γνώμη μου, αλλα επειδή είναι forum και θέλει κόσμος να ενημερώνεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και όρια, για αυτό υπάρχουν και κανόνες
Μα τι λες τωρα ? Η σηζητηση είναι ανωτατου επιπεδου. Είναι εφαμιλλη της παιδειας που παρεχουν τα ελληνικα σχολεια. Θαλεγα επιπεδου βουληςΕν μέρη σωστό κατά την γνώμη μου, αλλα επειδή είναι forum και θέλει κόσμος να ενημερώνεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και όρια, για αυτό υπάρχουν και κανόνες
Υπάρχει και άλλος λόγος για το τρολαρισμα:Παντα το ιδιο σκηνικο. Σε βκαθε νημα απο ανεξαρτητες θα υπαρχουν καποιοι που δεν ξερω για ποιο λογο εχουν μενος και τρολαρουν τρελα και κουραστικα. Δεν λεω μπορει να εχουν σωστη αποψη αλλα οταν επιμμενουν γινονται κουραστικοι και χαλανε και την εικονα τους.
φιλε μου καλημερα....για τον συγκεκριμενο γαμάιντερμαν που γραφεις δεν κανει τρολαρισμα -ρωτα πρωτα πριν γραψεις για το ατομο-δεν ισχυει αυτο για τα αστερακια τα εχει ετσι κι'αλλιως δεν τον νοιαζει το μονο που θελει ειναι να γαμησει that's all. (σου μιλαει ο νεος που γραφει πολλα , διαβαζει περισσοτερα και ξερει ακομα λιγοτερα)Υπάρχει και άλλος λόγος για το τρολαρισμα:
πολύ απλά για να αυξάνουν τα ποστ /αστεράκια
Το κόμπλεξ να ανέβουμε κατηγορία
Απο έναν πολύ πολύ παλιό που δεν γράφει πολλά ...
μην ασχολεισαι φιλε.φιλε μου καλημερα....για τον συγκεκριμενο γαμάιντερμαν που γραφεις δεν κανει τρολαρισμα -ρωτα πρωτα πριν γραψεις για το ατομο-δεν ισχυει αυτο για τα αστερακια τα εχει ετσι κι'αλλιως δεν τον νοιαζει το μονο που θελει ειναι να γαμησει that's all. (σου μιλαει ο νεος που γραφει πολλα , διαβαζει περισσοτερα και ξερει ακομα λιγοτερα)
Τωρα το οτι εισαι παλιος και γραφεις λιγα...τι να πω. Στο διαβασμα πως τα πας? Διαβαζεις πολλα? Γιατι αν διαβαζεις πολλα και γραφεις λιγα τοτε φιλε μου αρχίδια χαρτοπόλεμο και πούτσες σερπατίνες..
Καποιοι πιστευουν πως δεν ξερουμε οτι οι νεοεμφανιζομενες καθοδηγουνται ΠΛΗΡΩΣ απο φρηφακερς προμοτορες.
δεν σε πιστευουμε φιλε....εχεις κρατησει αποδειξη?? ;)εγώ πάντως πλήρωσα κανονικά για να γαμήσω...
και πάντα αυτό κάνω κι ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι....
δεν σε πιστευουμε φιλε....εχεις κρατησει αποδειξη?? ;)