manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Εδώ που τα λέμε η φωτό με το κολάν κολάζει!!!!!!!είχε πει καλά λόγια για τον κωλο μου όταν φοράω κολάν
Αν απαντήσεις στο πμ ίσως τον δω κ απο κοντά!!!
Εδώ που τα λέμε η φωτό με το κολάν κολάζει!!!!!!!είχε πει καλά λόγια για τον κωλο μου όταν φοράω κολάν
να θυμαστε οτι οι κοπελες κρινουν πολλα απο το προφιλ μας
οποτε αν δειτε οτι δεν απαντουν, κατι δεν τους αρεσει
δικαιωμα τους και εμεις παμε παρακατω
Αμα φυγει κι αυτος παει .!!! Ποιος θα γραφει μαλακιες μετα ! ΕΕεεεεεεεεεεε?Τί να πεις μωρέ; Επειδή στα γράφω προσωπικά θα στα πω και δημόσια. Ίσως και να είναι από τα τελευταία μου ποστς, θεωρώ ότι έκλεισα πλέον τον κύκλο μου εδώ.
Λοιπόν κορίτσια που τους αρέσει το σεξ και δεν είναι "θεές" σε εμφάνιση, σαν την Νάγια καλή ώρα (μην αναφέρω πάλι ποιες είναι "θεές", τα έχουμε πει πολλές φορές), ειδικά εσύ που είσαι 30 χρονών και εμφανίσιμος έπρεπε όχι απλά να τις πηδάς τζάμπα αλλά να σε παρακαλάνε κι από πάνω!
Δυστυχώς τα λοιπά (περί "αρρώστιας") ισχύουν όπως τα είπαμε κατ' ιδίαν...
Τώρα έγινε διαχειριστής πριν κάποιες μέρες. Εγώ τον πρότεινα επειδή είχε πει καλά λόγια για τον κωλο μου όταν φοράω κολάν
Καλοριζικος και από έμενα. Κ Ivan
Πουσαι Ρωσσε. Ειδες πουρχεσαι στα λογια μου ή μαλλον στην ανακριτικοτητα της Ναγιας ?να θυμαστε οτι οι κοπελες κρινουν πολλα απο το προφιλ μας
Απ'οτι φαινεται,η nagia,ειναι πλεον η νεα eva...για οσους ξερουν...εχει κανει παταγο η κοπελα,ολο το site,συζηταει για την nagia,οι υπολοιπες,απλα καταποντιστηκαν στην καινουρια αυρα που εφερε
Ιωαννη ηρεμησε. Παλιο το κολπο. Θα περιμενεις τη σειρα σου για τηλεφωνοΑπ'οτι φαινεται,η nagia,ειναι πλεον η νεα eva...για οσους ξερουν...εχει κανει παταγο η κοπελα,ολο το site,συζηταει για την nagia,οι υπολοιπες,απλα καταποντιστηκαν στην καινουρια αυρα που εφερε
δεν θελω να σε στενοχωρησω,αλλα ηδη μου το εχει δωσει,δεν κανω τον προμοτορα,απλα αυτα που βλεπω λεωΙωαννη ηρεμησε. Παλιο το κολπο. Θα περιμενεις τη σειρα σου για τηλεφωνο
δεν θελω να σε στενοχωρησω,αλλα ηδη μου το εχει δωσει,δεν κανω τον προμοτορα,απλα αυτα που βλεπω λεω
ακομα οχι,εχουμε ηδη κλεισει ομως,ωρα και ημερα ;)Τηλέφωνο έχεις... ραντεβού έκανες?
ακομα οχι,εχουμε ηδη κλεισει ομως,ωρα και ημερα ;)
ρε φιλε,εννοω οτι ειναι πολυ δημοφιλης,εχει γινει ενας χαμουλης...Οπότε κάνεις το ραντεβού και μας λες αν φτάνει την παλιά καλή ευα....
Ποιός σου είπε ότι 29 είσαι μεγάλη?? Πού να δεις τί άλλο κυκλοφορεί!!!παιδια θελω βοηθεια. ισως ειμαι λιγο μεγαλη 29χρονων αλλα εχω παθος με το αναλ. περιμενω τα μηνύματά σας..
ετσι.Ποιός σου είπε ότι 29 είσαι μεγάλη?? Πού να δεις τί άλλο κυκλοφορεί!!!
να θυμαστε οτι οι κοπελες κρινουν πολλα απο το προφιλ μας