Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
αχαχαχαχαχ στο σκαι τωρα "Ποιο φιδι λεγεται και ναγια ? " χααχαχαχ
τρεελορώσε καλορίζικος. Η κοπέλα έχει πήξει και λίγο, 2000 πμ σε 1 μήνα, χαλαρώστε παιδιά και μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια και την τρελάνετε ;)
τρεελορώσε καλορίζικος. Η κοπέλα έχει πήξει και λίγο, 2000 πμ σε 1 μήνα, χαλαρώστε παιδιά και μην ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια και την τρελάνετε ;)
αν γαμαγαν οσοι ζητανε τηλ,ρωτανε για αγγελιες και τανες,δεν θα γαμαγε κανεις μας τελικα.2000Χ200= 400000 ευρω σε αναμονη.....
αν γαμαγαν οσοι ζητανε τηλ,ρωτανε για αγγελιες και τανες,δεν θα γαμαγε κανεις μας τελικα.
Καυλαντα κανουν κ τραβανε το πετσακι τους με φαντασιωσεις
ευχαριστώ αγαπητέ
btw όλοι με ένα δυο μνμ και παρακαλάτε για το τηλ...για διαβάστε λίγο πιο πάνω τι έγραψα και πράγματι ήρθα στα λόγια του britannia
να συμμετέχετε με σοβαρότητα στο φόρουμ και όλα θα έρθουν με το χρόνο μάγκες, για εσάς με τα 1-2 μνμ το λέω
εδω μου τα χαλας λιγο αλλα οκ
+1αν γαμαγαν οσοι ζητανε τηλ,ρωτανε για αγγελιες και τανες,δεν θα γαμαγε κανεις μας τελικα.
αν γαμαγαν οσοι ζητανε τηλ,ρωτανε για αγγελιες και τανες,δεν θα γαμαγε κανεις μας τελικα.
2000Χ200= 400000 ευρω σε αναμονη.....
σε λίγο θα στέλνουμε πρωκαταβολικά τα γκαφρα και θα μας καλούνε οποτε μπορούνε για το γαμήσι!......φιλε συγνωμη μπορει οντως να ειναι ετσι οπως τα λες...μπορει να περασεις τελεια αλλα ρε ιλε η επιλογη πως γινεται???βαση ηλικιας???η βαση των κριτικων που ανεβαζει ο καθενας..???γιατι εμενα μου ειπε δεν μαρεσουν οι κριτικες που ανεβαζεις και οτι ειμαι μικρος( 28 ειμαι) και οτι μπορει σχεδον μονο βορεια...σορυ αλλα εμεις πληρωνουμε οχι αυτες εμας...δεν βγαζω κακια δεν ξερω τη κοπελα αλλα ειναι αληθεια!!!
Aν υπάρχει κάποιος που θα πει το αντίθετο γιαυτό τον αγαλματένιο κώλο... θέλει γιατρό επειγόντως!!!Τώρα έγινε διαχειριστής πριν κάποιες μέρες. Εγώ τον πρότεινα επειδή είχε πει καλά λόγια για τον κωλο μου όταν φοράω κολάν
Καλοριζικος και από έμενα. Κ Ivan
ιεροσυλια παιχτη...δυσκολο να πλησιασει καποια την ευα.Απ'οτι φαινεται,η nagia,ειναι πλεον η νεα eva...για οσους ξερουν...εχει κανει παταγο η κοπελα,ολο το site,συζηταει για την nagia,οι υπολοιπες,απλα καταποντιστηκαν στην καινουρια αυρα που εφερε