whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
θεωρητικως παντα.εχεις ιδιαν αποψη φιλε?Η θεωρητικως ομιλεισ?
Χα,χα,χα.
Ποσο βαθια νυχτωμενοι εισαστε καποιοι.
Συνεχιστε την πυρφοριαση,δεν σας σωνει τιποτε
θεωρητικως παντα.εχεις ιδιαν αποψη φιλε?Η θεωρητικως ομιλεισ?
μπα.
οι νταβατζακοι που την σπρωχνουν θελουν μερικες κλωτσιες αλλα ειναι τοσοι οι πυρφοροι που θα συνεχισουν να εκλιπαρουν για ενα τηλ,μια συναντηση που τελικα δεν αξιζει τον κοπο.
σωσε μας !!!θεωρητικως παντα.
Χα,χα,χα.
πολλα λες σουπιαΑπο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια! ;)
πολλα λες σουπια
χα,χα,χα.Ρε πως εχεις δικιο λεω!
Πως εισαι τρελος το ξερεις κι ο ιδιος.
θεωρητικως παντα.
Χα,χα,χα.
χαχαχαχα "ανυπαντροσ προξενητης,για παρτη του γυρευει"!!!!κυριε WHO αφου δεν έχετε σκοπό να πηδήξετε την Νάγια και οι υπόλοιποι είναι πυρφόροι και δεν τους σώνει τίποτα , γιατι ματαιοπονείτε????
Ανιδιοτελώς??? Σας είπε κανείς ότι ψάχνουμε σωτήρες και ήρθατε να μας σώσετε?????
ε, καλα ρε φιλε. Οποιος θα δει τη ναγια μονο επιτρεπεται να ειναι εδω? Οι αλλοι γιατι να φυγουν?κυριε WHO αφου δεν έχετε σκοπό να πηδήξετε την Νάγια και οι υπόλοιποι είναι πυρφόροι και δεν τους σώνει τίποτα , γιατι ματαιοπονείτε????
Ανιδιοτελώς??? Σας είπε κανείς ότι ψάχνουμε σωτήρες και ήρθατε να μας σώσετε?????
ε, καλα ρε φιλε. Οποιος θα δει τη ναγια μονο επιτρεπεται να ειναι εδω? Οι αλλοι γιατι να φυγουν?
μικρος ημουν αλκιμος κ μου εμεινε το κουσουρι τυπε.κυριε WHO αφου δεν έχετε σκοπό να πηδήξετε την Νάγια και οι υπόλοιποι είναι πυρφόροι και δεν τους σώνει τίποτα , γιατι ματαιοπονείτε????
εχεις γινει παντως λιγο γραφικος και ζαλισαρχιδας, φιλικα πανταμικρος ημουν αλκιμος κ μου εμεινε το κουσουρι τυπε.
Κραξιμο σας ριχνω που ενω ειστε πελατες παρακαλατε στα τεσσερα για μια συναντηση.
Σιγα μην εχω ορεξη να σας σωσω.
Ανικητη η πυρφοριαση
οντως.εχεις γινει παντως λιγο γραφικος και ζαλισαρχιδας, φιλικα παντα
μικρος ημουν αλκιμος κ μου εμεινε το κουσουρι τυπε.
Κραξιμο σας ριχνω που ενω ειστε πελατες παρακαλατε στα τεσσερα για μια συναντηση.
Σιγα μην εχω ορεξη να σας σωσω.
Ανικητη η πυρφοριαση
κυριε WHO αφου δεν έχετε σκοπό να πηδήξετε την Νάγια και οι υπόλοιποι είναι πυρφόροι και δεν τους σώνει τίποτα , γιατι ματαιοπονείτε????
[/quote
Και ποιος ειπε οτι δεν θελει νατην πηδηγει? Μπορει να την εχει πηδησει, μπορει να θελει αλλα δεν την εχει προσεγγισει ακομη. Επειδη γραφει εδω αυτα που γραφει? Δεν νομιζω να ειναι ο μοναδικος που αλλιως τοποθετειτε στο φορουν και αλλιως με τα πμ. Η μπορει να εχει δευτερο προφιλ με διαφορετικο χαρακτηρα προς τα εξω. Φορουμ ειναι και γινεται παιχνιδι. Το θεμα ειναι να μην το κατανταμε βαρετο.
Και ποιος ειπε οτι δεν θελει νατην πηδηγει? Μπορει να την εχει πηδησει, μπορει να θελει αλλα δεν την εχει προσεγγισει ακομη. Επειδη γραφει εδω αυτα που γραφει? Δεν νομιζω να ειναι ο μοναδικος που αλλιως τοποθετειτε στο φορουν και αλλιως με τα πμ. Η μπορει να εχει δευτερο προφιλ με διαφορετικο χαρακτηρα προς τα εξω. Φορουμ ειναι και γινεται παιχνιδι. Το θεμα ειναι να μην το κατανταμε βαρετο.
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.[quote author=karaleonidas link=topic=229153.msg6563931#msg6563931 date=1444816471